230

123

преди 3 години

В стар медицински учебник пише-субфебрилна температура се лекува като се хвърли термометъра на пациента...вирусът ще изчезне като се спрат безумните изследвания, гълтащи по половин милон на ден. И не даващи никаква информация на т.нар щаб от специалисти. Дали е случайно, че все още никкъде няма публикуван профил на установените носители- толкова безсимптомни, толкова с леко неразположение, толкова сополиви само!? Или просто толкова могат...

229

опетков

преди 3 години

До до 234 от славянин Написаното от вас не е вярно и е пълна глупост. Да си представим една епидемиологична обстановка при едни идеални човешки индивиди и функционираща здравна система. Установените случаи се изолират, всички спазват дистанция, няма новозаразени и вирусът изчезва като такъв. Точка. Това почти успяха да направят китайците, но не че са идеални, а защото живеят под комунистическа диктатура и им заковаваха вратите на жилищата. Това ли искате и вие?

228

Релеф

преди 3 години

До Реалист Я ме светни ме, моля те, че нещо не се връзва. Я ми обясни как така в 7 месеца международните крайно леви медии, които настояваха травеститите да имат същите права като нормалните хора, сега ми разправят ден след ден как в цял свят има по 600 болни във всяка една страна. То по тая логика вече половината население да е ИЗМРЯЛО.

227

Анонимен

преди 3 години

Куче влачи, дира няма.Робите

226

Анонимен

преди 3 години

Шмети капели 216 умрели от смърт на 99+ години. ***

225

Анонимен

преди 3 години

Император Жи, чул ли си за китайски театър? Добра постановка разиграха с един вирус който е навсякъде.Смех, ха ха ха

224

Реалист

преди 3 години

Не разбирам тези, които искат с години да влачим този вирус, като се опитват да си самовнушават, че вирус няма или че не е опасен. Очевидно е по-добре да се стегнем за няколко месеца и да спрем вируса, както направиха в други държави, а после с най-елементарна хигиена да не го допуснем да се разпространи отново.

223

народна мъдрост

преди 3 години

Пилците се Броят на Есен! Така е с Труповете убити от Уханска Чума!!

222

Анонимен

преди 3 години

Фалшива история като кацането на луната.

221

Анонимен

преди 3 години

216 фалшификации в бегето.В Танзания чак козта на президента и плодовият сок се разболяха от корона.

220

Бау

преди 3 години

Когато спрете да разсъждавате на принципа "как да спра вируса да не ме зарази МЕН?" може и да разберете как работят маските ...Обяснявам ... човек X и човек Y носят маски. Човек Х киха (защо е кихнал с/у Y е друга тема), маската му спира част другата минава през маската и ... изненада ... маската на човек Y спира тази останала част. Толкова е ... сложно ...

219

Стадото

преди 3 години

е Заспало, Нани, Нани... дори когато Световните Комунисти Предвождани от Пекин го водят към Кланицата!!

218

Анонимен

преди 3 години

Американците много сглупиха, като пускаха този вирус в Китай. Целият свят пламна заради САЩ.

217

Анонимен

преди 3 години

16 април: 435 теста - 53 случая (12.8% заразени);24 април: 1065 теста - 90 случая (8.5% заразени);26 юни: 2750 теста - 105 случая (3.8% заразени)ШОК! ПАНИКА! Процента болни е значително по - нисък от преди.Болниците си остават почти празни, парите си вървят, скандалите и корупцията не стихват.Мутрата от Банкя става все по - богата, а народа все по - беден.

216

Император Жи

преди 3 години

ако не купувате Китайски Стоки с Пълни Шепи, ще Ви пуснем още Чуми! Китай с 5% ръст на Икономиката за 2020, а Германия и Европа на Минус 7% - К0мундета от Пекин Владеем Вашите Р0бски Душички!!

215

Анонимен

преди 3 години

с тея 12 000 щаба иска да ви го набие. Ама яко да ви го набие,Ако наистина действат на този принцип, значи толкова са и специалисти.

214

до Зоро

преди 3 години

Зоро ти все за тези маски говориш, но в заповдта пише че може с шал или кърпа да си покриеш носа и устата. Обясни ми сега ,че съм много *** шала как точно би спрял някакви пръски от устата нали си на ясно каква материя са. По тая логика утре ще резна малко от една дантела и ще си я лепна на лицето. А ти явно като потребител 5мин в магазин или автобус не са ти проблем, ама аз седя с маска 8ч.. От както ги върнаха пак нещо все ми дразни на гърлота и вечер кашлям.

213

Зоро

преди 3 години

с тея 12 000 щаба иска да ви го набие. Ама яко да ви го набие, защото не вярвате. Е сега ще повярвате, как се мре яко. Италия, Испания, САЩ не можаха да ви научат. Трябва лично с тръба в гушата.

212

Зоро

преди 3 години

влизайте без маски в транспорта и магазина, говорете си от 1/2 метър, ама да не заблеете после, *** как Гърция е затворила границата! Че и на Черноморието може да затвори. Абе сигурно ви се мухлясва по къщите. Имате да развивате висша математика и квантова физика!

211

Анонимен

преди 3 години

Разрешаване на събирането на 12000 души на едно място - това даже в тролска ферма не могат да го измислят :)