11

Анонимен

преди 3 години

Синдикат "Образование" се ръководи от човек, роден 1947г. Такива са и много от учителите, най-вече в малките населени места. В наше село повече от половината са пенсионери, ХОРА НАД 60-65 ГОДИНИ. Взимат заплати над 1300 лева, заради високия стаж и пенсии 500-800 лева. Доход над 2000 лева държавна пара. В условията на тази криза да се толерират пенсионери в образованието е цинично. И как хора над 60 години преподават дистанционно?!

10

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е какво ще научат децата ни от електронната форма ! Моето само игри играе...

9

РЕЗУЛТАТ НУЛА

преди 3 години

ВИЗИИ - ДОКСЕН ДОКУСНИВО - ЙОК

8

Евала

преди 3 години

Тази година ***, догодина пълни идииоти.

7

Цветан Тодоров

преди 3 години

Затъпяването на бъдещия елеторат върви по план, даже е преизпълнен.. като гледам какво учене пада - 2-3 часа на ден, през които никой не внимава и си цъка на телефона .. тестовете "помощ от приятел" ... и това няма как да бъде контролирано, силно се надявам безумието да не бъде наложено като "новото нормално". . ако ставаше онлайн защо изобщо да съществуват училища при това положение .. нещата не са добре ..

6

Много ясно, че така

преди 3 години

Ще стане... Учителските синдикати си решиха... Защо да ходят за под 1000 лв на работа и малките мутри и мутреси да им се качват на главатаСпокойно им е да си "преподават" от вкъщи, никой да не ги занимаваТова следва за вашите деца.... Виртуални учители и витруални "класни стаи" и виртуални "уроци".

5

Анонимен

преди 3 години

Ако ще е така ... майната им!Нали го прОбвахме, това "компютърно обучение". Ако ще е така, дайте книги, запишете лекции и изпити да има в края на годината. А не, като сега - по 10 часа на ден, да се занимаваш с глупосит, а в стаята да има "анонимници" от МОН, дето ми гледат детет под лупа. Направо, ако се разкара цялата пародия на образование, която е след V клас, ще е най-добре. Освен университет, каквко постигнахте с гимназията? Нищо! Загуба на време и нерви!

4

Анонимен

преди 3 години

до 90180като родител, мога да ти кажа, че работата на учителите (90%) я вършихме ние - родителите. Бутането на неграмотни ученици(от определен етнос) до 8-ми клас е друг въпрос.

3

Анонимен

преди 3 години

"включени видеокамери" а що вие не ги купите тея камери, не стига, че се бъркаме за компютри, който има 2,3 деца трябваше на всяко да осигури компютър и микрофон, са и камера искат. По закона за личните данни родителя на деца до 13 има право да решава за (и е напълн нормално да откаже) ползването на такъв тип устройства.

2

90180

преди 3 години

Всичко зависи от възпитанието на детето. Дори във втори клас, детето на моя позната се справи он лайн перфектно, защото е научено да работи самостоятелно. Нещо певече - справя се по-бързо и по-качествено. самото дете предпочита он лайн формата, защото никой не му пречи, не го разсейва и госпожатаа не го пренебрегва заради по-слабите ученици.Така че, нека не отхвърляме новата форма - тя явно има сериозни предимства.

1

Електронна визия

преди 3 години

Точно така, никаква милост към непослушните дечица, вкъщи - домашни и дистанционно мъчение, а на училище - изпитване от сутрин до вечер, и матури до дупка.