13

Дон Карлос

преди 3 години

Пускайте вашта ***** после да излизат щабните и да ни начукват канчето, че не сме дисциплинирани!

12

Атанас Велмазов

преди 3 години

цска УМРЯ !

11

Анонимен

преди 3 години

САМО ЛОКО Е....

10

Пената от Мировяне

преди 3 години

Ама ФК ,,Цоцка Драгойчева-Пощенец-Динамо-Продоволственик-Спартак-Витоша -Лаффчис 1992-Наско Раев 2020,, не са ли на финал ??????

9

Minuva42

преди 3 години

Най-голямото малоумие!Всички спазваме мерки толкова месеци и си проваляме всякакви планове те ще съберат 15000 в най-заразения град. Бойко не може да жертваш всички заради кефа на шепа футболни гамени. Доказано голямата вълна в западна Европа започна от футболен мач. След него всички съжаляваха че са го допуснали. Ние сега ще си го причиним. 4 месеца по-късно. Наистина ще ни дават за пример.

8

реалист

преди 3 години

Те хубаво че пускат 12 000 ама то нема толко кандидати требе да организират автобуси и да докарат от селата на безплатна ескурзия със задължително присъствие на футболен мач

7

Анонимен

преди 3 години

Явно Тиквата 🎃 го е страх много вече, след като няма воля да затвори тия развъдници на вируси. Щели да бъдат през седалка и ред - дооооооооообре! Чуваме се! Няма воля.... Ако не се хареса, ще го бутнат и прави всичко възможно да се хареса на колкото може повече хора.

6

Цска-фалшива новина

преди 3 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

5

А

преди 3 години

Ултрасите публично ще покажат всенародната ""любов"" към премиера и ГЕРБ.

4

do 4

преди 3 години

Яко ще умрат и на никого няма да липсват

3

Варна

преди 3 години

Извънредната епидимиологична ситуация е до 15.07.2020., а мачът е на 01.07. Как ще се осъществи мярката неструпване на големи групи от хора...? Абе ние българите сме бедни, но не и ***..Управляващите да си ходят!

2

It

преди 3 години

Да приготвят веднага палаткови изолатори и болница на място...

1

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

какво общо има тази снимка с отборите на ЦСКА и Локомотив Пловдив ?????????????????stupid stupid stupid journalists.............