74

до 5

преди 3 години

Кой ти е длъжен да ти дава заеми!!!

73

Анонимен

преди 3 години

До ПешоТвоят отговор просто ей така ли реши да го вметнеш, за да кажеш, че имаш апартаменти или има някаква много дълбока връзка с написаното от другия потребител, която само ти разбираш?

72

Пешо

преди 3 години

До СкептикАз имам 3 апартамента - 2 наследство и 1 купен от мен лично, пък не съм държавен служител. Ко прайм? Нямам право на фалит, щото така? Аре не.

71

Анонимен

преди 3 години

Аа, демек ако реша да се махам от тука, първо минавам и тегля де що мога кредити, и после 10 години не стъпвам в България? И стига да съм извън европейския съюз сичко точно.

70

Анонимен

преди 3 години

мухобойко е пътник

69

Анонимен

преди 3 години

Повярвайте - по-добре е 20 години да влачите кредит и да ви говорят на "Вие", отколкото веднъж да влезеш в графата "фалирал като личност".

68

Сата НАТО

преди 3 години

Вижте, няма вариант да обявите "личен фалит" и всичко да бъде забравено. "Личен фалит" означава официален статут на тотален из мекяр. "Личен фалит" в досието означава, че нито ще получите нормална работа, нито кредит, след като веднъж сте завлекли нечии пари. Фалирали сте като личност. Едно време такъв статут са имали робите - хора, които не могат да балансират желанията и възможностите си, не могат да се самоуправляват.

67

Анонимен

преди 3 години

В истинските държави от ЕС срока е 6 години, пак ли БКП_Лайнювицца ще крета!

66

Ехооо ДС

преди 3 години

Понеже се съобразяваме с братята си отвъд океана с техния милитаризъм, настоявам при тренировките със Симеон 2 Сакскобурготски и Васил Божков да използвате истински боеприпаси. Да ги видим да танцуват!

65

Скептик

преди 3 години

Ако стане такова нещо, не трябва да важи за:Получили финансиране по рврофондове и държавни програми,Депутати, Кметове, Общински Съветници, Държавни и Общински служители (разните многоапартаментчици) и семействата им.

64

Ехооо ДС

преди 3 години

Аз нам от популярната литература двадесет невидими начина да пречукам човек - вие би трябвало да знаете сто! Много ми е интересно защо не забравите факта, че Симеон 2 Нацистки е бил марионетен премиер на Лондон и да направим малко освежителни тренировки, ама първо Божков!

63

Накрая ще излезе!

преди 3 години

Че от бастуна с Рицин имало полза - едно е да критикуваш социалистическия режим друго е да си в Лондон под егидата на Сакскобургите! Не е било неправомерно. Ето и Радой Ралин критикуваше режима, ама не му треснаха капсулата с Рицин, защо ли? Може би заради здравомислието на тогавашните каскети! От опонент може да научиш нещо от враг също, ама опонента не е опасен докато Гошко се оказа, че работил за нацисти! Айде и Божи така като Марков!

62

Анонимен

преди 3 години

Браво на ГЕРБ. С този закон ще спечелят народа. А мая картечарката само залъгваше. Колекторите долу.

61

Шоп

преди 3 години

"Дори като почине длъжникът, неговите наследници продължават да дължат.' -- това е лъжа! Дължат само в случай че приемат наследството.

60

Анонимен

преди 3 години

То и сега има личен фалит - като не можеш да си плащаш дълговете, напускаш страната окончателно. Стотици хиляди се възползваха. На мутрите чак сега им светна, че им трябват роби.

59

Речник

преди 3 години

Дефиниция за наглост - да изпратиш снимки на обвиняващия те прокурор пред цял свят да ги види! Заплаха! Нагло !!!

58

Хххх

преди 3 години

До Стар наборА ти за ипотечен кредит чувал ли си?Май не....докато не си изплатиш кредита банката е собственик на апартамента ти....а да си чувал за обезпечаване на кредит...ей тъй банката ще ти даде пари за дъ.р.т.ия ти гол г....ъз.

57

Хххх

преди 3 години

До Стар наборКакви глупости дрънкаш...ако спреш кредита да го плащат банката ти взема всичко и апартамента и колата и дори още много други неща...и не ти решаваш колко да плащаш а банката....така че спреш ли да плащаш кредита си даден на съдия изпълнител веднага....така че тия десет години няма да ги дочакаш лесно...и да не може вечно да си длъжник особено когато си върнал главницата но лихвите ....а това наследниците да плащат го има само в BG

56

Анонимен

преди 3 години

Този закон ще е в полза на пострадалите от бързите кредити. Взимаш 1000 и накрая ти искат 6000. А най-добре, държавата да си оптимизира процесуалните действия и ГПК-то за да се стига до дела, само за реално дължащите се пари.

55

Норге

преди 3 години

До Анонимен 53Да,наясно съм с това, което пишеш! Колегата съфорумец обаче говори за двугодишната давност, а тя е по ЗАНН! Затова отговарям конкретно по неговото питане! Иначе съм много наясно за какво говориш, а би следвало и ти да си разбрал защо отговарям за административни наказания по ЗАНН. Просто човека за това пита и така е формулиран въпроса му!