45

teo

преди 3 години

КРАДЕЦЪТ ПОД ИМУНИТЕТ рУмен рАдев ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !!! Явно прокуратурата трябва да се самосезира и да поиска сваляне на имунитета МУ и да предяви обвинение, че закриля престъпници!!!

44

Анонимен

преди 3 години

Тоя е ***. Дай му да краде апартаменти и комисионни. И да прави коремното. И превърна НСО в шпионска служба и за мръсни поръчки.

43

Нищо ново

преди 3 години

До каракачамаков: Пак не си си пил хапчетата и ръсиш г'лупости на поразия.За записа, пачките и кюлчетата на бат'си Бойко да кажеш нещо? Каскета ги замазва с по няколко SMS на ден. Да видим днес какво ще извади.

42

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата е тотално зависима, искаме реформа. Долу мафията.

41

ООООХ...

преди 3 години

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ АКО ТАЗИ СПАЛНЯ БЕШЕ НА ПРЕЗИДЕНТА С ПАЧКИТЕ ЗЛАТОТО ПИСТОЛЕТА МАЛЕЕЕЕЕ СЕГА ЩЕШЕ ДА Е АРЕСТУВАН А ГЛ.ПРОКУРОР И БОРИСОВ НЯМАШЕ ДА МОГАТ ДА СПЯТ ОТ РАДОСТ А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МИСИРКИТЕ ТАМ ИМА И ДВЕ БАБИ ЯГИ ДЕТО ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ НА ПРЕЗИДЕНТА А НА ПРЕМИЕРА МЪЛЧАТ - КОЙ ЛИ Е НАРЕД ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО??? ТЕ ВЕЧЕ СА ГО ИЗМИСЛИЛИ КОГА ЛИ ЩЕ ГО ОБЯВЯТ - ВЕЧЕ СТАВАТ СМЕШНИ НАРОДА НЕ Е ОВЦА АКО ТАКА СИ МИСЛИТЕ - Г-Н БОРИСОВ НЕ ВИ ЛИ Е НЕУДОБНО ДА СЕ ПОЯВЯВАТЕ СЛЕД ТОЛКОВА ГАФОВЕ ?????????

40

Анонимен

преди 3 години

Престанете да мачкате президента ни и да го тормозите,ние си харесваме президента Радев,даже се гордеем с него!

39

ентомолог

преди 3 години

Отново каламитет на калинки !Отново класическа хранителна среда - статия за Президента !Отново неистово плюене ,заради грешните пари , които се взимат за това и особено когато това е единственото , което можеш !Няма ГЕрП - няма кинти !Когато ръцете ти са в г.з. - езикът ти трябва да е г.з. на шефа ,това е спасението , нали г-да 80-процентови (според проф.Иво Хрестов) ?

38

Анонимен

преди 3 години

Мафията какво да разследва Господин Радев?Няма нищо да се случи хунтата гЕРБ унищожава всичко.Колко години мачкат народ бяга стяга куфарите.Това са Факти и обедняването с 250 лв пенсия на 2,2 милиона пенсионери.Колко останаха ,всичко се стопява всеки ден.Власт се сваля с СИЛА,хунтата държи войска и полиция така че няма шанс.

37

Анонимен

преди 3 години

Радев в момента е кристално прав, а Гешев един ден ще свърши ...зле.

36

Анонимен

преди 3 години

За разлика от Радев аз очаквам от прокуратурата не само разследване на търговията с влияние в президентството но и съответните осъдителни присъди.

35

Анонимен

преди 3 години

Никой не ти вярва!Президенството стана бюро за информация на олигарси!И щаб за сваляне на ББ.

34

ЕЛИ

преди 3 години

ПРЕЗИДЕНТА ГОВОРИ ЗА КРАЖБИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ БЕЗ ДА ПОСОЧИ КОЙ КАКВО Е ОТКРАДНАЛ И БЕЗ СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ЗА ДАДЕНА КРАЖБАТОВА Е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

33

Анонимен

преди 3 години

Интересно, прокуратурата ще се самосезира ли за 10 години назначаване на гербави калинки 99% без нужните качества и образование, за милиардите загуби генерирани от техните действия (и бездействие).. за едни може, за друго -не, точно и за тва боко и дпс си назначиха послушен и не особено умен прокурор

32

Бай Иван

преди 3 години

Всичко си вървеше добре и изведнъж Фенерчето светна. Ами сега?

31

Анонимен

преди 3 години

Аз очаквам Радев да си подаде оставката

30

Чебурашка

преди 3 години

И още нещо, Радев не е над законите за да диктува какво очаква и какво не очаква от българската прокуратура. Да се запита поне веднъж какво ОЧАКВАТ от него българските граждани. И дали те са очаровани от това президента непрекъснато да разделя и противопоставя нацията, да сее разделение, да конфронтира с българското правителство и да лобира за руските интереси.

29

Чебурашка

преди 3 години

До Сата НВ голяма степен си прав, но по-голямата руска марионетка е Радев. Още не беше встъпил в длъжност и всяка втора дума беше за отмяна на санкциите срещу Русия. След това чрез служебния си кабинет неправомерно лобира за Грипен и спря модернизацията на българската авиация с три години назад. Непрекъсната разделя нацията и е вреден за България!

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6"Авторитетното международно списание ''ФОРИН ПОЛИСИ'' излиза статия..."ами те и Бултаймс, и София нюз, и Ди Пресе, и поне още 5-6 все "авторитетни" и все "немско-не-знам-се-какви-си" издания се скъсаха да пишат за твоите опорки, и като провери човек какви са - ум да ти зайде! Или са анонимни, или руската хибридна армия, или Прокопиев, маскиран като Дядо Мраз. Дори и да е истински вестника, публикацията е на някой от "нашите" анти-българи като Иван Бедров - Свободна Европа.

27

Х

преди 3 години

съвременният бай *** използва вулгрен език и къта милиони евро и кюлчета злато в чекмеджетата. Ужас. Не мога да повярвам, че такива неща се случват в 21 век..

26

Факт

преди 3 години

Забелязахте ли истерията на Радеф ? Изведнъж започна да съска като спомена прокуратурата и колко била необективна . Усеща как Гешев е започнал да затяга примката около охранения му врат и макар , че съдиите му го пазят още , скоро трябва да кажат за имунитета му. Стягай ,Гешев примката ! Иначе тоя ще докара голяма беля на държавата с предателската си функция!