290

чичо Къди

преди 3 години

.........след 2-3 месеца ЖИВОТЪТ ще е друг.Какъв ли ?Дай съответния знак!!!

289

газ до дупка

преди 3 години

Нека има тестове - трябва,но който не иска да им вярва- да не гледа резултатите!!!

288

Анонимен

преди 3 години

Колко ли коронавирусен материал е нужен за производството на марка световна ваксина на дози за масово ваксиниране както се говори като се знае,че той е в основата на създаване на ваксината понеже туй било заложено в принципа на противодействието както за изграждане,придобиване на антитела тъй и за естествен имунитет от приложението й,та от едно вирусче самостоятелно тръгнало по света по естествен начин с използването на транспорт за движението,разпространението му се размножило толкоз необходимо

287

До 318

преди 3 години

"До 312 До 306 Тези 300 безсиптомно заразени са преболедували и оздравели по време на карантината; очаквше се, че такива ще се намерят с хиляди, а се оказаха много малко"В статията си пише заразени не оздравели. Друг е въпроса че в Китай безсимптомните не влизат въобще в статистиката, защото се предполага че те не пръскат зараза.

286

До 314

преди 3 години

За първата част от коментара съм съгласен, но за Бразилия има голямо увеличение и разпространение, но те все пак са 210 147 125 човека.

285

Анонимен

преди 3 години

До 312 До 306 Тези 300 безсиптомно заразени са преболедували и оздравели по време на карантината; очаквше се, че такива ще се намерят с хиляди, а се оказаха много малко

284

Анонимен

преди 3 години

Първата мярка е затваряне на границите, но още не са го направили. В държавите, в които се справиха с вируса, основното е да не се допусне внос на заразата. Китай, Виетнам, Лаос, Камбоджа, япония, Южна Корея, Австралия, Нова Зеландия - всички те се справиха с вируса. Сега и в Европа има такива държави, но трябваше да са много зле в началото, за да се стреснат и вземат мерки, като Гърция, Словакия, Швейцария, Австрия, Литва, Латвия, Естония, Унгария, Италия и други.

283

Анонимен

преди 3 години

До 310 Затова трябват синхронизирани действия в световен мащаб. В САЩ, Италия, Испания, Великобритания, Холандия и Белгия взеха мерки късно и резулттите са налице. Ето сега бразилският президент Болсонаро отказва да вземе мерки и в Бразилия става нещо страшно - 1200 000 заразени И 57 000 починали до днес. Където не взимат мерки става най-страшното

282

ОХ

преди 3 години

До еееЗАТОВА ВАКСИНИТЕ НЯМАТ СМИСЪЛ....

281

До 306

преди 3 години

"Тримесечната карантина в Ухан, която изоснови изкорени коронавируса там, ще се изучава в учебниците като класическа акция за ликвидиране на една епидемия"Водят я увладяна пич 2.06.2020"Ухан тестваха близо 10 милиона души и откриха само 300 заразени .Повече от 9,8 милиона души са тествани между 14 май и 1 юни, заявиха служители на пресконференция. Длъжностните лица добавиха, че300-те положителни резултата са сред асимптоматични пациенти."

280

Анонимен

преди 3 години

До гражданина, написал: "Трябва да си миете ръцете ceляни и да не си чоплите носа. Така няма да си замърсите маската, която пази околните, а не вас."Аз като *** селянин (освен това - ***, който спи до обяд, а после задава въпроси), питам: каква ли пък е тая еднопосочна материя, дето аз като кихна, вирусът не излиза, ама някой срещу мен ако кихне - влиза. А иначе за чопленено на носа - разбрах, като си размазвам сополите по маската, ще заразя околните. Обещавам, няма да го правя повече.

279

До 305

преди 3 години

То това какво казват и реално какво е за Китай никога не можеш да си сигурен. И дори и да е така си внесоха от чужбина. Дори и да затварим границите в момента на отварянето им отново ще стане същото. Няма мярка която да действа.

278

Анонимен

преди 3 години

"ходя си с БиоЗащитният Скафандър, гледат ме НаКриво, но съм Здрав!",.......................Неприятна изненада, ама не - не си здрав, пич. Чувал ли си за психично здраве?

277

Анонимен

преди 3 години

Do 302 Нищо от това, което казваш,умнико, не е вярно. Тримесечната карантина в Ухан, която изоснови изкорени коронавируса там, ще се изучава в учебниците като класическа акция за ликвидиране на една епидемия. Южна Корея се справи също блесстящо, използвайки високите технологии и правилна стратегия. Виетнам, Япония също. В Европа великолепно се справя Норвегия и не само тя. В Русия също броят на заразените спада.

276

Анонимен

преди 3 години

Маската е най-големият враг на нашата селищна система. Чрез масова маймунизация към селищна имунизация.

275

Анонимен

преди 3 години

Само да папитам къде взетите мерки успяха да спрат вируса -някъде. Всички мерки са за да си вържат гащите държавниците и да са чисти пред себе си. На всякъде броя на заразените си разсте. Нито вечерния час,нито кпп, нито нищо нямя да го спре. Просто живота продължава и каквото стане накрая.

274

Анонимен

преди 3 години

Вирусът го има и просто трябва време за да отмине сам. Карантината трябваше да бъде за възрасти и хора с хронични заболявалия,групи в риск,а границите затворени още февруари.Малцинства без самосъзнание,в световен план протести,които не трябваше да се допускат.....и вирусът набира нови жертви.Светът замря,икономиките се сринаха и явно без да има желания ефект...

273

еее

преди 3 години

Коронавирусите са познати от десетилетия. Има ги и в учебника за 10 клас.Но тестове не са правени.Сега всеки тест хваща всяка корона, но не всяка е ковид 19.Затова реалността прилича на неистина.

272

Анонимен

преди 3 години

До 289Не знам дали си болна или не, но със сигурност не си "ощасливявана" от много време щом пишеш такива умозаключения?!

271

Анонимен

преди 3 години

Да не викам дявола...но не разбирам,няма болни от семейство,има дядо и баба възрастни,лели,чичовци никой не е болен или техни познати,при моите приятели и познати няма болни както и при техните роднини ,и кво да си мисли човек )