209

мангъров престъпник

преди 3 години

нови 112 при 1000 и нещо теста като за събота. сега ако направят онези 2500 ще минем 200 заразени с лекота. вече сме преди швеция и в много тежко положение спрямо другите в ЕС (

208

българин

преди 3 години

Абе хора, не разбрахте ли?Доцент Атанас Мангъров се оказа прав, ама Бойко Тиквунов не го слуша!На всичкото отгоре му слагат думи в устата, които никога не е казвал!Вие чули ли сте го да отрича, че има такъв вирус?Чули ли сте го да отрича, че е опасен?Че не трябва да има никакви мерки?Хайде моля ви се! Нищо подобно не каза, а каза, че просто мерките са неадекватни.Трябва да се пазят само възрастните болни хора а не всички! Това е! Това са мерките!!!

207

Анонимен

преди 3 години

В Съединените щати започнаха да връщат карантинните мерки.Два от най-големите щати-Тексас и Флорида, обявиха затваряне на баровете и ресторантите заради нов пик накоронавируса. Решението предизвиква недоволство сред собствениците и служителитена заведенията.

206

24 години по-късно:

преди 3 години

Африка за БългарияДиректно откритие на Световно известния учения Бинго Бонго,завършило медицина у БГ ,лауреат на Нобелова награда,Световна награда "ИЗГНИЛ БАНАН",вОЖД на клиника "ГОЛЕМИЯ БАНАН" от Тумба Думба:"Колкото гащите пазят пръднята да не мирише,толкова и маските пазят от вируси!"

205

24 години по-късно:

преди 3 години

"Нагази ни грипен вирус от Ухан"- това заглавие, колкото и актуално да звучи, не е от днес, а от преди 24 години. Да, точно така! Още през далечната 1996 г. китайският град е дал името на нов вирус, който поразява организма и причинява сериозни дихателни проблеми.Снимка на статията от брой на в-к "Труд" от 1996 г. циркулира в социалните мрежи от няколко дни и предизвиква широк спектър от реакции сред читателите в интернет. Затова решихме да потърсим кое е общото и кое - различното тогава и сега.Уроците, които не са научени, се повтарят...ако и този път не си вземем поука нищо чудно след 30

204

Анонимен

преди 3 години

До 206Ти нещо бъркаш,никога не ни е забранявано да излизаме от домовете си,това беше в Италия,Испания и др.Ходехме до магазини и аптеки.Защо лъжеш?

203

Анонимен

преди 3 години

Дали някой вярва, че може да се спре вълна? И да я затапиш отнякъде, и от много места да за я завардиш, и прегради пред нея да издигнеш, вълната е тръгнала, тя ще си проправи път и къде с църцорене, къде с цунами, все ще избие. Защо тогава някои продължават да вярват, че вирусът може да бъде СПРЯН?

202

чнг

преди 3 години

който има пари излато в нощното шкафче той да го е страх да не остай пари сираци

201

До Хмм

преди 3 години

Бас фащам, че ти освен всичко, удобряваш и това, че си позволиха да не ни дават да излизаме от домовете си. Това, което ми направи впечатление, е че в самото начало, когато имаха за цел да не ни пускат да излизаме от нас, това беше удобрявано само от жени. Естествено имаше и жени, които бяха против тези глупости, но те много малко на брой.

200

до 123

преди 3 години

масовата дебиллщина трудно ще те разбере

199

123

преди 3 години

Спрете се бе хора. Това че нас ни пощади поне засега не означава че няма вирус и не е опасен. Да досадно е с всичките тези мерки и рестрикции които имаше месеци наред, но тях ги имаше и ги има все още на много места по света. Нищо още не е свършило за жалост. Нали знаете че зайците се броят на есен. Тоест искрено се надявам да свърши всичко по скоро и тогава говорете, сипете хули и обвинявайте дали е било истина,измислица или конспирация този ВИРУС. Преди 100г.са подценили така и Испанския вирус

198

Анонимен

преди 3 години

Баце се подплаши от кръчмари и чалгари и осссра всичко което еървеше добре. Едни две седмици не изтрая и се поддаде да сваля мерките.Две седмици, като власите в Дунав......

197

Анонимен

преди 3 години

Мисля че мача за купата да разрешат и глупост ,като постоянно тръбите за вироса много заразени ,или след мача ще кажете че има 200 на ден ...добре измислено

196

Съвет

преди 3 години

До До 163 166 Не бързай да се хвалиш, че не си се разболял. Има време.

195

Анонимен

преди 3 години

Сукера Гани иска връв.

194

Barba Ganios

преди 3 години

..taka narechenata "pandemia ot CoVid -19 " e nai-goliamata manipulacia v svetoven mashtab !!! Tezi ,deto saobshtavat broikite na zarazeni I pochinali vseki den ,zaedno s pravitelstvata sa marionetkite oglasivashti I poddarjashti tazi manipulacia !!! Nie pak sme stado ot zombirani maloumnici ,koito dobrovolno sa se ostavili da badat zalicheni ot liceto na zemiata !!! Ceta na uprajnenieto " CoVid 19 " e sakrashtavane na naselenieto na zemiata !!!

193

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕ след като е долО, що не си написал мОтафчийски... Ми щот си нИграмотьен....

192

Анонимен

преди 3 години

Доло Мутафчиски, доло доло!

191

Анонимен

преди 3 години

Пийвайте по една антивирусна ракийка със салата,намалете контактите с тоя и оня и вируса няма да ви повали.Тия маски са абсолютно бутафорни и не вършат никаква работа.

190

Анонимен

преди 3 години

И какво правим сега?