51

House M.D.

преди 3 години

А какво казват по този повод д-р Мощ, проф. Енергия и акад. Конскисили

50

ааа

преди 3 години

Ходи да плуваш с акулите бе тюлен. Стига обяснява кво да правят хората. СЗО е цирей, но за сега никой не смее да го премахне, защото ще боли.

49

Анонимен

преди 3 години

Вече кой вярва на СЗО?

48

Анонимен

преди 3 години

СЗО лъжат, че се умира от коронавирус. Вирусът не е от тази година, а от 50 години. Да си скъсат дипломите, ако щат тези от СЗО.

47

ВЪПРОС

преди 3 години

ИДИЛ вече е в България - Доктора е Мюсюлманин Терорист участвал в Сирия .

46

До 47

преди 3 години

Специално за теб казаха, че трябва да ти бият 100 кожени инжекции. Лично Гейтс го каза.

45

Анонимен

преди 3 години

А за задължителната вксина каза ли нещо?

44

Анонимен

преди 3 години

Спонсора БилГейтс ли каза така да кажеш? Само питам.

43

Златена

преди 3 години

Предлагам всички дебилни българи и неуките роми в България които ходят без маски на закритите и обществени места глоба 500 лева ако не щат да си плащат глобата 5 години затвор за предумишлено убийство заразяване с короновирус друг човек и отнемането му на неговия живот само по този строг начин ще се научат да спазват законите и правилата на нашата държава България по друг начин при дебилните българи и роми няма как да стане

42

До 44

преди 3 години

До ВЪПРОС Предлагам да го изловим тогава

41

ВЪПРОС

преди 3 години

Този така наречен *Д-р* е известен Албански Терорист . Има Обвинения от Хага за Военни Престъпления . Какво Прави в България ?

40

Златена

преди 3 години

Предлагам на дебилните българи и неуките роми в България които вярват че короновируса е измислица всички те да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с тази болест да не могат въобще да дишат да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава да им дойде акъла в празните им дебелокожи инатливи недесцеплинирани безотговорни безсъвестни безмозъщни безчовечни дебилни кухи глави

39

Златена

преди 3 години

Абсурд е да накараш дебилните българи и неуките роми в България да спазват препоръките те са недесцеплинирани безотговорни безсъвестни безчовечни вярват че короновируса е измислица затова не осъзнават че с излизането си по градовете на цяла България заразяват с тази болест друг човек и му отнемат живота.Жалкото е че заради дебилните българи и ромите в България които не щат да спазват препоръките и си правят каквото си поискат страдаме ние нормалните Българи

38

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 3 години

Д-р Скендер Сила , е Доктор Колкото Д-р Хашим Тачи .Защо ДАНС не започне да си изпълнява Задълженията ?Това че си изкормил хора в Къщите им , не означава че си Доктор .

37

бай х

преди 3 години

тия нито са световна , нито са здравна , само са са организация на 5-те най богати фамилии в света и защитават коропоративни интереси /за милиарди долари / на бялата мафия ....

36

Анонимен

преди 3 години

До Да Ако чакаш да се уточнят значи верваш на тоа цирк, вервай си и ходи носи маска, да и им върви бизнеса.

35

ИСТОРИЯ

преди 3 години

д-р Скендер Сила, не е никакъв Лекар или Доктор . Този Човек е Участвал в Масови Убийства в Кения и Сомалия . СЗО е Организация като Косово - за това Тръмп спря Издръжката им . В СЗО са събрани всички Главорези от Африка на Заплата от ЦРУ .

34

Драго

преди 3 години

И докато се случва цялата тая хавра (за прах в очите) тайно ще приложат в България 5G, та да почнем от догодина и масово да мрем от рак!!

33

Анонимен

преди 3 години

Хората не ви вярват нито на вас нито на лъжливите тестове нито на измислената ви болест. И за това не търсят медицинска помощ, а това може да ги убие, не вируса, но вече никой не ви вярва.

32

Анонимен

преди 3 години

Колко тарикатски, и само в България се пусна публика по стадионите, щото били много загрижени за феновете! Голем смех, ама по-скоро теориите на Мангъров тайничко се възприеха и се прилагат най-лесно с помощта на РИТНИТОПКОВЦИТЕ! Дано да е за добро!!!