113

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен110 ! Тези които вадят евтини и долни компромати за г-н Бойко Борисов, злобеят че не са на власт, и завиждат на постигнатите успехи в държавен и международен план! Тези които дойдоха на власт с преврат, винаги са "оцелявали" с помиярски компромати, защото има ограничени хора, които им вярват, *** винаги са разчитали на това! Този път им се объркаха сметките и доста време бяха захвърлени, наказани в ъгъла! Сега злобеят, и искат да си върнат властта, с мръсни компромати! Жалко за

112

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Не разбирам 114. Той не е президент, той е парашутист кацнал по погрешка на президентското кресло. Ако беше президент щеше да бъде обединител на нацията! Той е обвинител за едни и защитник за други / разбира се, за своите, другарчета /. Много го боли когато се говорят лоши неша за хората около него, например за: Пламен Узунов, в последно време! Г-н Гешев му е виновен, че дава информация на обществото за нарушения! Какво си мисли "другаря" Радев, че ще се мълчи както при комунистическото вре

111

ЕЛИ

преди 3 години

Г-Н ПРЕЗИДЕНТВЯРНО КАЗВАТЕ ЧЕ НЕ Е РЕДНО ПРОКУРАТУРАТА ДА ОПРЕДЕЛЯ КОЙ Е ВИНОВЕНВЯРНО Е ЧЕ САМО ОСЪДЕН Е ВИНОВЕН,ТОЕСТ САМО СЪД МОЖЕ ДА РЕШИ,НО ЗАЩО ВИЕ ПОСТОЯНО ГОВОРИТЕ ЧЕ СЕ КРАДЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ И ТО БЕЗ СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ЗА НЯКОГО ,НО ТАКА ОТ ЕВРОПА ЩЕ НИ ОРЕЖАТ ПОМОЩИТЕ И НАРОДА ЩЕ СТРАДАТОВА Е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

110

Анонимен

преди 3 години

Резидента няма да краде и да се корумпира. Само съветниците му и охраната му.

109

Анонимен

преди 3 години

Те и джебчиите като ги хванат казват че са им погазили правата. Заместник по корупцията на Радев.

108

Анонимен

преди 3 години

До Ханибал 109 ! Тук е пълно с миризливи червени плъхове! Ха, ха, ха!

107

СКОРПИОН !

преди 3 години

Много ,много плачеш "другарю" президент, когато те натъпят по мазола, а ти когато настъпваш другите се кефиш с усмивка до ушите! Лукавите ти очи светят като звездички! Коя прокуратура дава тон за погазване на законите, затова , че съветника ти Пламен Узунов е замесен в някакви далавери! Когато г-н Гешев дава гласност, това ли наричаш : Тон за погазване на законите! Трябва ли за определени хора, които нарушават закона да се пази тайна! Народа вижда колко Ви е стабилен екипа! Гешев е 1 в..

106

До Професионалист

преди 3 години

Личи си, че ти си професионалист !

105

До Професионалист

преди 3 години

Вие повече ли сте от тях - кажи колко сте, и добре ли ви плащат ?

104

Не разбирам

преди 3 години

Той президент ли е, или обвинител ?!

103

Хм !?

преди 3 години

До АнонименИма прости хора. Един от тях някъде по-долу е писал, че президента е бил обвинен в шуробаджанащина, което не отговаря на истината. Заради такива прости хора България е най-бедната държава. За 30 години неграмотността се превърна в знаме на по-простите политици и техните поддръжници. Международното признание за това беше, когато определиха един политик като ,,Барбаганьос"!

102

Професионалист

преди 3 години

Колеги,гърбавите тролчета не са много,само двама,трима неграмотници,които критикуват най-честния политик в България,а толерират най-корумпирания-Бай ***.

101

Анонимен

преди 3 години

И този се кани да управлява държавата?!Хахаха!ББ поне си чисти гнилите ябълки от управлението!

100

Анонимен

преди 3 години

Кой крадлив?ББ?Ако беше досега щяха да го вдигнат на балон!Те затова му вадят ефтини и смешни компромати!

99

Ханибал

преди 3 години

Тук е пълно с герберастки зад.ници които врещят на умряло. В сравнение с еднокнижния индианец който навярно е най-корумпирания и крадлив т.ъ.панар в света Радев е Исус Христос смо.тльовци. Първо да унищожим Тиквун и про.сти.тут.ките му, после и вашия ред ще дойде. Затвор или гроб. Изберете си сами.

98

Анонимен

преди 3 години

Румене, смърди около теб

97

Анонимен

преди 3 години

Ал Бънди

96

Русофил

преди 3 години

Господин Радев не се занимавайте с бандите от ГЕРБ,те започнаха да сънуват кошмари от следене и виждат призраци който ги преследват,Да получаваш 10 000 лева месечна заплата ЩЕ МЪЛЧИШ и Ше Лъжеш само да си в власта,ГЕРБ да вземат по едно огледало да се огледат как изглеждат.Сериала на Хунтата ГЕРБ продължава с техните журналисти.

95

Анонимен

преди 3 години

Тук вони на разлагащи се гербероиди! Пълно навеждане пред каскетовидния гешефтар с поведение на хулиган и речник на каруцар!Падение!

94

Анонимен

преди 3 години

Радев се оказа постсъветска номиклатура и поради това най-голямата заплаха за националната сигурност.