13

Анонимен

преди 3 години

До сега разбрахме че права няма ...глобяват обикновения човек ,а министри и депутати без маски

12

доктор

преди 3 години

Въпрос ? В Италия наистина имаше пандемия. Има шокиращи кадри. Това фейк ли беше ? Ако да - значи цели държави са зомбирани. Ако не - значи положението е гадно. Едно от двете е вярно.

11

Анонимен

преди 3 години

Аз права не видях да имам

10

Извънземнаобстановка

преди 3 години

Добре би било, след като епидемията от простотии приключи, функционерите на ЩАБа, начело с гестапото, да поседят под карантина от една до пет години, след необходимото разследване и процес.

9

Феодализъм, баце

преди 3 години

Някои от мерките са необходими, други властниците и тук, и къде ли не по света си ги добавиха по "целесъобразност", за да наложат интересите на онези, които ги държат на власт. И все повече им се услажда, затова не си въобразявайте, че някога ще има пълно връщане към "нормалния" живот. Колкото дълго им е необходима пандемия, толкова дълго ще я има. Ако вярвате в обратното, мога да ви предложа и един много изгоден парцел за заселване на Луната. Евтино, на промоция.

8

Анонимен

преди 3 години

Правата са както във всяка демократична страна. задълженията са обществена отговорност и мисъл. За съжаление, и двете са неизпълними за поне едно 50% от населението.

7

ФИН

преди 3 години

Според Юдит фон Хале коронавирусът е соратова инфилтрация......... напишете го в търсачката и приятно четене.

6

Брадвата

преди 3 години

До АнонименНие вече сме ***, след 3-4 месеца затвор. Най-добре потърси снимка на министъра на спорта. Не е необходимо повече ограничаване. Имаме право да бачкаме, да плащаме данъци и да умираме преди пенсия. А за задълженията, каквото управляващите решат. Те знаят най-добре.

5

Анонимен

преди 3 години

Човекът с коментар 1 по-скоро иронизира докъде може да се стигне по спиралата на едно непрекъснато ограничаване на гражданските права на група или групи от хора. В добрия случай ще заприличаме на мравки, в лошия - на прасета за угояване.

4

Анонимен

преди 3 години

До До 1Не виждаш ли че е ***, пълно е такива призоваващи за връщане на мерките. Има и откровенни глу...паци разсъждаващи по този начин, но троловете преобладават!

3

До 1

преди 3 години

Да забрави само каишката и в колко ще ни извеждат на разходка. Два пъти дневно нали? Пък ако много изпълняваме стани , седни и по някоя бисквитка ще ни подхвърлят.

2

гербисто-патриот

преди 3 години

Затваряйте пак границите, но този път нацяло, и летищата да са затворени за да няма приток на зараза. Иначе, мачовете, трябва да си вървят, народа да гледа. Дискотеките и чалготеките, както и всякакви кръчми също трябва да работят, да пие и да се радва народа.

1

12МСП

преди 3 години

Лично аз предпочитам да няма права , а само задължения.Така един разхайтен народ ще бъде дисциплиниран.Когато на някой ме се каже -"седни",да сяда,когато му се каже "стани" -да става,когато му се каже "тръгни" -да тръгва т.н.Всеки трябва да знае ,че е една незначителна частица , а не фактор и субект