7

Анонимен

преди 3 години

Тука гледам всичко живо се навива от страх от измишльотината К19. Не мога да повярвам как на никой не му пука заради отнетите ни човешки права и достойнство! Критичното мислене е забранено в някое кьоше.

6

Анонимен

преди 3 години

при корона вируса повечето не придобиват имунитет и могат да се заразят отново и да умрат - такъв случай имаше в България. за да сработи стадния имунитет трябва да заразите поне 60% тоест около 4 милиона българи, при смъртност около 8% у нас, това означава практически да убиете 320 хиляди души за половин година примерно

5

Анонимен

преди 3 години

Че и на чалготека се бяха скупчили, пулна ганьовщина.

4

Анонимен

преди 3 години

Голямо издънване на Джокович, кето ще му коства материелни най-вече морални щети.

3

До 1

преди 3 години

,,едва ли нарочно е ,, заразявалНе се иска да е нарочно.Той е съорганизатор и има ангажимент по техния закон да пази здравето на участниците в мероприятието.А ако беше в САЩ не знаем какво щеше да го чака.Например вместо Гришо, да е заразена Джени Суши. И не дай си Боже пък да са я прегърнали.

2

Анонимен

преди 3 години

Глyпocтта на Джокович не го оправдава. То и в България има доста ceляни, които пренебрегват опасността, но това не ги оправдава, когато заразяват себе си и другите.

1

Анонимен

преди 3 години

Муахахахаа...ще го уловите Новак за дедовия, смешнициии!Самият той е заразен.Едва ли не нарочно е организирал турнира за да се зарази???Муахахахаа...