12

До 11

преди 3 години

Е , поне ме разсмя .. Благодаря

11

Дерек Озганбай

преди 3 години

Я не съм близвал, откак се разделих с жената! Иначе си къркам!

10

Анонимен

преди 3 години

Дайте и само да помирише чашката и веднага ше дигне краката. Такива дето спираха алкохола познавам поне 15 човека. Всеки ден го спираха. Двама даже не пиха година и после пак започнаха да го спират. Не познавам алкохолици които да са спряли алкохола. Алкохолика е до гроб. Ку,, рванлъка е до време.

9

Мъко,мъко

преди 3 години

Глезла...да беше от Узбекистан,Украйна и т. н че да се оплаква.Потынала в разкош,припомня стари истории на мама,на тати...

8

Ямболски цървул

преди 3 години

.....и започна наркотиците

7

Кво речи!?

преди 3 години

Горкият й мъж не беше ли оня, дето се членува в среден род щот на 30г все още не го знаем мъжко ли е или какво

6

Анонимен

преди 3 години

Трима пияници се събрали, но единия казал че няма да пие, защото чел, че всеки четвърти алкохолик умира, другите му чудят какъв му е проблемът защото са били само трима.

5

Ау

преди 3 години

Затова ли гласът и е толкова трудно да бъде различен женски ли е мъжки ли е. Това моме като го гледам със сигурност е пребивало мъжът си. Особено щом е и попийвала. Особено той като тръгне да негодува и да я ревнува, че се снима гола на клиповете на песните си. И затова горкият и мъж ще да е избягал от нея.

4

молба

преди 3 години

напишете нещата, които близва!

3

Анонимен

преди 3 години

Тази е сладурана с уникален глас, ама това обяснение защо не иска да пие алкохол, по скоро е някакво обяснение към някой домакин които е искал информация какво пие, за да съобрази с нея, но явно някой подслуш журналист е решил, че това е новина.Накратко ниво на съвременните журналисти.

2

123

преди 3 години

От поп музикантите няма един читав. Алкохол, наркотици, безразборен секс, разводи, иди0тско поведение на сцената. Младите гледат и започват да го приемат за нормално.

1

стефчо

преди 3 години

Акохола е масов убиец,махайте го докато е рано. Много познати и приятели си заминаха преди да навършат 50 г,докато твърдяха че нямат проблеми и си пият нормално!