16

Възмутен

преди 3 години

Защо се разрешава на ПИСТОВИ мотори да се движат по пътищата и кварталите???!

15

иван

преди 3 години

Тук в гр.Шумен, мотористите карат возилата си в пресечени горски местности и горски пътеки. До този момент никой не си е направил труда да ги спре, при положение, че има няколко смъртни случая вече. А и те не са случайни, не всеки може да си позволи такава машина. Всичко това се случва на територията на защитен природен парк.

14

КАТ да се закрие

преди 3 години

Щели да следят за каски, табели и регистрации...тези в ред ли са? Защо не започнат с най-важното - превишената скорост и то с много,

13

У

преди 3 години

Абсолютно съм за, да имат изправни ауспуси или каквото трябва според модела. Тук в квартала има един дето ги тунингова нещо и често тества разни мотори посред нощите. Преди няколко дена в 1,30ч направи два- три тегела и рева се чува като ехо из гората срещу нас. Почват да вият кучетата, а ревът е като на изстребител. Преди години карам зад едни мотори, а те с 80км/ч. Стана ми любопитно и ги настигнах-табели-"D", карат си и нито шум, нито ревове, викам си ее..-стара школа

12

МОТОРИСТ

преди 3 години

До Анонимен 12Колега, а бе, спазвай някакви елементарни граматични правила, моля! Нищо не ти разбрах. Зор да драскаш!

11

Анонимен

преди 3 години

Мотористите правят рискови изпреварвания и всякакви тарикатлъци без да се пазят развиват огромна скорост.а се очаква автомобилите да ги пазят строги санкций за мотористите.

10

м дааа

преди 3 години

В Испания като ще правят акция , пускат една цивилна патрулка по пътя и предава данни за нарушителите на поста който е на подходящо място за да може да отбие няколко коли едновременно, също така стоят с камерата и на 500м по-напред има друга патрулка която следи ако някой реши да предупреждава идващите и също могат да те изгърмят, за възпрепятстване .

9

Крава01516

преди 3 години

Короната нанесе сериозен ущърб на герб,трябва да се възстановят щетите.Доилните агрегати тип "Ениччар" са включени.Доенето започна преди седмица!Ме ме уздоиха само 120.А вас?

8

И...

преди 3 години

...все пак не се сдържам да попитам КАТ как ще спрат един моторист, каращ с 200 със старите опели? Те нали затова и не ги гонят...

7

Анонимен

преди 3 години

Важното е да се запазят годни органите на донорите до трансплантацията

6

Анонимен

преди 3 години

Па дано смогнат да спрат някой. Докато се подаде катерицата иззад храста и моториста го подминал с половин километър, ахахахаха.

5

МОТОРИСТ

преди 3 години

Подкрепям с две ръце, че много новоизлюпени си търсят белята!Старите имаме някаква култура.

4

Елемаг

преди 3 години

А най-важното шума?Боли не ,за тях.Просто да не бръмчат!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Некадърници това сте и колкото и акции да равите ще останете такива.

2

Pf

преди 3 години

Трябва да се въведе забрана на шумотерористите да карат в населени места след 22 часа. Лятото не се спи от такива адреналинковци.

1

Анонимен

преди 3 години

Това трябва да е ежедневна акция срещу тези камикадзета...Няма друго толкова безразсъдно племе .