94

Анонимен

преди 3 години

Доказано е че вирусът може да се открие върху фини прахови частици, които повечето климатици не филтриратДа, но въпросът е колко вируси ще попаднат в тялото и дали още са жизнеспособни. Те трябва да са в определена много висока концентрация, за да се получи успешно заразяване. Проблемът с короната е, че е страшно заразна, тоест необходимо е по-малко количество вирус от предишните SARS-ове, за да се развие заболяването.

93

Анонимен

преди 3 години

Социализма беше преди 30 години. Защо тук в статия за вируса ни убеждават колко лошо е било преди 30 години при социализма. Сега при демкрацията и американското партньорстви нали живеем добре, или?

92

Анонимен

преди 3 години

Грипът също живее в нас на 37 градуса, но се влияе от околната температура. Хубаво е аргументите да ги изказват компетентни лица, а не да си смучат "логика" от пръстите.

91

Анонимен

преди 3 години

До картоф компировИ?Искаш пак да въведат жителство и да забранят на хората да напускат Самоков ли?И да вземем заем с който да построим завод в който да работят 1000 души администрация за по 200лв.Това ли трябва да се направи?

90

Анонимен

преди 3 години

Грешка! Доказано е че вирусът може да се открие върху фини прахови частици, които повечето климатици не филтрират.

89

Анонимен

преди 3 години

Да завършиш спортно училище при социализма беше гаранция за лек живот.А сега вече не е.

88

Анонимен

преди 3 години

До картоф компировТи самият колко деца имаше при социализма?

87

Анонимен

преди 3 години

Всичкото хубаво ама... какво и има на нашата хубава дума "открит" та изцапахте "детектиран"?

86

Инженер

преди 3 години

Пълна лъжа е че не ставало заразяването в транспорта. Китайците изследваха един заразен колко души е заразил докато пуътува с автобус 4 часа. Откриха че е заразил 9 човека. Най-далечния заразен беше на седалка 4 метра напред от разпространителя на заразата. А човека който седи до него на седалката не беше заразен. Така че заразяването става по доста случаен принцип защото един и съши въздух се върти от климатика. Напълно доказано е че заразявне е много вероятно в автобуси и самолети.

85

Джедай Мастър

преди 3 години

До анонимен 81, дето пише с главни буквиОтишла тя веднъж в Унгария, след като я проверили в милицията дали отговаря на условията. :) А защо въобще трябва да има условия, за да пътуваш където и да е? Сигурно защото толкова е било хубаво по соца, с работа за всички, с армия и износ, че ако нямаше условия, нямаше да остане и един човек да живее тука.

84

картоф компиров

преди 3 години

ще ви дам един *** пример за демографската катастрофа,която преживява в момента българската провинция.едно от най-големите спортни училища в българия беше в самоков.преди 30 години броят на завършващите това училище беше близо 200 младежи.в най-различни спортове-всички ски дисциплини-ски алпийски,ски скок,ски бягане,биатлон и т.н. плюс почти всички лекоатлетически дисциплини,борба,футбол,баскетбол,спортна стрелба и т.н.випуск 2020 броят на завършилите това училище беше 11 ученика.

83

Анонимен

преди 3 години

Тук дебата се измести от коронавируса до "социализъма".Явно заразно е! Заразили сте се от САЩ, където сега париите палят магазини и рушат паметници.

82

българин

преди 3 години

До: номер 82Извинявай, ако не си ***, със сигурност са ти промили мозъка фатално.И аз като ученик си мислех, че само в Съветския Съюз има Лунапарк и захарен памук, и пак само там правеха мултфилми за деца като "Ну, погоди", по простата причина че не бях чувал нито за Дисниленд, нито за Мики Маус.После се осъзнах - и моя мозък е бил промиван.До страните от соцлагера пускаха да се ходи, но с паспортна бланка издадена от МВР, и максимум за 14 дни!Даваха да обмениш до 30 лева за соц валута!

81

Тръмп е Велик

преди 3 години

Добре, че Голямата Бяла Надежда е в Белият Дом, че иначе Червената Армия на Китай отдавна да марширува по Европейските булеварди!!

80

българин

преди 3 години

До: номер 72Аз отдавна не съм виждал пенсионери да ровят за огризки.Набюдавам обаче друга тенденция: Традиционните каруци с магарета вече са сменени с автомобили. Вярно стари, но не "Москвич". Проверих по номера една кола за гражданска, която е задължителна. Имаше.И ровят. Явно има келепир?А по времето на НРБ не можехме да ходим до Гърция на море като сега.Ходехме на нашето. Вярно, нямаше толкова бетон.Но лично аз съм бил в бунгало, в таванско, в мизepни условия.

79

Анонимен

преди 3 години

До Поражениятаостанаха 6 милиона,от които 2 милиона роми и 2 милиона пенсионери...ето това е ефекта от близо 30 години прозападна ориентация.

78

анонимен

преди 3 години

ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ОТ СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ ОТРИЧАТ СОЦИАЛИЗМА. ТОГАВА ИМАШЕ РАБОТА ЗА ВСИЧКИ, ИМАХМЕ НАЙ СИЛНАТА АРМИЯ НА БАЛКАНИТЕ, ПРАВЕХМЕ ИЗНОС ОТ ВСИЧКИ СЕКТОРИ НА ИКОНОМИКАТА И ДА МОЖЕХМЕ ДА ИЗЛИЗАМЕ В ЧУЖБИНА. АЗ КАТО УЧЕНИЧКА В 10 КЛАС БЯХ НА ЕКСКУРЗИЯ В УНГАРИЯ НАПРИМЕР. НИКОЙ НЕ МИ ЗАБРАНИ. ЕДНА ПРОВЕРКА В МВР И ОТГОВАРЯШ ЛИ НА УСЛОВИЯТА ЗАМИНАВАШ. ЗАВИСИ КОИ ЕЛЕМЕНТИ НЕ СА ПУСКАЛИ НА ВЪН. ВСЯКО СТАДО СИ ИМА ***.

77

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА СССР колко българи изби с бомбрадировки в България през ВСВ. А САЩ и Англия колко Българи избиха с бомбни през ВСВ?Ти май не си ходил на училище, а? :D А това, а онова, още малко ще попиташ коя е столицата на България.----Не, не съм. Колко българи уби СССР през ВСВ с бомбардировки над България, и колко българи убиха САЩ и Англия с бомби през ВСВ?

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимена сервилните българи им издигнаха паметник...

75

Пораженията

преди 3 години

При демокрацията, САЩ, ЕС и НАТО България намаля с 2 милиона.