33

Като нашите

преди 3 години

Това е следващата не малка,а голяма крачка към превръщането на полицаите в безлични същества. Ще станат наритани и наплашени като нашите - бой по белите и привилегии за тъмните.

32

Професор Тюхчев

преди 3 години

Как какво - и те като българските си колеги мислят че са им малки заплатите за всичката работа която вършат, колко вандалски прояви предотвратиха , колко статуи спасиха от поругаване , хахахаха,

31

до R

преди 3 години

Василев се мисли за умен по Ефекта на Дънинг-Крюгер, когато някой е толкова про ст, че не може да осъзнае колко много е пр ост и затова се мисли за умен. Вследствие на което тръгва да ръси акъли.

30

R

преди 3 години

До ВасилевДОбре че си ти, Василев, да отвориш очите на простите хора. А ти какъв си точно. Нов гражданин, горд селянин или просто някой си.

29

пияница мистик

преди 3 години

Хубава снимка сте сложили. Сложете сега една подобна и на нашите....милиционери, за да ги сравним. Шкембетата де

28

...

преди 3 години

Още като прочетох заглавието и... няма смисъл да чета надолу. "Какво мислят полицаите........"Те, полицаите, изобщо не могат да мислят. Точка.

27

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да премахнем полицията:-Няма човек, няма проблем! Според много мислещи глави, то полицията им е виновна за всичко. Да оставим само за няколко дни наркоманите и престъпниците да си правят каквото искат, пък после да питам народа, дали ще мие краката на някои?

26

Един от Юг

преди 3 години

До 15ст кисело млякоЗа това България е на това дередже защото се управляваше от ******ци като теб!И каква демокрация бе дрОгарЮ като си е червен феодализъм и същите хора са сега "капиталисти" начело с пожарникаря!

25

Анонимен

преди 3 години

Да слагат коленете върху вратовете и това е ... бах ти и престъпниците! Аз не искам престъпници в моят квартал! Аз ще направя кафе на всеки полицай който е груб с престъпниците в МОЯТ квартал.

24

Анонимен

преди 3 години

Някои полицаи са гневни че всички ги слагат под един знаменател.,,, Ами в една каца с мед като сложиш една лъжица изпра,, жнения какво се получава. Ще ядеш ли от тази каца меда. Така е и с вас полицаите. Един двама като се оселат и засмърдевате всички. Затова трябва един друг да се контролирате. А не като онзи дето бутна стареца който падна по гръб на главата си и докторите едвам го спасиха. Един от полицаите поиска да му помогне а този дето бутна стареца го спря. Това ли вие човещината бе.

23

Анонимен

преди 3 години

Полоцаите масово напускат! Глупостите, които сте написали са големи глупости!

22

Анонимен

преди 3 години

А кое е читаво русия ли.Един олигарх да те краде да ти взима парите и с тях да ходи в "прогнилия" запад.Знаеме ги Абрамович Дериспаска е нам си кой още.Ай фак оф.Тва дет не могат да понесат *** е че сега всеки си фаща сака и отива където иска да дори и ромите.

21

Lan

преди 3 години

Факт, абсолютно вярно, *** въри го обясни на "либералите". Една чернокожа жена гледах, много ясно крещеше срещу протестиращите бели - че да, нейният живот има значение, ама не повече и не по-малко от този на всеки бял човек и е проява на расизъм този лозунг . И че тя е свободна, не е жертва, живее в свободна страна...Няма кой да я чуе! Друго е да си модерен, либерал...а държавата май*ата й!

20

българин

преди 3 години

Какво мислят те самите едва ли е от значение ! Ние Европейците.И помнещите студената война и преговорите Рейгън и Горбачов.Се считаме за Прекарани! Голяма "демокрация" я Америка,Ама не съвсем се оказа на края!Лицемерна се оказа Американската " демокрация" 30 г по късно? Събори се социализмЗ като " уродлив" за " човешкото развитие". А се оказва.Че и Американската " демокрация". Изобщо НЕ Е Била ЧИТАВА Уви! Ама го разбираме едва сега! 30 г по късно!

19

Анализатор

преди 3 години

Това е мнението на един.....Черните са едва 12% от населението на САЩ.Колко от тях да има в полицията?Опра Уинфри,Еди Мърфи.Уил Смит,Майкъл Джаксън и т.н и те ли са дискриминирани.Черните ги мързи да учат и да се развиват,а после били дискриминирани.Те са като п*далите,само дразнят хората и ги провокират.Когато не им обръщаш внимание побесняват.

18

Анонимен

преди 3 години

Какво бих си мислил аз ако бях полицай? Оттук натам ще си кютам в патрулката и ако някой изнасилва жена ти до лявата ми задна гума, аз ще си ровя из фейсбука, защо ми трябва беля на главата и да се намесвам?

17

Анонимен

преди 3 години

"Ключовото" е да им се стъпи на врата, че ми дойде до гуша от тях.

16

Василев

преди 3 години

Добър вечер селяни прости!!!Грета Тумберг , това тинейджърче навърза екологията и расовата дискриминация, като важно предизвикателство за човечеството в 21 век!!!Селяни прости разбирате ли накъде върви света и къде сте вие в глобалната игра с простите задръстени провинциялни мозъци, които носите в главите си!!!???Агент Роджър Франсис!ЦРУ!!!

15

Totenkopf

преди 3 години

Аз не прочетох мнения на полицаи, ***, а на пенсиопнирани полицаи, както винаги текста ти няма нищо общо със заглавито, но ти толкова си можеш имаш когнитивни проблеми, както съм ти го казвал и друг път.

14

Хм

преди 3 години

Не хората в Америка, ами хората в България трябва да се вдигнат на протест срещу полицаите, които си правят квот си знаят без последствия.