98

Анонимен

преди 3 години

До 95. И това, че го твърди точно Божков прави ли го истина. Я си помисли хубаво.

97

Анонимен

преди 3 години

До дивия кон. Много си далече от истината как точно става. Прочети долния пост.

96

Реалист

преди 3 години

До 88. Явно си малко неумен. Да, така става по принцип, само че се пазарят и си делят квотите. Демек, ей тези са нашите от правителството и ако ги одобрите ние ще предложим вашите без възражения. И тогава идва редът на такива като Пл.Уз.

95

Анонимен

преди 3 години

А кой ще е първи ако не се е плащаа!!ехо бошков е с две виши образования,и много умен,подсигурил се е от всякъде,и явно има много компромати ,това е много близко до ума

94

Анонимен

преди 3 години

Самото разкриване на доказателства в разследване от прокуратурата е престъпление и манипулиране на общественото мнение във вреда на обвиняем. Защо това се прави от години в България? Нямам предвид само конкретния случай. Прокуратурата трябва ли да си подпомага обвинението с провеждане на медийна атака срещу обвиняемия и организиране на обществен натиск върху съдиите, защото и съдиите са хора и един съдия не е по същия начин обективен, когато цялото общество е срещу обвиняемия.

93

Анонимен

преди 3 години

Ако се поразрови, ще се окаже, че всички посланици някой ги е предлагал и кандидатурите им са били консултирани с някого. Общо взето за повечето назначения на ключови длъжности в държавата е така. Това не може да се обяви за престъпление. Ако се е превърнало в търговия, въпросът е друг. Но да не гледат единствено в президента, а да погледнат и другите назначения. Иначе си прилича на вендета на тиквата с използване на прокуратурата като инструмент.

92

Анонимен

преди 3 години

По наказателния кодекс, за да има търговия с влияние, е необходим елемента на търговията - т. е. облага или плащане срещу получената услуга чрез влияние. Както е в случая с Божков, който твърди че е плащал на премиера, Владислав Горанов и Менда Стоянова.

91

баба мара

преди 3 години

а сега как става с предложенията и назначенията дали има разлика

90

Нали

преди 3 години

Не очаквате,да няма негласна уговорка между президенствово и правителството,кой колко човека предлага!Примерно 1към 5!иначе в закона е по предложение!Общо казано:Ако няма за мои хора,няма за никой!

89

Анонимен

преди 3 години

Спомням си, как един бивш и вече покоен директор на агенция митници беше получил от премиера ЕГН-то на човека, който трябва да назначи, щото си ритали с премиера футболче и тъъпанара беше звънял по телефона на ЕГН-то. Прокуратурата няма ли да се заеме?

88

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой от посланиците, който е назначен от президента, без да е предложен от министерския съвет? Съмнявам се президента да има правомощия да назначи който и да било посланик единствено по свое желание. Просто законите ни не му дават такава власт.

87

Анонимен

преди 3 години

Сега чакам прокуратурата да подхване кореспонденцията между Божков и Вл. Горанов...

86

wild horse

преди 3 години

Няма назначен посланик от Президента,всички са роднини и провалили се гербаджийски кадри ,като бившия шеф на комисияа за борба с корупцията от аферата "Тераса гейт",който по "наказание" отиде консул във Валенсия. Президентът подписва указите за назначаване при вече изготвен от ББ списък. Може,евентуално да не подпише,но тогава го заменят с друга тяхна кандидатура

85

?

преди 3 години

Посланиците се назначават от президента,но ги предлага Министерски съвет.Прочетете закона преди да пишете.

84

123

преди 3 години

Едни чатове са по-важни от други - това е, което дразни. И дори омаловажава последните в някаква степен.

83

Анонимен

преди 3 години

Впрочем тези чатове по време на извънредното положение ли са придобити, докато мвр ни мислеше благото? М?

82

Тонката

преди 3 години

Преди години Гоце Първанов ги въртеше същите схеми с Миню и Ветко(Вълчо):):):):)

81

Анонимен

преди 3 години

Да ти имам връзките. Цял живот се мазниш на някой за да те пратят посланник в джабудибри в Нигерия. Някаква голяма далавера ли пада там, не разбирам? Явно има нещо за да се бутат да ходят, но нямам познати и надеждна информация

80

Анонимен

преди 3 години

А смс-ите на баце?

79

Анонимен

преди 3 години

Нека да е жалък каскета,ама да ви *** комунярска,пък като останете без силици,тогава ако можете отвръщайте на удара след...50 години например,гадна болшевишка пасмина от КАПИТАЛИСТИ изедници.Точно вашите.бизнесмениса виновни за емиграцията от България червена изм..ет.