19

Анонимен

преди 3 години

"Където е текло газ, пак ще тече!" - след срещата с Путин, краля на Саудитска Арабия и посланика на САЩ.

18

Анонимен

преди 3 години

Продадоха 3 по 33%, защото им липсвал единият процент до 34.

17

Анонимен

преди 3 години

"И все пак АЕЦ Белене ще се строи!" - на излизане след срещата с Путин, Тръмп и Макрон

16

Анонимен

преди 3 години

А 30% държавно участие в ЧЕЗ,кой го продаде?_Бойко Методиев Борисов!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Като знаем,че в тая държава всичко се разрешава и забранява от един човек,защо ни хвърлят прах в очите с арести не на когото трябва.

14

Анонимен

преди 3 години

Трайчо Трайков, Иво Прокопиев, Николай Ненчев и пляскащият руснаци по дупетата Симеон Дянков са извършили най-тежкото престъпление за българското кривораздаване не са русофили. Това е главното им "престъпление". Ако бяха русофили можеха безнаказано да лъжат, да крадат и да убиват.

13

к.12

преди 3 години

А не беше ли голяма загуба за държавата закупуването на апартаменти на 2-3 пъти по- ниска цена (аферата "апартаменгайт") от видни дейци на ГЕРБ, скандалът със зам.министър, изградил чрез посредничка хасиенда в Сандански, "кумгейтът" в Хасково. И.Г. беше шеф на спецпрокуратурата. Защо тогава не ги обвини в злоупотреба със служембно положение, умишлено причинени вреди на държавата? Замълча си.

12

до к.7

преди 3 години

СпП се формира като някакво ГEC-TA-ПO,което безмилостно мачка всички,които не са от ГЕРБ и ДПС,независимо дали имат или нямат вина.На богатите бизнесмени им отнемат богатството,печелившия бизнес -пример производство на акумулатори МОНБАТ, на масла,търсят се минимални поводи за доказателства, дори предположения. Министрите на МЕ не продават,те дават мнение. Има цяла агенция АП начело с юрист -Караниколов. Спецсъдът изпълнява това, което каже СпП.Той трябва да отпадне и делата да се гледат в СГС.

11

Анонимен

преди 3 години

Престъплението е било скрито и неизвестно по време на продажбата.Разкрива се задкулисие и уговорки с посредници и загуби за държавата.

10

Анонимен

преди 3 години

Съдят ги не за приватизацията, а за далаверите, спекулациите и уреждането на цената на продажба по приватизацията.

9

Ццц

преди 3 години

И той един експерт-крадльо, дава и той мнение.

8

Анонимен

преди 3 години

Прокурорите от. СпП не са по-умни от тези от СГП, отличават се от тях по полицейския си нрав, второ- че пишат откъси от обвиненията си в медиите, което е забранено, спазвайки основния принцип от ЗСВ, че човек е невинен до доказване на противното, трето - мерят своята работа в томове обвинения. Пишат по 12-16 тома на седмица. Спецзвеното реално е под опеката на СпП. Съдиите от СНС и АСНС правят каквото им се нареди. Проблемът трябва да се реши: спецпрокурори, съдии от СГС,БЕЗ СПЕЦЗВЕНО.

7

Поручик Ржевски

преди 3 години

По принцип не харесвам Трайчо Трайков, но в случая е прав - това което прави прокуратурата е изцяло мутренска поръчка. Просто мутрите завзеха прокуратурата и преследват бизнесмени и хора с грешни политически възгледи. Наистина става много уродливо....

6

Анонимен

преди 3 години

Тогава шеф на Агенцията за приватизация беше настоящият министър на икономиката Емил Караниколов. Обвинението няма претенции към него или въобще към работата на АгенциятаЕто това казва достатъчно - Караниколов , безценното нekagърно кадърче на ДПС , никой не смее да го пипне. Въпреки ,че смoтaн на квадрат и крадлив колкото и Бойко.

5

Дялове не, но цялата

преди 3 години

държава топтан продадохте на краварите, че пари отделно им наривате за несъществуващи самолети!? Долни продажници!

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Личи си ,че си *** наето от Шехеразада - от най-евтините.Трайков е представител на различна политическа партия от 'комундилите' ,но явно за да схванеш такова нещо ти трябва двойна доза гинко-билоба. И пак не е сигурно дали ще успееш.Не знам защо на ментално затруднените гербави фенове ,като теб всеки несъгласен със грабежите на герб им се вижда ,като комунист. Гласуващите за ГЕРБ са 30% за БСП 10% - т.е. имаш едни 60% ,които мразят и ГЕРБ и БСП - ако можеш сметни сам.

3

Шопо

преди 3 години

А Спящият от Банкя що мълчи за увеличението на нощната енергия със 70 % ??? А ,Бойченце ? Мецни нещо ! Продумай,бе !

2

Анонимен

преди 3 години

Наближава 1 юли и се мълчи ще има ли увеличение на тока и с колко ,явно ще е в последния момент ,правителството на герб мълчи защото ерп им плащат високи комисионни

1

Анонимен

преди 3 години

аууу ми сега? отново шок за дъртите комундили