270

Анонимен

преди 3 години

Една там е написала, че "Никой не може да ми нареди какво даслагам, или да махам от себе си..". Е, законът може да ти нареди не самомаска да сложиш, а и от къщи да не излизаш, макар че ти и сега не излизаш от къщи панически страхувайки се от вируса. Отричането на опасността е като скриването на главата на щрауса.

269

?Л00 ма

преди 3 години

Много е кофти под твойте писания

268

Факт

преди 3 години

Изборът е ***, ама страхливците дето си самовнушават, че вирус няма или че не е опасен, не го схващат. Изборът е маски, за да не заразяват другите или ако не искат маски, затваряне по домовете. Явно те искат всички да стоим затворени като не носят маски.

267

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Не съм болна и затова не нося маска. Носех преди три години по собствено желание като бях болна от грип. Никой не може да ми нареди какво да слагам, или да махам от себе си. Който го е страх, да си стои в къщи "Безотговорна, егоистична и нарцистична *атка !

266

Анонимен

преди 3 години

Стойте си в палатките и пещерите и правете като вятъра.

265

БУДА

преди 3 години

Баце да напише един нормативен акт с който да спре Слънцето на Небето да не залязва и да свети дене и ноще и така ще утрепе коронавируса, както се изрази т.нар. "доктор" Кантарджиев!

264

До Анонимен 279

преди 3 години

Баце, като ползваш думички,които 99% от т?Ъпогъгълният мат'риял не разбира, не си мисли, че останалият 1% се е изпарил..Та я за 99-те%, пред които се правиш на Стивън Хокинг сподели що е то "алеатерация"?...:):):):):)Не за друго, ами защото такава думичка просто не съществува.Има "алитерация",което е стилистична езикова форма, има и "алтерация", което значи промяна...Та, я си обърши млякото около устата, вземи си един речник на чуждите думи в Българския и не се опитвай да се пъхаш в А-група..

263

Анонимен

преди 3 години

Не съм болна и затова не нося маска. Носех преди три години по собствено желание като бях болна от грип. Никой не може да ми нареди какво да слагам, или да махам от себе си. Който го е страх, да си стои в къщи до живот.

262

Анонимен

преди 3 години

До До сега Нато Това за безсимптомните случаи вече е отхвърлено от Китайските учени и в Китай те не се броят. Не заблуждавай.

261

Анонимен

преди 3 години

Да повторя инфото от статията - 4625 заразени/zа 4 месеца!!! /,2475 оздравяли/н е са излекувани,лекарство няма/. Това са 53%. НО-цифрата на заболелите е при бройка направени тестове.Ако се направят за денонощие 2 милона теста, ще излезне,че над 1 милион са заразени в Бг !! И??? При малко над 200 починали,всички от придружаващи заболявания,какъв е изводът?! 0.000004% смъртност. ПРАВЯТ НИ НА БОЯДИСАНИ КАНАРЧЕТА! Юруш на *** на Кауфланд,спри да работиш,тегли кредит и не пипай властта. Хитро

260

Анонимен

преди 3 години

До До 265 Си *** манипулатор, но има и ад така да знаеш.

259

Анонимен

преди 3 години

Основната грешка на правителството е, че не си постави за цел да спре вируса, а целта му беше да има достатъчно легла в болниците. До около края на месец май, вируса само се внасяше в България от чужбина и относително лесно можеше да бъде спрян.

258

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е там, че при вирулентност на вируса над 74,35% започва алеатерация на дифузността която може да достигне до 48,23%, а границата е 42,86%.

257

Човек от народа

преди 3 години

Раздайте истински маски с бутони на носа и на народа, не само за управляващите, и ние народа да се спасим от вуриса и да оцелеем да си живеем живота!

256

Анонимен

преди 3 години

Колко тарикатски, и само в България се пусна публика по стадионите, щото били много загрижени за феновете! Голем смех, ама по-скоро теориите на Мангъров тайничко се възприеха и се прилагат най-лесно с помощта на РИТНИТОПКОВЦИТЕ! Дано да е за добро!!!

255

Анонимен

преди 3 години

Вируса не може да се пребори с маски и карантина, само както в Китай - с танкове. Китай обградиха Ухан с танкове и армия и започнаха чистка на западно ориентираните комсомолци маоисти които управляваха града и искаха да правят преврат а-ла Елцин. Сега там чистката продължава, съд и много ще отидат в затвора, други може да бъдат осъдени на смърт. А от вирус и следа няма вече.

254

Анонимен

преди 3 години

Стига сте трили умните...само *** тука

253

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО Както почваш без кавички и още от първото изречение минус после плюс ама късно. Бъди по кратък, но ясен.

252

До 269

преди 3 години

За съжаление истинските маски и регулярната дезинфекция и тестване се пазят за управляващите а не за хората в нужда.

251

Кое е по-опасно?

преди 3 години

в село е 50 души да има 5 болни или в град с 50000 души да има 5000???