91

Анонимен

преди 3 години

Гнусни русофили, къде са ви внуците бе?Обаждат ли ви се от Америка?

90

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоАйде чао русофилче, напусни България.Не щем да ни освобождавате.

89

Анонимен

преди 3 години

До спонсор на МВР90% недоволни от пожарникаря, а на изборите ТИ не можеш да хванеш и 1%.хахахяа

88

спонсор на МВР

преди 3 години

България е много лесна за чужди шпиони. Защото 90 процента от населението, около 6 милиона българи, са недоволни от режима на пожарникаря и горят от желание да си върнат тъпкано за всички несгоди и унижения. Достатъчно е, някой чужд шпионин да седне в някое кафене, и кандидатите за агенти сами ще му се навират в ръцете. И за това носи отговорност самият пожарникар!

87

Зозо

преди 3 години

а турските си щъкат необезпокоявани...е, щом предпочитате да ставате мохамедани, ваша воля. Трети път няма да ви освобождават, имайте го предвид

86

огнян

преди 3 години

Това май е виц,бг данс,нсо,полиция,армия,има ли такова нещо,НСО-поръчки за ибийства,Полоция-корупция ,рушвети,ааа Данс псевдо разузнаване,не били знаели за изтеглянео *** над Милиони лева...и то кеш,,,Армия - наемници (убийци),утепха няколко,пък и траур правиха. ..били герои,,,айде при бате Боцко,,,,само про.:стотии,А забравих те Данс се борят активно и с К.у,роната май:))07846

85

Анонимен

преди 3 години

Според тези кретеени рускитедипломати нямат право да прочетатпублично достъпна информация,да съберат 2+2, т.е. да направятнякакви логични изводи и да изпратятдоклад в Русия. Статията е за селскияелекторат на герп.

84

Анонимен

преди 3 години

Напълно съм съгласен с коментарана Barba Ganios, но първо като видях, чее писано на латиница му сложих минус, апосле го прочетох и одобрих.

83

Анонимен

преди 3 години

Що за шизофренична статия?Откъде накъде под чужд диктатедна шайка продажни политицище изграждат стена между Българияи Русия? Утре ще ги изметат и незнаят какво ги чака.

82

Анонимен

преди 3 години

Прах в очите. Бойко ни дърпа към Носква.

81

Анонимен

преди 3 години

ами за хамериканските ????????????

80

Бг

преди 3 години

Не е вярно ! Вчера видях Путин да се разхожда и снима с малък фотоапарат, после седна с лаптоп около Макдоналдс и ползваше безплатния интернет, а накрая го взе кола с червени номера. :))))))))))))

79

Патриот

преди 3 години

ДАНС американски анти-български агенти и национални предатели !България е с Русия и против американския окупатор и световен терорист!

78

Тайната

преди 3 години

Англофоби са били Орлеанската дева че даже и НострадамусНаполеон Бонапарт вероятно дори не е бил англофоб и АНГЛИЯ му прави реклама на ГЕНИЙ та чак и Сталин се чудил защо веднага е "НЯМАЛО ЧОВЕК,НЯМА ПРОБЛЕМНаполеон се оправдавал и пред Англия че е човек на войната с чест и достойнствоЗатуй османеца като го заплашил с геноцид над Християните нападнал РусияТайната на Наполеон е че с войните си е бил ЕЛИТАРЕН БОГАТАШ а без войните си щеше да е нещо като клошар

77

Факт

преди 3 години

ОБЕДИНЕНА ГЕРМАНИЯ то ест ПЪРВИЯ РАЙХ е създаден след 900 г. и съществува до 1806гМосковското болярство или Княжество е СТАРО но РУСИЯ като ИМПЕРИЯ е по-млада и от САЩПЪРВИЯТ РАЙХ на Германия не Ви ли се струва Балканско-ислямски СУЛТАНАТПървият опит на запада за освобождение на ХРИСТИЯНИТЕ от Османлията е от Напалеон Бонапарт като турския султан го заплашва че ако не се отегли ще изколи до крак всички Християни при османеца и Наполеон подплашен напада Русия където се воюва по честен начин

76

До питам

преди 3 години

Кого ще гониш нещастен слуга,без собствено мнение.Май си на хранилката.Всеки има право на позиция и мнение,виждайки какво става,или ще си новиь инициатор за Белене,където да пращаш инакомислещите.

75

До 82

преди 3 години

Кои,алкашите ли са ти братя?

74

Че Гевара

преди 3 години

Пък то наще не са шампиони,не врат ами шия.па-сол-с тва та,са инкубатор на шампиони

73

Слава братя руси

преди 3 години

Ако не е Русия,България щеше да е като Германия,упадък.За упадъка се сети сам.А за Левски,по онова време не са го бръснали за чиляк и не са го знаели изобщо.Питам аз,сегашните спазват ли неговите завети а

72

Дедо

преди 3 години

Браво на 61. Наистина Левски е най-светлата личност от възрожденския период на България до наши дни.... Из...писмото до Любен Каравелол: И достигат до мене сведения бате Либени,че Вие с оная лудетина Ботйова сте наумили да докарате вмирисания руски ботуш в България.И да знаете бате Любене ,че ако това се случе,вас историята щи Ви съди и децата Ви ще се срамуват от действията Ви.