106

Анонимен

преди 3 години

Другарю *** математик, по 20 на ден заразени бяха, когато се правеха по няма и 200 теста на ден!Да е жива и здрава Българската академия на науките! Симеон Дянков Неслучайно пребиваващите в БАН капацитети, ги беше нарекъл феодални старчета!

105

Анонимен

преди 3 години

Когато при 5 заразни вземаш мерки, а при хиляда отпускаш бзхаберно всичко, резултата тоя.

104

дедо от село

преди 3 години

Спрете с простотиите и лъжите бе За пари сте готови и майките си да продадете и нищо свято да не ви остане! Стига с вашите вируси , фалшиви болни и проби- омръзнахте на народа.

103

Димитър

преди 3 години

До друг Математик"Не може от няколко проби да се правят заключения. Всеки ден е една проба, в последните няколко дни имаше повишаване на броя заразени. Н еможе от 5-6 проби да правиш заключение за "лош сценарий". В специалността Статистика сме учели, че трябват голям брой проби (или измервания) за да направят достоверни изводи. Ако един получава 500 лв. а друг 4500 лв. не е достатъчно да кажете, че средната заплата е 2500 лв, нали така ?"ДОСТАТЪЧНО Е! АКО ГОВОРИШ ЗА МЕДИАННАТА, ТОВА Е ДРУГО НЕ

102

друг Математик

преди 3 години

Не може от няколко проби да се правят заключения. Всеки ден е една проба, в последните няколко дни имаше повишаване на броя заразени. Н еможе от 5-6 проби да правиш заключение за "лош сценарий". В специалността Статистика сме учели, че трябват голям брой проби (или измервания) за да направят достоверни изводи. Ако един получава 500 лв. а друг 4500 лв. не е достатъчно да кажете, че средната заплата е 2500 лв, нали така ?

101

Анонимен

преди 3 години

Това а същият математик ли е, дето още не е забелязал, че процентът на "заразените" се движи около 5 още от самото начало?

100

Не виждате ли бе

преди 3 години

Витанов е човека на Ротшилд и Рокфелер. Каза, че сме на 150 - 170 и трябва да идем на 0 - -20 и хоп, днеска сме на 105. Добре ,че казва така, нали се сещате, какво ще стане, ако каже, че трябва да идем на 1000 или че трябва яко да се мре. Не стига че са ви отпуснали да си живеете насред епидемията, ами и пак сте недоволни. Нали знаете как му казват - Мориарти. Какво искате - Мориарти играе за вас, най-доброто, което може да ви се случи.

99

Анонимен

преди 3 години

Този заслужава един парен чук по грозната физиономия!

98

ПРЕСТАНЕТЕ С ТАЗИ

преди 3 години

ЛУДОСТ !!!!!!!!!!!!!!!не виждате ли че тази карантина е активно мероприятие целящо унищожаването на държавата !!!!????да се върнете в 90-те - това ли искате !!!!????

97

ВЕСА

преди 3 години

Добе, че не чета.

96

Анонимен

преди 3 години

Тоя шарлатанин със същия "успех" може да предскаже и кога ще открият ваксина за вируса

95

Ко, ко каза!?

преди 3 години

Много лесно можем да се върнем към 20 заразени на ден - като започнем да правим пак по 500 теста на ден, вместо сегашните 3000!

94

друг Математик

преди 3 години

В момента сме на 105 заразени, а не на 150-170 случая на ден. Само един ден имаше 166, това беше максимума, останалите дни доста под 150 случая. Срамота е за един математик да не се изказва ТОЧНО и ПРЕЦИЗНО. Ама нали трябва да се изкаже, за да оправдае заплатата си някак си.

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Ако пък направиш 0 теста, няма да има и заразени, нали?И Проблема ще е решен на 100%.И ти и Мангъров сте титани на мисълта. Личи ви отдалече.

92

Zoro

преди 3 години

До всички твърдятщи, че процента на смъртност бил малък. Надявайте се да не заболее член на вашето семейство, който е болен от диабет, сърдечни или ли белодробни проблеми и се стигне до летален край, за потърпевшите процента е сто.

91

Aнонимен

преди 3 години

Математиците да си гледат математиката!!! Явно в математиката не може да се изяви и за това се е рлехвърлил на вирусите...

90

Додо

преди 3 години

Важното е да работят бардаци, чалготеки и наргиле барове, да могат татуираните шкембелии с изскубани вежди да се натръшкат един връз друг да сучат мущука на наргилето, а силиконените мутрафонки да насядат по коленат аим! Е това гледам по цел ден на Витошка. Отврат! Вирус има, има и лъжа - всеки да се пази както акъл му дава, и да не дава Бог да влиза човек в болница!

89

анонимен

преди 3 години

И математиците в щаба са същите като вирусолозите...просто ги няма ха ха ха

88

Един от БАН

преди 3 години

Моля, спрете с този шут самообявил се за математик и с очевидни психични проблеми! Какви ли не безумия се чуха от него за три месеца.

87

Анонимен

преди 3 години

да ви ..... щаба! математик, касапин и гъбар. Кога ще се изкаже вирусолога? Аааа, вярно - такъв няма