86

Анонимен

преди 3 години

А къщата в Барселона?

85

Анонимен

преди 3 години

Гешев кога Борисов ще бъде разследван или там заобикаляме пистолета и парите КЕШ.

84

Нищо ново

преди 3 години

До жал: Голяма радост, дума няма. Трябва да почерпиш махалата.Те това е гербаджийството - на нас да е добре, а на другите - зле. А като се сменят управляващите - тогава новите започват да си разчистват сметките с предишните. Бай Гановщина съвсем като по времето на Алеко Константинов. А каскета си е каскет - това може.

83

Анчев

преди 3 години

Г-н Гешев,българите ще повярват,че сте истинския стожер на реда и законността в държавата,когато видят белезниците щракнати на един от най близко стоящите до премиера.От ремонта на НДК във връзка с председателството ни на ЕС,много движение имаше в забраненото."Удряте"съветници на президента Радев с цел дискредитирането му,но 55%от българите го предпочитат пред Борисов,който едва събира 25-30%.Тенденция която "говори",че на 28-март 2021 след изборите,ще има смяна на караула!

82

жал

преди 3 години

Направо ми стана жално за комунистите. Като гледам сега как бършат сълзи с хавлиите . . .А президента си е тяхна грешка, защото го звади голям, пък той излезе мек.

81

анонимен

преди 3 години

А КОГА ЩЕ РАЗНИЩИ СЛУЧАЯ С КЮЛЧЕТАТА И ЕВРАТА???? МНОГО СЕ АКТИВИРАХА ЗА ДА ПРИКРИЯТ ПРЕМИЕРА. ЦЯЛ СВЯТ ПИШЕ И КОМЕНТИРА САМО ТУК ГЛАС В ПУСТИНЯ. ПРОКУРАТУРАТА ОБСЛУЖВА САМО ЕДВА ОПРЕДЕЛЕНА ЛИЧНОСТ. КОЯ Е ТЯ ПОЗНАЙТЕ.

80

Анонимен

преди 3 години

Той си спинка сладко,а парите просто му ги носят.Той не знае нито кой го снима,нито кой му слага парите в шкафчетоЗа смях станахме по целия свят.Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме-ДУМИ НА БОЙКОДа де,ама на Бойко джобните му пари са милиони евро, а на майка ми пенсията ме е срам да кажа колко е

79

Анонимен

преди 3 години

Гешефтарски що не пита Бойко Борисовоткъде има милиони евро в шкафчето си?

78

Анонимен

преди 3 години

Колко му е заплатата на Бойко Борисов?Защо има милиони в шкафчето си?Понякога му се чудя що е толкова нагъл...По цял свят ни с ПОДИГРАВАТ заради него...В Турция са най точни-чекмеже парасъ

77

Анонимен

преди 3 години

Бухалката на Бойко се е развъртял,ама не там,където трябва.Важното е да забравим за резила на вожда.А откъде има толкова пари и кюлчета,никой не го пита.

76

Анонимен

преди 3 години

Каскета пунтира Вишински, *** много прилича на армвоенюрист Василий Улрих, действа по неговия тертип.

75

Анонимен

преди 3 години

А кога ще разпиташ Боко за пачките и записите?Какво ни заглавичкваш със секретари и съветници на президента?

74

Доктор

преди 3 години

Квиченето по форумите показва само едно - Гешев е стъпил на врата и на прецедента , и на БСП , и на престъпниците ! Навсякъде "кипи" усилна прокурорска работа ! Най-силно *** Радеффф - явно има доста л.а.й.н.а около него ..и в него ! Гешев плавно затяга примката около него ! Или ,като американския полицай, вече е с коляно на шията му.

73

Анонимен

преди 3 години

В тая жалка престъпна държава, не можете да гарантирате неприкосновенността на часната собственност, за каква законност, за какви външни инвестиции и за какъв европейски съюз говориме. 30 години грабене, но прокуратурата работи. Само ви плащаме заплатите, за нищо не ставате.

72

коментар

преди 3 години

Идеята е, чрез каскета да се удари единствена опозиция на вождето, президента Радев. Всичко се прави с тая единствена цел,

71

Анонимен

преди 3 години

И като помисля , какви качества има.....Гешев ,невиждам нито едно ! Освен ,че е плешив , като Бойко и носи каскет

70

Анонимен

преди 3 години

Толкова послушен прокурор си назначи Бойко ,че вече може да си прави каквото иска ! Срам.....

69

Опс.

преди 3 години

Къде видя комунисти бе ? Това са нагаждачи. ГЕРБ са 90% с червени книжки барабар с премиера. Сега са наркомани , безсемейни ,бандити ,гета ,и всякаква друга пасмина. Да ви е честито . Е Гешев как ще промениш това ????

68

Крали Марко

преди 3 години

Искам да зная пияницата от записа *** ли е . Защото съм убеден че е той с неговият непристоен ***.ски изказ. Пристанът си е *** . Такъв си остава. Ако е той незабавно да освободи власта без право да участва за напред у нея.

67

ХА ХА ХА

преди 3 години

Комунистите пак не могат да разделят кокала...