10

Анонимен

преди 3 години

Е как пък една смислена наредба или закон не успяхте да сътворите, пълни некадърници. Кой ще следи дали съм си взел опаковката за вкъщи или съм седнал на маса да си я изям. Само усложнения за бизнеса създавате, помощ - нулева! Законотворците , идете да се хвърлите от Витиня скоропостижно!

9

Анонимен

преди 3 години

ддс се намалява за да печели ресторантаджията, а не потребителя! сега искат да им разрешат и среднощната аларма!

8

Някой си

преди 3 години

Ако ядеш на място трябва да вземеш и за пиене нещо. Ако се вземеш храна за вкъщи не е нужно да си вземаш и напитка. Затова е измислено така. Ще видим дали ще намалее нещо в менюто на ресторантите. Аз лично не вярвам.

7

Невен

преди 3 години

Ако разбирам правилно, ям на място и е по-евтино, защото ми слогуват, взимам за в къщи и ми е скъпо, защото не създавам работа на хората като да чистят маси, да ги дезинфекцират и прочие ...

6

дедо Ананиев

преди 3 години

PCR тестовете за влизане в болница с каква ставка ще се облагат?

5

Гаро

преди 3 години

Премахвам всякакви ДДС и увеличавам пенсиите двойно,ако народа ме избере за три години. За по малко от три год.ликвидирам престъпност,корупция и бюрокрация. За младоженци предоставям за три год.безплатно жилище,безплатни златни халки и пет години платен отпуск по майчинство...Другите промени обявявам още първата нощ!

4

:)

преди 3 години

С тези усложнения не им помагат и на ресторантите. Става почти невъзможно да се спазват тези закони. Следваща стъпка - в четен ден с намалено ддс са червените храни, а в нечетен зелените. Жълтите са веднъж през два дни, веднъж през четири. Ако доставчика има мустак, ддс е 8%, но само в случай, че е била слънчева сутринта.

3

Анонимен

преди 3 години

Обложете ги ! Писна ми от досадните денонощни натрапващи реклами на Фуудпанда, Тейкауей е подобните им там !

2

Оффф

преди 3 години

Тя половината сметка е от пиенето. И доставките не важат. Само една разправия и никой нищо няма да усети от намалението.

1

Радикално но ефектно

преди 3 години

Махнете ДОД и разликата в бюджета компенсирайте с повишаване на ставката за ДДС.