9

Инж.Кр.Кръстев

преди 3 години

Срутването е поради недобро укрепване на тунела при стр.прокопаване!Прочетете в учебника на проф.Л.Георгиев Подземни хидро тунели!Укрепването е най- важното условие при това строителство.

8

НЕКОЙ

преди 3 години

Напротив. Допусната е първата грешка. Започването на прокопаването. Това е грешката. Геолозите са знаели. Но ламтежът на хунтата е заглушил всичко.

7

Американ

преди 3 години

До БСПКогато БКП беше на власт нямаше нищо. Та затова се и прекръсти на БСП.

6

БСП

преди 3 години

Когато БСП беше на власт, нямаше инциденти в тунел Железница!! Нямаше неравности по магистрала Тракия!! Нямаше Течове по третия лъч на метрото в София!! Нямаше проблеми с бул. Левски във Варна!!Българино замисли се кой управлява България по-добре!!

5

None

преди 3 години

У нас никога не се допускат човешки грешки ... само нечовешки ...

4

House M.D.

преди 3 години

Де факто!Ваш: Доньо Донев

3

ясно

преди 3 години

Не е допусната човешка грешка при строителството на "Железница".................................Грешката е нечовешка.

2

Анонимен

преди 3 години

"В изкопния профил се получава едно обрушване, което е в участъка, в който се работи към момента и това е ситуация, която е в тунелното строителство постоянно"------------------Ако приемем думите за истина, то в Москва, където само за един месец се правят десетки километри тунелно строителство, трябваше да стават постоянно подобни злополуки.

1

лаик

преди 3 години

Не трябва ли първо мястото да се огледа от разследващите органи и тогава да се прави каквото и да е било иначе изглежда като прикриване на вина.