11

У

преди 3 години

Акунин, в превод от японски(злодей) е само едно авторско име което в поскедно време плюе всичко истинско руско! Като автор евреинът грузинец е талантлив и имаше добри поредици преди да бъде завербуван от новите си господари на запад.

10

История

преди 3 години

Иван Грозни идва с благословията на народа след години ужасяваш тормоз от болярите! Създава "оптиричината" наказателен отряд ор различни съсловия и въздига Русия! Най добрият руски цар мразен от неолибералните крадци!

9

Анонимен

преди 3 години

Странни са възхвалите ви към Иван Грозни. Не беше ли той този, който завладя с измама и разори Казанския хаганат на волжките българи?

8

руски трол

преди 3 години

До българин министърът на отбраната на Русия пък е тувинец: Сергей Кужугетович Шойгу. Кужугет Шойгу. Наш "брат славянин"?Аман от някакви славяни , например ти си или поляците.СЕРГЕЙ КОЖУГЕТОВИЧ ШОЙГУ Истински РУСНАК е.Тувинец!Кой е Руснак зависи не от кръв зависи от акъл."какво голямо влияние оказва той не само в Русия", - имам само една дума-смях!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Пак започнахте да пишете гадни пропаганди и лъжи,вече ми се повръща от лъжите ви!Иван Страшни царува в много тежки времена,в сложна обстановка и е великолепен цар и управленец,а Русия никога не се е деляла на части,както се опитвате да ни пробутате с фашистко-нацистката си грозна пропаганда,Русия си е цяла още от 7-8 век и е втората най-стара държава в Европа,с висока култура и архитектура,с първите сглобяеми и преносими по суша кораби в Европа!

6

Анонимен

преди 3 години

Иван Грозни на български език се превежда като Иван Страшни,защо не го пишете с превод на български език - Иван Страшни?И защо представяте Иван Страшни като дявол,той е бил изключителен владетел и великолепен царски водач,във вените му е течала не само руска,но и българска и византийска кръв!

5

българин

преди 3 години

Коментарът ми беше до номер 1

4

българин

преди 3 години

Борис Акунин е велик руски писател, а твоят личен интерес към неговата биография, който прозира от ядните ти коментари само доказва какво голямо влияние оказва той не само в Русия, но и в други държави като България!Впрочем, като сме тръгнали в това направление, министърът на отбраната на Русия пък е тувинец: Сергей Кужугетович Шойгу. Сиреч, баща му се е казвал Кужугет.Кужугет Шойгу. Наш "брат славянин"?Дали? Или?

3

Анонимен

преди 3 години

Руският Гулаг се опитва със филмиране на сказки, митове и легенди да създава ИСТОРИЯ за московския Сулус.

2

Диана

преди 3 години

До на колко години Акун Вие русофилите понякога толкова се обърквате, че самите вие не знаете какво искате да кажете

1

на колко години Акун

преди 3 години

дребен Гризач,упс... извинете,Грузинец Чхартишвили.*** измишльотини от Париж."изглежда потресаващо истинско, сякаш е разказано от ОЧЕВИДЕЦ на тези събития - или от класен автор като Борис Акунин"