200

Кико

преди 3 години

В България:леж па яж, леж па яж! Мамка им германска!

199

Анонимен

преди 3 години

Ами трудно е......не ги берем по дърветата парите в чужбина.Аз преди 18 години спях в палатка и работех в строителството.Сега имам апартамент ,нова кола и хотел в България!

198

Цоко

преди 3 години

Само слабо.уме.н може да се надява да отиде в чужда държава без да знае езика на домакините и да се надява, че ще се отнасят добре с него. Споделям от личен опит за работа в UK. Учете език преди да тръгнете в чужбина. Иначе жална ви майка. Ставате модерни роби, това е правило, а не изключение.

197

Анонимен

преди 3 години

Моля недей да съдиш веднага сънародника си бил съм в Италия отношенията към българите и тяхните хора са различни като оставаме за малко без работа ни даваха по една метла да метем паркинга а италианците пушеха цигари и ги хвърлят и ни се подиграват

196

СС

преди 3 години

Навсякъде по света, даже и у нас, в кланиците е студено и работата е тежка. Къде е драмата?

195

За БГ

преди 3 години

БРАТЯ САМИ СИ ГО ПРИЧИНИХМЕ. ЗАЩО ПОЗВОЛИХМЕ НА БГ УПРАВНИБИТЕ ОТ ПРЕХОДА ДА ЛИКВИДИРАТ ПРОИЗВОДСТВОТО У НАС НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМ ГО ПРОСТИ. СЕГА БЪЛГАРИТЕ СА РОБИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И УМИРАТ ЕЗ ДА ВИДЯТ БЛИЗКИТЕ СИ А ПРЕХОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ ЖИВЕЯТ ШИРОКА В БОЯНА СИМЕОНОВО И Т.Н. И СЕ НАДСМИВАТ НАД НЕЩАСТИЕТО. ПРОСТИ ХОРА ВСЕКИ ГИ МАНИПУЛИРА ДОКАТО НЕ СЕ ОСЪЗНАЕМ. А ХИТЛЕЕРИСТИТЕ ВЕЧЕ СА НАТРУПАЛИ ГОЛЯМА КАРМА И ЩЕ СИ ПОНЕСАТ ПОСЛЕДСТВИЯТЯ ЗАТОВА КОРОНАВИРУСА ЧИСТИ ЗАПАДНИЯ СВЯТ ТОВА НЕ Е ВИРУС

194

Анонимен

преди 3 години

В една статия допълваха,че трябва да се преосмисли позицията на ЕС по тия квоти за производство.Защо , пишеше там, българите не си произвеждат месо в България,ами трябва да робуват на такива експлоататори. Ясно е, че като се ликвидира изкуствено конкуренцията, ще има такива злоупотреби с хората.А дали се казват Мюмюн, Бойко,Румен или Корнелия, в случая абсолютно няма значение.

193

От време оно

преди 3 години

Аргатина живот няма!

192

Злати

преди 3 години

Същата работа е и в Кипър, имам приятелка там, не искаше да бачка в България, че не е престижно, затова отиде в Кипър да работи в хотел по 10 часа, няма събота няма неделя,няма празник, всеки божи ден бачкане! Ама пусто нали е по престижно да се работи в чужбината, а и еврото после се обръща по 2 в България и е баровка!

191

мина онова време....

преди 3 години

До ИвановКогато през желязната завесе с две ръце ни канеха за пропаганда!За два гурбета на Запад къща построявахме а сега всичко там си остава!

190

Джери-бързата пушка!

преди 3 години

Трудът убива,бре!Сексът убива също!Да живее МЪРЗЕЛА-най и най-важното удоволствие в историята на Човечеството!!!Няма по голямо удоволствие от това да не правиш нещо!Италианците казват-"Долче фа НИЕНТЕ".Аз съм на 60+ и не ми се е налагало да изпитвам отвращението-бачкане,бре!пп-Само кофти казармата комунистическа ме затрудни в моя Живот,бре!

189

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Тъкмо такива като тебе, които виждат *** като "спасител", а Борисов - като милиардер, са обречени да бъдат роби и там, и тук, и навсякъде.За мързеливите и простите никъде няма ни работа, ни живот.

188

Сата Н

преди 3 години

ПЛЮВАЙТЕ НА ВОЛЯ ПРЕДИШНИТЕ.НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ПРЕЗ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО 92 % ИМАТЕ СОБСТВЕНИ ЖИЛИЩА-------Това не е верно.Българите си имат частната собственост още от турско време и комунистите изобщо не са се занимавали с раздаване на земя, а само с взимане.

187

Анонимен

преди 3 години

Повечето коментари тук са безпощадни към чуждото нещастие и оправдаващи съвременното капиталистическо робство , наричайки неговите жертви "мрънкачи ".Затова българите си избират да ги управляват мутри и ги държат по върховете с десетилетия. Заслужавате си съдбата. Само дето покрай 90% безмозъчни горят и много стойностни и интелигентни хора!

186

Анонимен

преди 3 години

Прекрасният капитализъм в цялата му прелест! Човекът е просто един чарк в добре смазана машина , както е писал Алеко Константинов още 19ти век!

185

Анонимен

преди 3 години

292ри, на теб ти харесва да плащаш заплатите на мутри и умственоизотанали чалгаджии които те управляват и да им ръкопляскаш като безмозък, така че не съди другите какво предпочитат и какво не!

184

Анонимен

преди 3 години

203 ти, тия германци ти плащат евросубсидиите на умственоизостаналите миризливи чалгаджии на които ръкопляскаш и които избираш да те управляват вече 30 години

183

Анонимен

преди 3 години

Егати скапаната Германия и алчните им олигарси. Който не е ходил в чужбина не знае каква експлоатация пада там. Вярно че в България заплатите са ниски ама и работата е айляк.

182

Рачко Пръдлето

преди 3 години

То и прасето се коли зимата на студа, щото ако го удариш през август на 30 градуса, мухите ще го изядат преди да си го прибрал в бурканите или както сега е модерно, във фризера

181

Анонимен

преди 3 години

Български граждани са в чуждите страни, за да изхранват, а не да дразнят коментиращите и политиците