211

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 210Ние пък оправяхме немкините съвсем безплатно! Вече не ходя на море, сигурно и сега е така!

210

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 211Балкански трезвеник, с огромно удоволствие бих те превъзпитал! Ще казваш:"Слава России! Браво, братушки! Давайте вам зад поцелую!".За такива като теб руснаците имат прекрасна дума: говнодав!

209

Анонимен

преди 3 години

До СЛАВА И МИРWOW! 9 хаирсъза мразят славянските народи! Обичат тези, които сринаха София! Които през ВСВ избиха 4000 мирни българи!

208

Анонимен

преди 3 години

До баба мараНе се притеснявай, бабче! Турция си върза гащите, това е добре! Ние няма да ги нападаме! А Русия, в момента, в който поиска, инактивира С-400. Т.е., ако руснаците нападнат Турция, ракетите няма да излетят. Но Русия едва ли някого ще нападне Турция. На два пъти са ги спасявали - през 19-ти век от египтяните и през 20-ти от гърците. Дали са им злато, картечници "Максим", винтовки,, нагани, шашки, милиони патрони и... инструктори! И турците обърнаха хода на войната! Те помнят!

207

тя

преди 3 години

Някои се дразнят от воената мощ на Русия - защо ли ?!

206

Анонимен

преди 3 години

Велика армия !Срещу нея ли се опитват едрогъзите американци да се бият ?" Смях в залата"

205

баба мара

преди 3 години

аз не видях с400 и не разбрах защо русия продаде това оръжие на султанатас кого ще се бият не рискува ли русия с тази продажба сега се водят преговориза още броики което мен ме притеснява

204

СЛАВА И МИР

преди 3 години

Нас 4ервеното знаме родини,слава на всички славянски народи

203

Слава братя руси

преди 3 години

Бог да пази матушка България и татушка Русия

202

Така е ..

преди 3 години

Годишнината от ВСВ можеше да се отбележи с концерти и мирни манифестации.Парада демонстрира сила и това е целта да се дрънка оръжие и да се претъпят огромните проблеми на Русия.

201

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Напротив точно русия бомбардира България още 1941 г и за разлика от САЩ и Англия,без обявена война!!!

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "мачкай Путин" Кого да мачка пигмея?В Сирия му изпариха 600 "безаналогови" вагнеровци.В Либия го смляха от бой и същите смешници вагнеровци бягат панически.Може само да сваля собствените си самолети Навсякъде само шамари ядат азиатските алкохолни ***

199

Анонимен

преди 3 години

До Словянин Да, а дъщерите на "победителите" обслужват по европейските магистрали синовете на "победените"Хахахахахаха

198

Анонимен

преди 3 години

Руснаците какво само правят паради, истината е, че САЩ и Англия спечелиха войната със руска жива сила. Или с други думи руснаците дадоха 30 милиона жертви и след това си поделиха плячката със САЩ.

197

Salim Shady

преди 3 години

`а за мужика Мор и Глад`теб защо те притеснява мужика, а не гледаш плужика - своя брат, който е на десетилетия от изчезване

196

Анонимен

преди 3 години

На червения площадтам в руския Гулаг Путин прави си прада за мужика Мор и Глад

195

Зозо

преди 3 години

"За къде им е тая мощ? Срещу кого"много бързо ще разбереш, когато агресивните ти съседи се наиграят в Близкия Изток и обърнат поглед на север.

194

Тонката

преди 3 години

"-Знам, че нашето настояще щеше да бъде по-добро от сегашното."за теб определено - нямаше да те има и нямаше да се мъчиш в гербаната клоака :):):)

193

Българин

преди 3 години

Не можем да си представим какво щеше да е бъдещето на света, ако не го беше защитила Червената армия.-Знам, че нашето настояще щеше да бъде по-добро от сегашното.

192

Словянин

преди 3 години

По повод "глад в Русия". Русия е най-голям износител на жито в света. Произвеждат около 150 мил т пшеница и изнасят 100 мил т. В момента имат зърнен запас повече от ФАЩ. На година изнасят зърнени култури за 50 млрд долара. За първи път в историята си руснаците имат по-високи заплати от нас, а 50 % от ежедневните стоки са по-евтини - бензинът два пъти, газта - 3 пъти, храните с 25 %, обществените наеми - с 50 %. Скъпо е само в Москва и Санкт-Петербург. А във ФАЩ всичко върви надолу.