30

Христо Христов

преди 3 години

До АзГ/34Не само. Освен заради корупция при поръчките, тази се издъни и при оперативното ръководство дотолкоз, че военните отказваха да я поздравяват. Заради многото скандали Меркел се чудеше как да се отърве от нея и я прати в ес.ПП. Това последното е от анализ на немски политолог.

29

АзГ

преди 3 години

Урсула стана председател, въпреки че Вебер беше насрочен за такъв от ЕНП. Тази дама като Военен Министър в Германия раздаде безотговорно и неоправдано 200 милиона евро като "хонорари на консултанти на Военното министерство" - само за 1 година. Имайте предвид какъв човек е начело на ЕС.

28

Анонимен

преди 3 години

ЕС всеки Божи ден отпуща пари и Борбата продължава . Но желанието на хората е водят нормален образ на живот , а не всеки ден в борба .

27

УЖАС ЗА БСП... ХА ХА

преди 3 години

ПАК ПАРИ ЗА ГЕРБ.. ХАХАХААА....ЩО БЕ КОРНИ... РЕШЕТНИКОВ НЕ ВИ ЛИ ДАВА НИЩО... ХАХАХААА АА..??!!БСП СЕ ЧУВСТВАТ, ВЕЧЕ, КАТО... "ПРЕЛЪСТЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ"... ОТ МОСКВА!!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

няма страшно гербераста мухобойко ще ги усвои всичките

25

Лили Барута

преди 3 години

Да живеят печатарските машини за пари....

24

жендъри

преди 3 години

24 години по-късно:"Нагази ни грипен вирус от Ухан"- това заглавие, колкото и актуално да звучи, не е от днес, а от преди 24 години. Да, точно така! Още през далечната 1996 г. китайският град е дал името на нов вирус, който поразява организма и причинява сериозни дихателни проблеми.Снимка на статията от брой на в-к "Труд" от 1996 г. циркулира в социалните мрежи от няколко дни и предизвиква широк спектър от реакции сред читателите в интернет. Затова решихме да потърсим кое е общото и кое - различното тогава и сега.Грипът "Ухан'95" предизвиква сериозни усложнения при възрастните хора и чес

23

Анонимен

преди 3 години

Много закъсняхте бе госпожо!На никой не му светна лампичката какво става в Китай и ,че тези мерки не са случайни.СЗО ,ами полетите да не се спират,границите да не се затварят,маските няма нужда,пълна неадекватност ,дори и когато Италия измемогваше.И като тръгна заразата из Европа ,затвориха границите,ама оправяйте се сами.Е оправихме се!А СЗО вече препоръчва трислойни маски на закрито,щото много работа свършиха и след анализи разбрали Е какво са разбрали,кога?Не разбрали,а прибрали!

22

Щирлиц

преди 3 години

Няма никакъв вирус.

21

Тези пари

преди 3 години

ще са с лихви.

20

Кого

преди 3 години

ще изберем да ни управляват?ИНТЕРЕСНО вече разбрахме всичко е корумпирано.Колкото намаляваме по корумпирани ставаме.Свински черва и куче диря няма.

19

Анонимен

преди 3 години

Европейската Комисия е най-съвършенната МАФИЯ !

18

Ъ

преди 3 години

Всички държави имат сметка от вируса. И всички претендитар че се борят с него! Голяма далавера се оказа за юса....китай затвори заводите си и имат време да си ги преместят обратно в юса...само не знам в юса ще работят ли за по-малко от 6000$ на месец за да понижът себестойността на продукта както в китай...

17

V

преди 3 години

Като видях 4,9 се сетих за информация в един чужд сайт. Българските малко куцат. Та 4,9 милиона автомобила правила напоследък Германия. Китай 21 милиона, САЩ 10 милиона ,Южна Корея 3,9 милиона. И по зле ще става. Германия няма да е фактор при електромобилите. А преди две години биеха тъпани колко били добре. От две години една статия няма за обемите на производство .Що тъй ? И как това ще се отрази на еврото ?

16

Анонимен

преди 3 години

Приятели, хайде кажете сега приятели, на изборите кого ще си изберем за да сменим омразните ГЕРБ и Бойко Борисов, хайде приятели, кажете кого?

15

Анти-мафиот

преди 3 години

Въпросчо милиардите идват от твоя джоб моя джоб и джобовете на всеки работещ европеец и отиват в джобовете на всеки не работещ но свикнал на хубав живот евро и национален депутат както и с антуража им любовниците им децата им и разбира се за подкупи вече ясно ли е.==============Най-вече влизат в нощните шкафчета, а притежателя им "не знае" :))))))))))

14

Анонимен

преди 3 години

Въпросчо милиардите идват от твоя джоб моя джоб и джобовете на всеки работещ европеец и отиват в джобовете на всеки не работещ но свикнал на хубав живот евро и национален депутат както и с антуража им любовниците им децата им и разбира се за подкупи вече ясно ли е.

13

Анонимен

преди 3 години

Значи тия от международната здравна организация дето трябва да я прекръстят на профсъюз за подпомагане на икономическия монопол на технофашистките корпорации се чудя защо така се са фиксирали на тая ваксина опита показва че за такива вируси много трудно а повечето пъти въобще не се намира ваксина а се преборват с други методи.Този път обаче акцента не е на ефективно лечение а само на ваксина.Май намирисва на игрички на биг фарма в комбинация с техноелита нали.

12

чичо Бил

преди 3 години

Време е да слагате чиповете иначе ще пусна по-страшен вирус да ви изтрепе

11

Анонимен

преди 3 години

болестта се разпространява като верижната атомна реакция , 1 заразява двама , двамата от своя страна заразяват четирима , тези четирима заразяват 8 и т.н. за 24 часа един носител на вируса може да зарази най-малко 10 000 - 12 000 души ..