36

а не сте ли разбрали

преди 3 години

Са тия драка-нов.мерки,май ни взимат мерките за лош,много лош сценарий.Всички нормални държави да взимат мерки,срещу 2 държави,едната е с буква А другата с буква С..Взимайте и теглилките

35

Анонимен

преди 3 години

Нормален живот няма да има години напред.Който не го разбира е неземно ***!!П.П. За да твърдиш че няма вирус или че той не бил опасен трябва да отговаряш на две условия. Първо, да си неземно *** и второ да си хипер егоист.Просто е.

34

Анонимен

преди 3 години

С такива заглавия драги ми журналистчета не се върви към нормален живот

33

тато е велик

преди 3 години

Ще ни натика в миша дупка ,ще даде 2'-3 хилки на полицаите ,а на нас ще ни обещае живот след пандемията и пари на тези който ,,НАИСТИНА,, се нуждаят и отговорят на условията за получаване ,а те ще са такива ,че ще вземеш пари кога Илон Мъск купи ,,черна дупка,,.НО ще вземе мазнинка още 10 милиарда който ще ги връщат точно тези, който нищо не са получили от тях--- справедливо нали ? И тоя сюжет има карантина 2 месеца няма карантина 2 месеца може да се върти докато на саибията му е кеф...

32

Анонимен

преди 3 години

"Живота беше нормален от 13.03 до 30.05. Преди това и след това не е нормален живот, а лудница".Мда. За чиновниците с тлъсти заплати - сигурно. Седяха си в къщи без да правят нищо, а на картата получаваха месечната "мазнинка". Нормален живот. Дойде 30 май и се наложи да тръгнат на работа. Лудница. Не могат една дрямка да си позволят на обяд.

31

Анонимен

преди 3 години

"Не ни интересуват записи . Гледаме си нашата работа."..........Естествено, троленето - за пари или просто от глупост - си е работа, от където и да го погледнеш.

30

Анонимен

преди 3 години

Живота беше нормален от 13.03 до 30.05. Преди това и след това не е нормален живот, а лудница.

29

дедовия

преди 3 години

ПЪрвите 10000 заразени да ги разстрелят и ще видите как останалите ще се самодисциплинират.

28

Анонимен

преди 3 години

Колкото и строги мерки да измислите вируса няма да изчезне на 100 процента за ден или за два. Хората спазват отначало безсмислените мерки ама като видят че не работят не ги спазват

27

Анонимен

преди 3 години

просто игнорираме измисления грип

26

Handel

преди 3 години

До Анонимен 27Пешо, голяма глупост си написал.

25

Handel

преди 3 години

За да има "умна блокада" трбяа интересите на целяи народ да не се поставят под интересите на Пеевски. За да не пострада тютюневия му бизнес в Кърджалийско всички управници се правят на нещипани моми и налагат карантина навсякъде другаде само не и там където са много заразени и откъдето се разнася заразата.

24

Анонимен

преди 3 години

Започнаха в Китай да автоматизират, едва когото Китайската комунистическа партия прецени, че това няма да доведе до загуба на работни места и предватително не беше осигурена работа. В Китай почти няма бедни. А в Европа и САЩ при демокрацията и капитализма милиарди ще останат без работа и ще бъдат заменени с машини.

23

Анонимен

преди 3 години

"Не ни интересуват записи . Гледаме си нашата работа."И коя е вашата работа?Да почиствате с език отвърстието на Вожда ли?

22

Анонимен

преди 3 години

Мен пък ме интересуват записи.Оставка на мутрата от СИК!

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Не ни интересуват записи . Гледаме си нашата работа.

20

Анонимен

преди 3 години

Нищо не пишете за новите записи на тиквун

19

Анонимен

преди 3 години

До НародПа'лячо за кои мерки пишеш?

18

Народ

преди 3 години

Герберистите се провалиха тотално с мерките.

17

???

преди 3 години

Какво тестване, какви пет лева-когато фирмата е много голяма и налива в мелницата на ГЕРБ контактните ги пращат у дома да се самонаблюдават и забраняват да се тестват.Мой познат сега е зле ,с пневмония ,положителен на вируса и дреме в болницата.Като го закараха в спешното докторите бяха бесни, ама срещу герберски тупууупи как да риташ.У нас няма реални бройки и мерки.Дано сме устойчиви.