21

Иван Иванов

преди 3 години

Гьола и мраморният плаж са фейк. Едното го пълнят с помпа от морето, а другото е мраморна мина и са се чудели къде да хвърлят мраморния пясък и айде за балъкусите на плажа. Опасно е и на двете места, на едното да си счупиш главата, а на другото колата.......

20

И на ме ми писва

преди 3 години

Е тия нашенци с провизиите и нахални на всичкото отгоре!!! Мият си доматите и краставиците на душовете на плажа да си правели салатка - и хората ги чакат.... Алооооо има си ресторантчета за салатки и рибки!!!!!

19

До 15

преди 3 години

Срам голям нашенски - опънали одеало на плажа, наредили каквото си носят от Бг - пириско, филета, майонези, лютеници. Като ги видя тия и продължавам до следващия плаж.

18

До 15!

преди 3 години

и аз не ги понасям тия с торбите с хранителни провизии. ами като като си мляскате русенското варено айде да не е на плажа, МОЛЯ!

17

Анонимен

преди 3 години

И що за човек и нервак трябва даьси, за да те дразнят хранещи се на плаж хора?

16

До 15

преди 3 години

Е какъв си им ти, че да им правиш забележка? Яденето на сандвич или домати не е забранено. Не само в Гърция, а и навсякъде. Както в планината хората си носят храна, така го правят и на морето. Плажовете и морето са за всички. Един е решил така, друг иначе. А това, че тук пишещите главно от криво разбиране се срамуват да го направят е техен проблем. Като седнеш на пейка не те питам ядеш ли или пиеш бира. Не се интересувам от теб, стой си на ресторант. Почивката всеки я разбира различно.

15

Не

преди 3 години

Да, хубаво е! Но аз се отказах да ходя в Гърция именно заради "нашенците" които мъкнат на плажа била торбички пълни с хляб, домати и кроасани.... Сакън да не си купят един гирос или фрапе. На такива два пъти им направих забележка, че се излагат ама стана голяма разправия.

14

Иво

преди 3 години

Няма нищо интересно там ,поне аз не бях впечатлен идвайки там от Монако

13

z-rock

преди 3 години

Хитлер единствен уважи българските претенции и ни го даде, човека, и него и Македония, ама нали "победихме" във ВСВ, и те ти сега!!

12

Анонимен

преди 3 години

kef cena nema...video s praznite sokachki iz betonnata bg muhliva jungla na sunny beach...:-))) muhlivia casino royal...:-))) karnobatska...stolichnaya...:-)))...bum...bum...

11

Анонимен

преди 3 години

На почивка на Боково море - ето какво да разгледате:1. Железобетонните съоражения-хотели2. *** извори край Варна3. Томболата с касови бележки "Поръчваш нещо, начисляват ти 10 други неща!...

10

Робинзон

преди 3 години

На гугълърт няма ли го тоз остроф, че от фериботи може да ти стане лошо.

9

Анонимен

преди 3 години

Стария български остров.

8

Анонимен

преди 3 години

Нищо не може да се види на Тасос. Островът е най-зле от всички острови в Гърция. Там има само българи и сърби.

7

Анонимен

преди 3 години

През 1991година в казармата бях Планшетист и колко пъти съм бил на Тасос!!!!!!!!Не ми се говори

6

Вальо Пича

преди 3 години

На Тасос най ми харесва, че говорят български навсякъде. Имат баничарници, където сутрин да си купиш баничка с боза. Дори приемат левове. А в дюнарджинацата работят същите пичове, който зимата са на Банско. Знаят как го обичам дюнера

5

Не ,бе бедняк съм

преди 3 години

Ама немам пари за харччене по тъ.пи курорти от бетон и кичозни пейзажи!

4

Анонимен

преди 3 години

ujas, palno e s vulgari...

3

Анонимен

преди 3 години

"ЩАСТЛИВ СЪМ ДА ГИ ПРАТЯ НА ТАКОВА КРАСИВО МЯСТО!НИКОГА ВЕЧЕ НА БЕТОНОМОРИЕТО!!!!!!!ГОРД СЪМ , ЧЕ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ!"Леле, вЕрно ли? Ти сигурно си много як бизнесмен!

2

Анонимен

преди 3 години

Аз преди 5 години си купих къща на Тасос. Сега се оказва, че всичките имоти около моя също са собственост на Българи. То там си стана новия Слънчак направо.