36

Стоян

преди 3 години

"Мадона: Тръмп е "нацист" и "социопат", ще гласувам за Байдън"Стоян: Байдън е комунист и ***, ще гласувам за Тръмп.

35

Диана

преди 3 години

vlady, голяма глупост си написал. Мадона е една от найдобрите певици на света и това е неоспорим факт. Явно музиката не ти е силната страна, но няма значение. Българските чалгаджийки, когато пеят в САЩ, какво се получава? Цялата публика е от български емигранти, а няма нито един американец. Няма място за сравнение, обаче *** Балкански винаги превъзнася българското и за това сме на дъното.

34

Kreti

преди 3 години

Да ходи да ощастливява Байдън тогава , кво се нерви че тръмп си пада по по млади ли ?

33

Анонимен

преди 3 години

Дърта и противна чалгарка.

32

Анонимен

преди 3 години

И аз не одобрявам когато някое женище на прага на бабешката възраст се клечи като танцьорка на пилон, но не обиждам. Всеки е свободен да бъде себе си.Тръмп не е мекушав и дано сложи поне малко ред в тази държава, разлигавена от прекален либерализъм и недомислена толерантност.Когато хрантутниците на социални помощи в САЩ видят дебелия край на тоягата, тогава може би и нашите проамерикански управляващи ще се сетят какво трябва да правят.

31

Анонимен

преди 3 години

Мите, митее, кой е луд да гласува за склерозата Джо бре,баба ти клинтън така я хвалеха техните медии до последно,вече излизаха истинските резултати и те още твърдяха с колко водела пред Тръмп.Ама се вижда че си куха герберска тиква щото вие и целия ЕС работите за демократолиберастите на сащ, още 85-а Горби пусна Отворени и всякакви соросоводемократски общества и се вижда че яко ви облъчиха оттогава, като цапнати с мокър пaрцал сте.

30

Анонимен

преди 3 години

тая вместо да е на съд за пошлите си песни и концерти с които облъчва младежта,поне доживот затвор, експлоатира персонала си с мижави заплати ама тръгнала да ни обяснява за кого ще гласува.Хората гласуват по техни убеждениа(ако изобщо се размърдат да гласуват), а не защото мадона им е казала.Кого ще изберат в САЩ касае целия свят и ако е Джото жална ни майка на всички.Има да хрантутим черни и мигранти и "*** братя" и вся доде дишаме.

29

Респект

преди 3 години

Доналд си е екстра и нека има повече такива акто него та и у нас. Виждам веднага една стена препасане около Столипиново, Факултета и Сливен. . Ще се спре с набезите на блекитата и издевателствата им върху българите. Ще бъде чудесно!

28

Митко 19см

преди 3 години

Не остана. Ей го къде е ноември. Само да не прави театро оранжевият орангутан като го пометат на изборите.

27

bayyy

преди 3 години

тоя бабишкер се зе мнооо на сериозно, по-скоро шефовете им диктуват какво и кога да се обаждат и те слушкат да не им пропадне бизнеса. сега ще делим артистите, университетите, книги, филми и прочие на демокрасти и републиканци, щом искат това разделение, нека е.

26

vlady

преди 3 години

Първо да се научи поне да пее чисто като хората, още по-добре да овладее някоя и друга екстремна техника и след това да приказва.

25

Анонимен

преди 3 години

бели, черни в САЩ.Българи, роми в България.Еднакви програми за деинтегриране на черните в САЩ и нашите индийски българи. Като се има предвид , че предишната ни система нашите индийци си бяха интегрирани в България.Означава че това е умишлена игра характерна за демокрацията.Има доста предимства :разсейване на вниманието - възможност за противопоставяне между хората разделяй владейконтрол на изборите -Има и недостатъци - Увеличен престъпен контингент не по поръчка

24

Анонимен

преди 3 години

права е! винаги, когато тръмп изръси нещо не на място, го обясняват, че е шега! но не е !

23

Анонимен

преди 3 години

На нея хонорара и е твърд независимо как гласувате.Така че реално на мадона не и дреме,пенсията си я има.

22

Бети

преди 3 години

Ако ще и за президента на Ислямска държава да гласува-'се ми е тая! Колко изпаднал трябва да си, че да слушаш тази поп скумрия и производните на нея?! Като им чуеш "смислените" текстове, то направо ти иде да се хвърлиш от Бурж Халифа!

21

Анонимен

преди 3 години

Белите в САЩ са като евреите в нацистка германия за всичко те са виновни.

20

Анонимен

преди 3 години

Защо Мадона твърди че президента на САЩ е нацист? Нали там беше демокрация?

19

Анонимен

преди 3 години

И аз не одобрявам 60 годишна баба да пее по долни ***,нищо че е Мадона.

18

аз

преди 3 години

Мадоня, а твоите служители не са ли роби? Да кръжат постоянно около теб и ти да им заповядваш?Поздрави от наше село!

17

Ку*росмук

преди 3 години

Дъррта пачанго, цял живот си трошала различни по цвят к0рове. Сигурен съм, че преди да се качиш при всевишния, ще си спретнеш чудовищен ГЕНГ БЕНГ докато не ти напълнят всички дупки със семменна течност!