6

НЕКОЙ

преди 4 години

След като се е знаело за множеството тектонски нарушения, защо въобще се е започвала работата по изграждането на тунела ?!

5

Айде стига!

преди 4 години

Айде стига сте правили политика от всичко, умнокрасиви коментиращи! Противно грозна картинка сте. Аварии се случват навсякъде и трагедии също. И в космоса дори. Тези мъже са достатъчно смели за да изберат тази рискована професия . Но точно защото знаят че могат да разчитат на професионализма на всички по веригата те работят там. И всички по веригата го доказаха и дадоха всичко в спасителната акция!! Здраве и бързо оздравяване момчета!!!

4

6

преди 4 години

Малко вероятно -много сигурно ! Трябвало е да предвидите и това -опустошихте живота на трима млади българи ! Кой ще понесе отговорност ? Никой , разбира се , както винаги ! Главният "хидрогеолог " Борисов каза "Дъждът е виновен !" Бих искал да бъде на тяхно място , та България да се отърве от този про,так най-после !

3

Клоунски Свят

преди 4 години

Фирма "Трейс" намесена ли е във този проект? До 10 години макс всеки проект на тази фирма ще е претърпял авария - те са пословично известни със спестяване на материал и закупуване на най-евтиния и доста често негоден за каквито и да било строителни дейности такъв.Само се замислете че те са строили доста голяма част от разширенията на метрото - на Лъвов мост се вижда как водата носи бетона (стича се от покрива на перона по стените и оставя млечнобяла диря) лека полека....

2

123

преди 4 години

Абе хубаво ни успокоява, ама ако беше вътре???

1

Анонимен

преди 4 години

Битият бит - еб......... .... няма виновни