81

Додо

преди 3 години

Всъщност, за да оцелее каквото и да било, Меркел трябва да бъде осъдена от военен трибунал на най-тежкото наказание, за престъпления срещу народа си, нацията си и расата си!

80

пияница мистик

преди 3 години

До бахуроУмен си, ставаш за сервитьор, щом вярваш на такива снимки. А аз, като по-умен от теб, си нося платинена карта с 10 милиона, като с нея мога да мина всяка граница, без да ме спира ограничението от 10 000 евро в брой. Бойко трябва да е на твоя акъл, за да спи с отворено чекмедже с кешовица. Сигурно и Черепа е спял с такова чекмедже с пари, спечелени от такива като теб от търкане на талони и избяга в Дубай с кеш....Хахахаха...От комуниста по-пр0ст на Земята няма, няма и да има.

79

Пророка

преди 3 години

24 години по-късно:"Нагази ни грипен вирус от Ухан"- това заглавие, колкото и актуално да звучи, не е от днес, а от преди 24 години. Да, точно така! Още през далечната 1996 г. китайският град е дал името на нов вирус, който поразява организма и причинява сериозни дихателни проблеми.Снимка на статията от брой на в-к "Труд" от 1996 г. циркулира в социалните мрежи от няколко дни и предизвиква широк спектър от реакции сред читателите в интернет. Затова решихме да потърсим кое е общото и кое - различното тогава и сега.Грипът "Ухан'95" предизвиква сериозни усложнения при възрастните хора и чес

78

Handel

преди 3 години

"За да оцелее Европа, трябва да оцелее икономиката й"Гениална мисъл. Почти колкото мойта мисъл "За да е топла водата, тя трябва да е топла"Започвам да си мисля, че Меркел е завършила в Москва Висшата комунистическа партийна школа, където освен другото се изучава ораторство - т.е. умението много да приказваш и нищо да не кажеш. А на някои това умение им е вродено - например на нашта Корнелия.

77

Ко?Лев!

преди 3 години

За да оцелее ЕС просто политиците и трябва да спрът да се продават на чужди фирми и служби .Доста политици на високо ниво прокарват закони за свободен внос на стоки от страни с огнетено население,смъртно наказание за политическите опоненти и евтин труд робски.Предимо некачествени стоки с малък срок на ползване и опсани за здравето и природата .Други политици са спонсорирани от вън тровят Европа с популизъм и имитират патриотизъм ,а са просто едни чужди маши в ръцете на недоброжелатели...

76

Христо Христов

преди 3 години

До 3х/86Я виж статистиките кой колко работи, па после разправяй небивалици, че "немците бачкат като откачени".Фактите са, че немците са сред най-малко бачкащите в европа, а следователно и в света.ПП. Преди да постваш вземи се подготви малко, че не всичко дет хвърчи из сeлcкото ви небе се яде.

75

бахуро

преди 3 години

Чета интервюто и правя паралел. Изказ, речников запас, подредба на мисълта, смисъла на казаното, акцентите... И си викам - същински боко. Почти съм сигурен, че Меркел спи по тумбак с пищов на шкафчето и чекмедже, пълно с по 1-2М ? на банкноти по 500Е :D :D

74

3 Х

преди 3 години

До Анонимен 85..."възкръсна със заграбени пари" - таратанци! Немците, за разлика от некои южни народности, бачкат като откачени, отделно и Америка им даде доста пари! Щото, понеже, нито руснаците, нито Хамериканците не грабиха през края на ВСВ от Германия!

73

Анонимен

преди 3 години

Германия след втората световна е възкресена с пари заграбени отнацистите по време на вторатасветовна. Няма никакво икономическочудо. Всичко е в рамките на Капиталана Маркс.

72

V

преди 3 години

Защо пишете това а не пишете най важното ??? Меркел казала че Европа трябва да се готви Към свят без лидерството на САЩ .По повод северен поток 2 и изтеглянето на американска армия от Германия . То тва е най големия отзвук по света в момента .И тука идва въпроса : Защо тогава наща тиква купи ф 16 ,а не европейски самолети ??? КОЙ ЩЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА НА БОКО ТИКВАТА ?????? Това има голям отзвук по света ???

71

Анонимен

преди 3 години

До SichtpunktТебе те знаем, кво да четем :)

70

Sichtpunkt

преди 3 години

Някой от плюващите Меркел, прочете ли цялата статия до края?

69

Анонимен

преди 3 години

Ама бабчеее, ако се разболееш и пукнеш, парите ти няма да ти помогнат да оцелееш

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Съгласен съм, но не може да отречеш че тук са пишман бизнесмени.Само ще ти смомена звездите ни, дето съм ги охранявал като млад - Криско, Мария Илиева и т.н...за другите, тоест бизнесмените ще си замълча, че мога да отида за приют за бедни.

67

Анонимен

преди 3 години

Има много алчни хора които не пускат властта докато не почнат да се нассиратт в гащите.

66

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко пак е...изплющян с нови записи на телефони разговори в негов...стил,в сайта АФЕРА.БГ.Казионите сайтове за сега...мълчат,да не излагат...величието.Боко,Бокоо,НАТО пак ще ти проверява...гласчето,ама те вече го...научиха и веднага дават...резултата.

65

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е добре когато имаш поне 200 години колониализъм в Африка или Индия в богати на ресурси страни, или поне 100 години робство с роби от Африка. Иначе не става.

64

Анонимен

преди 3 години

Демократична държава не може да постигне икономически успех, навсякъде където има демокрация е мизерия и разруха. Само няколко страни в Европа и САЩ са богати, но това съвсем не е заради демокрацията.

63

Анонимен

преди 3 години

"Китай показва, че дори недемократична държава може да постигне икономически успех.""Накратко, досега не успяхме да предоставим сто процента доказателство, че либералната система в крайна сметка ще надделее."Същото се случи и Втората Световна Война. Блицкриг, еуфория, огромна самоувереност, надменност и накрая грандиозен провал. Нещата пак вървят по същия сценарий. Европейският съюз е пътник, колкото и невероятно да звучи в момента.

62

роза

преди 3 години

Тая баба какво прави още в политиката?Не се ли оля достатъчно?