33

Анонимен

преди 3 години

Това е част от стихотворение на Робърт Бърнс, цитираното в 32.

32

Анонимен

преди 3 години

За всеки влак си има пътници,само трябва да се качиш на него.

31

:)

преди 3 години

... то дали ще знае всекиде, кога, веднъж,някой си целунал някойв цъфналата ръж?"В стихотворението ставаше въпрос за някаква Джени, която зачервена бързала за някъде. Вероятно някой е успял да си я хване за гадже точно там, в цъфналата ръж :)

30

Да си хванем

преди 3 години

В цъфналата ръж, дръж!Този майтапчийски израз е станал популярен навремето, когато излязла на български език книгата на Селинджър "Спасителят в ръжта". Доколкото знам, май е имало и театрална постановка у нас, като сюжетът е бил създаден на базата на съдържанието на въпросната книга.Спомням си, че леля ми и нейните приятелки дори рецитираха някакво стихче във връзка с този сюжет. Запомних само заключителните строфи -

29

11

преди 3 години

Броя, броя и не мога да ги докарам до шест.

28

чичо Гошо

преди 3 години

Знам че е написано за жени,но да дам съвет и на мъжете.Нещата са прости.Правиш си снимка като бат Боко,нощно шкафче с пачки евро,пищов и телефонен номер и я качваш във Фейсбук.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25ти си забравил онзи стар виц, дето един попитал жрица на Околовръстното какво прави за 20 лв. "Сичко прайм, бате!", казала тя, а той "Качвай се в колата!"След малко тя пита "Къде утивъми, бате?", а той "На вилата, днес бием плоча."И ти направи така. Качи някоя след уговорка за цената, после й кажи, че си я взел за да измие колата ти.

26

Лешпер по бермуди

преди 3 години

Събудих се, прозях се, протегнах се, взех душ, закусих, после влязох в този сайт да видя има ли интересни дискусии.И какво виждам? Снощи съм изтървал етюдите на Минко. Така е, като си легнах рано. Интересното явно е било около полунощ.

25

хе

преди 3 години

Смея се на глас от такива измишльотини ,дадени под формата на съвети.Ако найстина държите да нямате гадже,то спазвайте съвети всякакви и прочетени от всякъде.Така за мен,ще има повече мацки.Достатъчно е да си здрав,усмихнат,чистоплътен и да шеткаш наляво-надясно.Какви красиви жени има,които търсят просто секс и минимална романтичност.

24

Анонимен

преди 3 години

Духовен финес, но е необходима и известна зрялост. До45

23

6 прости ...

преди 3 години

Ползвайте новия и подобрен фармацевтичен продукт "кифлодизиак".

22

Анонимен

преди 3 години

Може и да нямаш никакъв шанс, ако ти липсва духовен фитнес, се превръща в обикновено зрелище, изложен за преценка, на който с удоволствие бих за качила табелка с надпис,, Пипането е опасно и забранено,,

21

Анонимен

преди 3 години

Ако си облечен с маркови дрехи и имаш скъпи вещи имаш по голям шанс

20

Анонимен

преди 3 години

Когато се запознавате веднага след името те пита какво работиш за да разбере колко изкарваш.

19

Анонимен

преди 3 години

Жената мисли за децата да имат всичко.Мъжа мисли само да направи деца и да имат най необходимото.За това мъжете предпочитат едрогърди за да имат повечко карма.

18

Анонимен

преди 3 години

Е, щом специалистите го казват.. Но всичко е относително. Въпреки това определенията съществуват. И те са толкова много, колкото са хората на този свят. Всеки си хваща гадже по различен начин.

17

До 31

преди 3 години

В училище гадже е просто се държите за ръка и целувате не живеете заедно

16

Анонимен

преди 3 години

99.9 % от жените не намират защото търсят мъж с пари това е основната разлика.Мъжете знаят това и се опитват да ги заблудят, че имат пари, но те като разберът това и край.

15

Анонимен

преди 3 години

7. С отрицателен PCR тест в джоба :D

14

Мъж

преди 3 години

Да, обичам да преследвам... патици