44

Анонимен

преди 3 години

Сега какво? Ще ги интегрират или ще ги дезинтегрират.

43

Анонимен

преди 3 години

До 46Чак сега ли де достраша да отговориш, ах ти умнико...хахаВсеки техник знае това казваш а....еи голям ИТ специалист си, сега ще се обадя на Бойко да те вземе.....хахах.Шегувам се!

42

Ботев

преди 3 години

Възродителният процес е опит на Българската комунистическа партия да наложи насилствена асимилация на мюсюлманското население (турци, помаци, татари и роми).

41

Анонимен

преди 3 години

Ако Камората е взела отношение към въпроса.....

40

До 29

преди 3 години

Само толкова ли знаеш за операционните системи? И какво общо има това със социалните слоеве?Най-обикновените техници знаят това, което си изброил.

39

44 - продълж.

преди 3 години

Възродителният процес обиди турците и сред тях нарасна процентът на онези, които не желаят да са част от нацията ни. Но въпреки всичко, когато живеят тук, те спазват законите.При ромите е друго. Само една много малка част от тях осъзнават що е това нация и правят избор - искат да са част от българската нация или пък заминават някъде другаде и се опитват да се приобщят там.Повечето роми обаче имат самосъзнание за принадлежност само към своя етнос, независимо дали живеят тук или в чужбина.

38

Анонимен

преди 3 години

До ЛевскийНе е нужно малцинствата да бъдат стопявани, а да бъдат интегрирани в образуванието, наречено нация. За да бъде част от една нация всеки човек, както и всеки етнос, трябва най-напред да има желанието да принадлежи към нея. Към даден етнос принадлежиш по рождение, него не можеш да избираш. Но нация можеш да избереш. Задължително трябва да спазваш нейните закони.Тукашните турци си бяха част от нацията ни, с малки изключения, които искаха да заминат за Турция. Възр.процес ги обиди и

37

Левский

преди 3 години

Българските асимилатори вместо да се занимават с истинско обучение и възпитание повече от 100 години не успяха да стопят роми и турци.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Радвай се че са там, кво ревеш за Италия, все едно да ревеш за Тръмп и републиканската партия, както и демократическата, но не и за Бългерия!Явно ни е чуждо да се интересуваме какво е у нас, но видиш ли плачем за чуждите, явно сме северномакедонци...хахах

35

Анонимен

преди 3 години

Били ги намерили, че къде може да се скрият освен при себеподобни въпроса е доколко "вежливо" са им обяснили, че законите там се спазват и важат за всики за разлика от тук.

34

Анонимен

преди 3 години

Всичките нашенци там да ги пратят, че не остана село и град в България без убити старци и овършани дворове и къщи...

33

Анонимен

преди 3 години

Като са ги намерили...честито техни са си !! Да си задържат намеренотоГоляма находка няма що

32

Анонимен

преди 3 години

До Бой си требвапълни глупости, живях преди 89-та в Младост 2 и имахме 1 циг. семейство на общо 7 входа. Когато правеха сватба, окупираха 50 метра от паркинга /така или иначе нямаше много коли/, опъваха шатри и 7 дни и нощи джамбуре. Поне по 1 бой на ден и пак на масата. Толкова бяха стресирани от народната ти милиция.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Разликата е че са учили за ИТ, хакнаха НОИ за да се покажат че са умни и ги хванаха като аматьори, това са всезнаещите ИТ-та с висшо от свободния.Рома краде и ако има *** пита, булгара кима с глава, все пак е образован кр адец и се вързват нещата.

30

Анонимен

преди 3 години

До ИкономистЕдин от "елита" даде мнение което съвпада с моето!Руснаците обичат българските стоки, преди знам покрай баща ми че сме изнасяли там каквото си щеш, те са ни давали оръжие и протекция, ние хранителни стоки, цигари, козметика и т.н.Сега знам, че имаме едни дробчета, шоколади...оръжието го спряхме за Сирия, тоест Арсенал Казанлък, друго не ми идва на акъла.Явно съм *** и не осъзнавам какъв износ имаме!

29

Анонимен

преди 3 години

Има и много бели роми!

28

Анонимен

преди 3 години

От моето раждане до ден днешен около мене, далече или близко, има роми. Това е България и точка! Какъв ви е проблема?

27

Икономист

преди 3 години

Италия е трета по внос в България.. защото сме в ЕС. Ромите са част от сделката. Да си ги гледат и да им се радват, Безплатен обяд няма. Най много стоки обаче внасяме от Русия а за там изнасяме прекалено малко. Братушките са ни най големите длъжници! Предлагам да им пратим 200.000 ромове на издръжка. Могат да заселят Сибир с тях

26

мисиpки ниедни

преди 3 години

Не ми е ясно, защо в текстовете на статиите може да се пише всичко, а ние като коментираме ни излизат на половината думи само ******

25

Анонимен

преди 3 години

Проблема е стар колкото света. Никъде не обичат чужденци които искат да живеят за постоянно! Предполагам че не само заразата е виновна! Тя е претекста.