Снимка: БГНЕС

Мадона разкритикува американския президент Доналд Тръмп чрез пост на своята страница в Instagram, пише Daily Mail. Тя нарече държавния глава на САЩ „нацист“ и „социопат“.

Още по темата

Подобна суровост беше причинена от предишните изявления на Тръмп в реч, където той призна, че е казал на подчинените си да забавят тестовете за COVID-19 в САЩ. Както написа Мадона, Тръмп е казал да се забавят тестовете, тъй като получените числа са били толкова високи, че те не са могли да се справят с тях, допълва "Фокус".

В своя пост Мадона публикува видео с изявленията на Тръмп, в което остро критикува „левите радикали“, които разрушават паметници на исторически личности. И така, в Портланд те обвиха паметник на Джордж Вашингтон в американското знаме и го подпалиха. Затова Тръмп предложи да се приеме закон, според който можете да влезете в затвора за една година за изгаряне на американския флаг.

30 дни по-късно – как смъртта на Джордж Флойд промени Америка?

Това възмути Мадона, която написа, че в същото време, когато полицай убива афроамериканец без причина, той не е наказан за това, което е несправедливо. Освен това самият Джордж Вашингтон е имал роби, според нея, така че за Мадона Джо Байдън е по-добър от Тръмп, който подкрепя идеите за превъзходството на бялата раса.

Търговският съветник на Тръмп каза, че се е пошегувал с думите, че ще забави тестовете. Самият президент обаче каза, че тогава е говорил сериозно, пише „Дейли мейл“.

Коментари Напиши коментар

56

Козела

преди 1 година

В Америка е имало много голем дефицит на жени и бели работници за земевладелците.Повечето БЕЛИ са били работници по златните рудници за повече пари.Затова са били принудени да си внасят работници-роби от Африка земевладелците.Там са били роби на техните вождове и стареишини.Те са ги продавали за оръжие с което по лесно могат да убиват хишници и сувенири герданчета.Та какви роби са били в Америка работници като белите само че по ниско платени.Освен това те са освободени преди бели крепостни селян

55

Starija hush

преди 1 година

До 18 век бели и черни са били роби при феодалния строи.С появата на КАПИТАЛИЗЪМА и дребната буржоазия робите стават свободни и РАБОТНИЦИ.Демек пак бачкатори но могат да си избират на кого да работат и дори сами да са частници бръснари обуштари шивачи земеделци без да бъдат експлоатирани.Есдинствено в Америка немаше робство за белите хора и това бе причината за масова емиграция.В Оман робството бе премахнато 1962 година преставяте ли си?

54

Гледай си пеенето ма

преди 1 година

А той може ли да те осъди за дето му лепиш подобни епитети, плашилo такова? Америка изтърве ли златният петел, признавам и американците тъnи като европейците.