17

Анонимен

преди 3 години

Патриотите питаха ли ДПС какво мислят. Обикновено патриотите и ДПС са в здраво единодействие. Или докато минат изборите, в името на влизането в следващия парламент, пак ще го играят противници.

16

Анонимен

преди 3 години

Наближават избори и решиха да хвърлят прах в очите на хората. Нали преди миналите избори казаха, че искат НЕЗАБАВНО да увеличат пенсиите, нали казваха че ГЕРБ са мутри и шайка престъпници. А на другия ден след изборите забравиха какво са говорили и се прегърнаха с мутрите. И така си живуркат цял мандат, а като наближиха нови избори, се размърдаха. Лицемерни леекета са това, а не патриоти.

15

Анонимен

преди 3 години

Ако минималната пенсия стане 300 лв. без да се закачат другите пенсии, това значи да се наруши справедливостта при определянето на пенсиите. Хора, които или не са работили въобще, или имат минимален стаж и осигуровки, ще вземат наравно с хора, които са работили цял живот и съвестно са се осигурявали върху действителния размер на заплатите. Патриотите са напът да прокарат точно това.

14

Анонимен

преди 3 години

Другите два коалиционни партньора ДПС и Шайката обаче се борят да няма въобще пенсии...А това нещо Сабанов лобира за едрите ловноолигархични концесии срещу българските редови ловци. Дано господ да си те прибере Шабан ага.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Кадърни хора има, но отказват да се потопят в помията, забъркана от т.н. "партии", за да не се омажат. Хора, които биха искали да работят едва ли биха се топнали в тия фекалии, които са в момента. Вие бихте ли?

12

Анонимен

преди 3 години

До ФактТова е начина да се ограби пенсионния фонд. В други държави пенсията се приравнява на процент от длъжността, която е заемал човека. И понеже заплатата за съответната длъжност се увеличава (заради инфлацията), увеличава се и пенсията ти.

11

Факт

преди 3 години

Размерът на първоначално отпуснатата пенсия на човек пенсионирал се през 2000 година е около 7 пъти по-малък от размера на пенсиите на сега пенсиониралите се при равен трудов стаж и осигурителни вноски (личния коефициент). От това идват почти всички пенсии под минималната.

10

Факт

преди 3 години

Ако направят 300 лева минималната пенсия, половината пенсионери ще са с 300 лева пенсия. Друг е проблема - начинът на определяне на размера на пенсиите гарантира все по-малки пенсии за по-старите пенсионери с всяка измината година спрямо новите пенсии. Реално повечето пенсионери, които сега са с минималната пенсия, са се пенсионирали преди години. Тогава не са взимали минималната пенсия , но с времето размера на пенсиите им изостава от новите пенсии.

9

Ха-ха

преди 3 години

Инфлацията е толкова голяма,че не е проблем пенсията да стане 300лв.

8

СМЯХ

преди 3 години

След Скандала във ВМРО за Продажба на БГ Паспорти , сега има нов - Каракачанов е Изпратил в САЩ половината си рода , документите са оформени като Командировка за 5 години за Обучение на Пилоти - Плаща им по 100 000 долара годишно от Данъците ни и си ги делят.

7

Ельоменат

преди 3 години

Късно е либе за китка. Угоените патриоти се сетиха в края да правят нещо за да успеят да излъжат някой друг избирател за нов мандат , но *** като мен, които гласуваха за тях ги видяха щ за стока са. Хайде сега на бунището.

6

Само питам

преди 3 години

...ако пенсията не стане 300 лева ??? КОЯ ПЕНСИЯ ? НА ДЕПУТАТИТЕ ЛИ ?Щото ако не говорят за депутатската пенсия някой знае ли каква е пенсията за дупетат дето цял живот е трупал стаж возейки се на скъпи коли платени с народни пари, който е дремал по цял ден на депутатското кресло и който се е разхождал по цял свят на издръжка на народа ?Колко ли му е пенсията на такъв търтей ? Не че нещо за един прЕател дето е тооолкова т!п че само за депутат могат да го изберат.

5

бай Иван

преди 3 години

Е,червените номенклатури нали ще вземат тавана от 1200 лева, за заслуги към БКП,като борци против капитализЪма.Сега като капиталисти, тая пенсия е за круизни пътешествия по света,защото си имат милионите от бандитското заграбване на държавните активи като Баневи и сие.Обикновеният човечец,кучета го яли,както казва народа!

4

Анонимен

преди 3 години

Какви заплати, бе нагляр?Кого заблуждаваш ,-лоботомирсните ти вениве ли?Джобните ти от контрабанда в чекмеджето са 2 млн евро = 4 млн лв

3

Реалист

преди 3 години

Ами той така или иначе ще дойде скоро. След изборите през март 2021.

2

Няма такава Държава

преди 3 години

Падам от смях! Това беше едно от главните обещания на ВМРО. А те почнаха да продават паспорти и да източват оръжейните заводи. А сега дигат пушилка преди изборите. Чакам и оная пияница да се покаже. Това е безпринципна коалиция основа на идеята за кражба така, че нищо няма да стане. ВМРО никога вече няма да влезе във властта. Те се продадоха и провалиха...... Билла Само за Вас

1

Ямболски цървул

преди 3 години

К'ви 300 лв?!?!?!? Минималната пенсия на тези цени трябва да е 800 лв. За нормален живот без елементарни лишения!!!!!