8

конспиратор

преди 4 години

тъмните сили тайно внедряват в техниката едни чипчета , когато натиснат копчето - двигателите блокират :)

7

whatever

преди 4 години

Ния, марш бързо в първи клас! Ама по най-бързия начин!

6

Totenkopf

преди 4 години

Е как този лъже, извънземните са виновни.

5

Асен

преди 4 години

Статията е доста смислена и изчерпателна. Не знам как е възможно, но след като я прочетох, знам по-малко по случая от преди това.

4

qwe

преди 4 години

По предварителни данни: Правили са визуален заход и са дошли прекаленно високо, навлизат в полосата с голяма скорост и опират след средата на полосата. Вземат решение да простартират и в паниката прибират колесника преди да са отлепили. Двата двигателя получават повреди от допир с полосата, най вероятно им е изтекло маслото и за това са отказали в последствие.

3

до Тео

преди 4 години

Няма как да му е свършило горивото, след като самолета се е разбил 15-тина минути след първия си заход към пистата. Всички самолети имат резерв, така освен да го изхвърлили преди втория си заход няма как да свърши (което те не са направили). Доста оскъдна е тази информация - пилотите са направили грешка - трябва да се каже какво точно са объркали.

2

Teo

преди 4 години

Грешката най -вероятно е, че горивото му е свършило, а от кулата са му казали да направи още един заход вместо да му дадат спешен коридор. Тоя е казал ми добре, аз съм рамбо и мога ама ... кацнал е върху къщите!

1

Пловдивчанин

преди 4 години

Статията очевидно е пълна глупост. Как може да ти откаже двигателя заради грешка на РВД? Или дори заради грешка на пилота. Четете ли си нещата преди да ги публикувате? Ама така наистина да ги прочетете - не механично.