27

Анонимен

преди 3 години

Имам приятели студенти, които учат в Пекин и те са най прекрасните хора които познавам... И ги чакам с нетърпение да си дойдат във България... Не заслужават вашето отношение и злобните ви коментари... Бойко Борисов да праща самолет и да си ги прибере в родината... Не стига че 6 месеца стояха затворени в кампоса и не ги пускаха никъде да излизат ами и още да стоят там. И спокойно няма да заразят никой с вируса като си дойдат. А вие ако бяхте на тяхното положение дали така щяхте да говорите...

26

Анонимен

преди 3 години

Можеха да работят, ако ги пускаха да излизат от кампуса! Малка подробност, но съществена!

25

Анонимен

преди 3 години

Значи България може да плати стотици хиляди евро обезщетение на затворници осъдил страната в Страсбург, а не може да си прибере децата от Китай!

24

Анонимен

преди 3 години

Можеха да работят в Китай и да си плащат престоя. Все пак там ще са много по-добре платени, отколкото в България.

23

Буден гражданин

преди 3 години

Голяма част от тези деца са изпратени в Китай от Българското Министерство на Образованието, а сега са заключени в Китай от половин година и са в безизходица. Посолството ни в Китай ги е зарязало на произвола. Така че мислете малко преди да си отворите устите.

22

Анонимен

преди 3 години

*** си е народа и това е... Такова мислене имат само най-големите издънки на България, а такава завист от българското население и простащина е напълно очаквана, нека вашите деца да бъдат заключени в друга страна да видим дали ще пишете такива неща и за тях... И нека поддържаме анонимност, тъй като никой от нас няма смелостта дори да застане с името си зад глупостите които пише. Вие и сами си се заразявате с вируса като ходите по кафенета и дискотеки, не ви е нужен някой от Китай за това

21

Анонимен

преди 3 години

Засрамете се от себе си! Тези младежи са достатъчно смели, за да отидат в държава на другия край на земята, за да учат и да прославят България! А вие тук ги плюете! Само по нивото на правописа на повечето анонимни хора разбирам, колко са умни и сигурно не си и представят да отидат до такава държава!

20

1

преди 3 години

Да се обърнат към ползващия "Фалкон"он бистришките тигри вози с него,естествено,няма да остави,нашите български деца,он всичко може,ние българските данъкоплатци,сме насреща,ще поемем разходите.

19

Анонимен

преди 3 години

Това са нашите български деца!!! Можете да помислите малко преди да пишете глупости. Баща съм на едно от децата!

18

Анонимен

преди 3 години

До Янъ цьъньИ с какво ще се фукат,че учат в Китай в тази брутално диктаторска държава?! Всеки нормален ще им се изсмее.

17

Анонимен

преди 3 години

Китайските власти няма ли да ги каранитинират тези,да ги заключат е дебнат със социалната система,а ще ги пуснат в БГ да ръсят заразата? Така направиха китайските комунисти пуснаха масово китайци на екскурзия по време на новата им година,и работещи по света след новата им година и заразиха света.

16

Мария- Магдалена

преди 3 години

Не ги искаме тук ! Само да сеят зараза ! Там да си стоят !

15

Ром'с

преди 3 години

*** Балкански във вихара си...когато да оплюее някой или някого,да критикува,да недоволства .....то няма равни в света на наш ***.Момчетата са отишли да учат...след време поне половината Ако работят в държ структури ,то те ще донесат полза на Бг.Ама най-добре е за наш *** да си седи ..нищо да не предприема цял живот и все да недоволства..държавата,Бойко,арменският поп ...все те са му виновни,сега пък студентите.Няма да се оправим докато таквиз индивиди се подвизават...и все ромите им виновни

14

Янъ цьънь

преди 3 години

ДА СИ СТОЯТ ТАМ ! НЕ СЪМ ГИ КАРАЛ НАСИЛА !ПОСЛЕ ЩЕ СИ ДОЙДАТ ТУК И ЩЕ СЕ ФУКАТ НА МОИТЕ ДЕЦА !

13

Сократис

преди 3 години

Тук не става въпрос за екскурзианти или сезонни работници, а за студенти, които са отишли там да изучават науки.При положение, че тса принудени да освобеждават общежитията и са поставени пред дилема, Външно министерство трябва да вземе отношение и да прибере студентите.Никой не е казал, че това ще бъде безплатно, а и не вярвам студентите да откажат да си платят разходите.За това спор не трябва да има.

12

Анонимен

преди 3 години

Да си направят едно хубаво пътуване - на автостоп , с влак , с автобус ,, през Индия , Пакистан , Иран , Турция и в къщи Ще го запомнят като най - хубавото преживяване в живота им

11

Анонимен

преди 3 години

Значи, започна да ми писва, някакви безхаберници които си гледаха кефа в чужбина, да идват тук с разходи на нашия гръб и на всичко отгоре да ни заразяват. Нали е много хубаво в чужбина, защо се връщат? И да си платят разходите за чартърните полети до стотинка!

10

Анонимен

преди 3 години

bosi po asfalta...

9

Драган

преди 3 години

Стойте си там, тук не е хубаво !

8

Анонимен

преди 3 години

Тиякучки кво правят чак в Китай??