346

Анонимен

преди 3 години

Бройките заразени са колкото трябва. По план и както е поръчано. И на изборите е така.

345

Анонимен

преди 3 години

Вече стана повече от половин година и отказвам да си слагам разни неща на лицето и не съм се разболял от нищо. За това аз няма да си слагам нищо на лицето, щото тогава вече наистина мога да се разболея или заразя! То нали за това ви карат да си ги слагате тия маски, щото после като лепнете някое респираторно заболяване от тия маски (най-вероятно коронавирус) и после викат, че имало стотици болни. Това си е пряко нарушение на правата и конституцията ни!

344

Анонимен

преди 3 години

В България толкова много искахме и се борихме за това да дойде демокрацията и свободата и да излезнем от този тираничен комунизъм. И сега пак ни я отнеха! Срамота!

343

Анонимен

преди 3 години

До ЦИТИРАМ БОЙКОИ да цитираш и да не цитираш, на изборите ще си клечиш с 1% лузерче.

342

Анонимен

преди 3 години

Гледам тука много хора се вълнуват от снимките с пари в нощното шкавче на Баце. На парите не пише на кого са. Минава ли ви през ума че може да са пари от партийната каса на ГЕРБ? Държавната субсидия на ГЕРБ е 30 милиона. Бойко е председател на партията. Резиденцията се охранява денонощно. Закона не забранява парите на партията да се пазят там.

341

Анонимен

преди 3 години

И запомнете едно, колкото и да се пънете и давате минуси - вие просто нема как да накарате некой против волята им това, което вие искате. Дори и с глоби да тръгнете да заплашвате, то тогава още по-зле. Всеки си има глава на раменете и си знае кое е най-добро за него самия! "ама само за 5 мин, ама не знам си какво"... Нема такива глупости, ти като искаш си слагай!!

340

ЦИТИРАМ БОЙКО

преди 3 години

Аз съм *** и вие сте простиДопълвам-Вие сте бедни,ама аз съм богат

339

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 350Хе хе медицината с нищо не ти е длъжна. Да не би да плащаш данък или такса за откриване на ваксина?

338

Той е кукла на конци

преди 3 години

Има ли още някой да вярва, че ген. Мутафчийски взима решенията в НОЩ?

337

Анонимен

преди 3 години

До ей големи мрънкала Направо ми е много чудно как 49 човека са ти дали палец на горе на тоя *** коментар. Или са някакви платени *** на тоя сайт, или са някакви лесно дресирани овце, дето ако им кажеш и по женски прашки да тръгнат, пак ще се навият!

336

Анонимен

преди 3 години

Това, че с пълна изолация вируса ще изчезне за няколко месеца е факт, но е пълна утопия, че в световен мащаб може да бъде наложена пълна изолация на човечеството.

335

Анонимен

преди 3 години

Давам 500Е, чакам слабоумния *** да ми даде 1950лв.Те такива хора се канят да свалят ГЕРБ и да управляват България.

334

Бау

преди 3 години

Кажете кратко и ясно - ,Както казват науката и нейният представител асистент Мангъров Какво толкова има за коментиране! Ето, човекът още преди 100 дни като бегло наблюдава мъките на щаба обяви, че тестването показва 4% вирусоносители! Не съм смятал, но пресметнете днешния брой 166 при над 4000 теста и сигурно пак така ще се получи! Та, слушайте и изпълнявайте, а не се поддавайте на самозванци!!

333

Анонимен

преди 3 години

Що реши че са от заплата?

332

Анонимен

преди 3 години

Колко е заплатата на Бойко Борисов,за да има спестени милиони евро в шкафчето си?

331

До 351

преди 3 години

Знам, че е за да пазите другите, а не нас самите си. Знам, че сте едни егоисти и не ви пука как ще се отрази на хората, които карате да си ги слагат тия гнусни и вредни неща на лицето, понеже вие имате някакви претенции. Е нема да стане, като искаш и вибратора си... пардон оръжието си насочи към мене, пак нема да го сложа това!

330

Факт

преди 3 години

Ямбол - няма! Пак ще го нападнат експертите! Джо Клъстера дебне!

329

Анонимен

преди 3 години

Престъпници, престанете да лъжете за грипа и махайте всички безумни мерки, че народа ще излезе!!

328

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен353 Напротив, тия мръсни неща, дето си ги слагаш на лицето даже още повече подсилват шанса да се заразиш с каквото и да било.

327

Анонимен

преди 3 години

Родил съм се без маска.Без маска и ще умра.Няма да слагам маска заради някакви страхливи гейове.