32

ГАДОРЯН

преди 3 години

Аз почнах да тренирам пак в залата. Хем луксозна, хем 3 лв за тренировка. Сега няма и хора и се тренира с кеф. Карам си и двете колелета по 40 км минимум. А за скапаната коронка не ми дреме.

31

Shameless studio

преди 3 години

А защо на всяка крачка има фризьорки?! В Изток в София затвориха аптека за да отворят на някаква мутреса фризьорския салон Shameless.

30

Анонимен

преди 3 години

Този чичко рилския спортист още малко ще отрече и нуждата от държава, само защото не е на държавна заплата или държавна поръчка.

29

Анонимен

преди 3 години

ще затворят няколко фитнеса. не а проблем. и без това се навъдиха доста.

28

Следващият!

преди 3 години

В бизнеса е като в природата - един фалира (изяждат го), друг заема мястото му. Не искайте от капитализма невъзможното, т.е. социална справедливост. Днес те има, утре те няма. Гаранции няма за нищо в този живот. Затова кyцo и caкaто се бута в политиката и по администрациите, само там кранчето винаги тече или най-малкото капе.

27

Истината е

преди 3 години

НЕ на никой няма да му се танцува след короната. И от фитнес и полза няма. Човек може да се раздвижва и без тях.

26

Анонимен

преди 3 години

Не!Постепенно ще се установят нови поведенчески модели, защото за местно копие на Холивуд, няма да има достатъчно свободни пари. И макар и да не изчезнат, ще се редуцират, до други мащаби.

25

До 12

преди 3 години

Грешиш момчето ми.Завършил съм спортното на рилски спортист. Активно карам ски всеки сезон, преходи по планините. Отделно и работата ми изисква доста добра физическа подготовка и до скоро имахме изпити през няколко месеца. Навика за кросчето и успоредките, лицеви, коремни преси, клякания и т.н. ми остана от казармата. 24 години не съм пропуснал и ден. Не отричам силовите тренировки, но човек и без да е във фитнеса затворен спокойно може да постигне много добри резултати спортувайки на открито

24

Анонимен

преди 3 години

Как ли е оцеляло човечеството без тези места за социален живот - хилядолетия при това, дори и в най-неблагоприятните за живот кътчета на Земята? Явно обаче причината е друга: пред другите - аз имам пари, не съм беден; на ум - освен това така си осигурявам приятелства и секс.

23

Анонимен

преди 3 години

Хем хората умирали от град, хем всички искат да тропкат хора и вдигат железа срещу заплащане. Нещо не се връзват двете твърдения.

22

бкеуй

преди 3 години

дали на някой му пука за фитнесите ?! на мене НЕ !

21

бай Тъпчо

преди 3 години

Абе какви са тия хора дето си хварлят силата напразно бе? То тая младост и тия мускули са ви дадени не да дундуркате разни железа, щото колкото пъти и да ги вдигате от тях нищо няма да поникне, нито ще се роди, нито храна, нито дреха ще излезе а ще си останат същите железа да обират прахоляка.Какви са тия момци дето мускули правят да са перчат на изкукали моми, дето една манджа не могат ти сготвят или конец в игла да вденат.Ама то на чорбаджиите такива и трябват с мускули големи и глави празни..

20

ГОШО

преди 3 години

А, ще оцелеят ли хората посещаващи фитнес и и танцови студиа ????? Това е най-важното в момента, а не вашите печалби...срамота е и голям грях да рискуваш живота и здравето на хората , само парите са важни за вас !!!

19

aaa

преди 3 години

Шанса да се заразиш във фитнес за съжаление е огромен :( Аз затова не съм ходил на зала от 4 месеца, загубих бая мускули, но няма как.

18

-

преди 3 години

И в същото време в нашата елитна сграда правят мащабен фитнес...

17

голям смех кхи хи

преди 3 години

До 555Аз не разбрах защо фитнесите са празни според теб. Освен че няма вирус и леличките са заблудени, нещо съществено няма ли да кажеш.

16

Анонимен

преди 3 години

Фитнисите да мрът, комаинтересуа...

15

555

преди 3 години

Защо фитнесите са празни? Обедняха хората ли?Едва ли е за вируса, тъй като всички знаем че няма такова нещо. Най мн някоя леличка още заблудена да срещна.

14

72875

преди 3 години

На кой му пука дали ще оцелеят фитнесите?Това не е съществен бизнес (съществен е бизнес от чиято дейност има полза цялото общество, при несъществен полза имат евентуално само клиентът и търговеца).Та къв е проблема да затворят залата? Нито тежестите нито лостовете ще се развалят от седене. Затварят и се хващат с истинска работа за периода на пандемията. Като намерят ваксина - пак ще отворят. Голям рев за нищо!!!!

13

Анонимен

преди 3 години

В нашия квартал за последните 6 месеца се отвориха 3 чисто нови зали за танци. Винаги съм се чудил как човек може да дава пари за такива тренировки. *** насади две лехи лук, да имаш с какво да предъвкваш сухия лебец, като те налегне кризата! Ем лука само плевене сака и малко водица.