92

Стар Бургазлия

преди 3 години

Да, през последните години имаше няколко дни в разгара на всяко лято и над 200 самолета на ден да кацат или излитат на Бургаското летище. Над кварталите Изгрев и Зорница съм ги гледал ниско да прелетяват през 2-3 минути преди да кацнат на Сарафово. Това са средно 30000 туристи, половината идват, половината заминават. Като имате предви, че Сл.Бряг има капацитет с над 200 хиляди легла, като прибавите Св. Влас, Равда, Несебър, Елените - над 500 000 туристи едновременно. Плюс на юг от Бургас.

91

МНЕНИЕ

преди 3 години

Трябва Хотелите в България да се Затворят , Айде Няма Нужда да ни заразяват Децата заради Туризма .Няма да ни Подкокоросват Децата .

90

11

преди 3 години

Отиваш на бал и после поне 14 дни с рицарски доспехи ...

89

Анонимен

преди 3 години

До 69Това са горе-долу нормални цени за заведение и не мога да разбере какво те учудва толкова? И във Варна и в Бургас в самите градове са приблизително такива цените.

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Какви български работници? Има свободни места колкото искаш. Няма кой да работи!

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Я ми кажи кой фалира? Посочи ми един! Имам и фитнеси, и заведения за обществено хранене като клиенти! В северозапада в цех от хранително-вкусовата промишленост не могат да се приберат вкъщи от поръчки. На две смени. Че и в събота работят. Тук всяка нощ две компании не ни дават да спим покрай басейна. Напълниха кошовете за *** с опаковки от алкохол. Задръстиха границата за Гърция от летуващи! В Банско ги скъсват по хотелите и заведенията в тях от работа! Кой фалира?

86

До 37

преди 3 години

До АнонименДа, това е. И всички след тях.

85

Анонимен

преди 3 години

на това му се вика КОФТИ ТРЪПКА!

84

Анонимен

преди 3 години

Карантина на всички медии!!!!!!!!

83

Анонимен

преди 3 години

Всичко що е заразено с ковид19 ще плъзне по Българското черноморие и морските ще са първи в класацията по зараза!!!!

82

Анонимен

преди 3 години

Заради Борисов - Банкя-лиията, БЪлгарските фирми ФАЛИРАТ и българите стоят ГЛАДНИ и без работа....Б.Б пуска араби нег.ри и китайци да обиклят из България , да РАЗПРОСТРАНЯВАТ всякакви зарази, да ОТКРА.ДНАТ Бизнеса и Парите на българските бизнесмени и да ОТКРАДНАТ Работата и Парите на Българките Работници..

81

69

преди 3 години

Собствениците в Сарафово обаче не свалят цените. Сандвич с шунка и кашкавал струва 4 лева, толкова са и картофите със сирене. Кебапчето е 2 лева, шопската салата - 6 лева, а мидите - от 5,90 до 7,50 порцията.Бирата е 3лв (Бургаско)П0пуиди0тите бизнесмени ще има да чакат туристи с тия цени.Умирайте бре, други ще дойдат.

80

мак

преди 3 години

Какъв малшанс. "Децата" с години са чакали този миг наречен бал, който им се полага независимо от всичко, но не се получи.

79

Анонимен

преди 3 години

Ковида никой не плаши, млади стари, трябва да се живее, плюс това абитюрентите нали трябва да разпуснат.Пиене, шмъркане.....после трябва да мислят какво да работят, и пак пиене, шмъркане е б ън и т.н.

78

Анонимен

преди 3 години

Балове, мачове, долнироибни кръчми с 9% ддс. Чудесна програма има колегата борисов за справяне с епидемията. Това, че на други меата дезинфекцирахабулиците с препарати и си изтеглиха парите от обращение дори за да ги подменят с чисти банкноти, тук няма значение. Чакаме да нид ават за пример в Австрия, нали така беше. А дали им пратихме от нашите защитни костюми за пчелари, или не пижелаха в крайна сметка? М?

77

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

Не Интервю, а Пророчество, Пророчеството на Хилядолетието!!

76

Анонимен

преди 3 години

Колко са биле с маски или шлемове?

75

Анонимен

преди 3 години

150 самолета на ден? Я махнете една нула да е по достоверно.

74

Анонимен

преди 3 години

До 75Цитирам"пуснете хората да си живеят живота" Извинявайте ама не трябва наистина да си човек и с Главно Ч. Да чакаш и да искаш някой да те "пусне" да живееш........... Или живееш или съществуваш.....

73

оставка

преди 3 години

ОСТАВКА!!! съборете световното правителство , да бъде анархия!!!