39

Мария

преди 3 години

"Самото срутване ", "самата Железница". Ако не пишеше "самата Железница" нямаше да разберем, че става дума за Железница. :/

38

НЕКОЙ

преди 3 години

Хората "Ла манш" пробиха, тези един тунел не могат.

37

Анонимен

преди 3 години

Е, то не може чекмеджетата на мутрите пълни и тунела да е построен качествено.

36

Тонката

преди 3 години

Е вие какво очаквате, след като парите за материалите са в чекмеджето:) :) :)

35

Сега Следва

преди 3 години

Познатият сценарии! ПР акция на Тиквата, Преписка на Прокуратурата, Проверки на строителните фирми в пътното строителство и накрая Едно Голямо Нищо. Щото Тиквата пие Hennessy за 3000£ бутилката с пури за по 5000 лв. И не съм червен ***! То такива няма! Но ГЕРБерски има!

34

нормално е...

преди 3 години

НЕКАДЪРНИ И МЪРЗЕЛИВИ КОМУНИСТИ ДА ЗЛОРАДСТВАТ!НА ТЯХ...ТОВА ИМ Е РАБОТАТА...!

33

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите и си давам сметка защо комунистите преди 9.9.1944 г. са разстрелвани на място, без съд и присъда. Даже Сталин не ги е обичал и ги е пращал по лагери и бачкане до смърт. Фанатизъм+твърдоглавие + простотия = комунизъм.

32

Анонимен

преди 3 години

боцювата продажна чета в действие....Ама е важно пари да капят за партията....

31

Баце

преди 3 години

Радев?

30

Анонимен

преди 3 години

Само да припомня, че за тоя тунел мистично изчезнаха едни папки, тъй като една фирма, известна с укрепителните си съоръжения със сервизни помещения, го беше спечелила целия. После се раздадоха картите на ново и тунела бе спечелен от укрепителната фирма и от една друга известна с едни ремонти на ремонта в една пряка между канала и витошка. Та така, не е никак некоректно да се политизира този инцидент.

29

Анонимен

преди 3 години

Много червени и всякакви лyмпени критикуват без изобщо да са наясно с материята .Отврат!

28

Спеца

преди 3 години

Колкото и да се възмущават някои гербески ***, това е горчивата истина , чекмеджетата на Мутрата се пълнят за сметка на икономии на материали от магистрали , саниране и т.н. строителни обекти!Парите в тия чекмеджета са кървави пари!

27

Анонимен

преди 3 години

Кофти наистина но в благоевградско са македонци не са българи !

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Ти си поредното малокалибрено-увиснало фенче на ГЕРБ.Умират хора , косвено и Борисов е виновен - ти си мелиш познатата песен 'ако дойдат комунистите ще е по-зле'.Има и други партии освен ГЕРБ и БСП.А ти ще си останеш една жалка смес от подлизyрство, ограничен интелект и безкрайна наглост.ДОЛУ ГЕРБ!!!

25

Анонимен

преди 3 години

За България няма спасение, четейки злобните асоциални политически коментари под статията

24

Анонимен

преди 3 години

Слаби фирми с компрометирани кадри, то кадърните хора да не са им луди. За контрола колко е занижен да не говорим.

23

корупцията убива

преди 3 години

Баце подарява едни големи проекти на свързани фирми които нямат капацитета да строят такива сложни обекти.Съшите фирми дерат кожи на подизпълнители - малки строителни фирми ,които работят на ръба и също нямат капацитет ,нито средства да се развият.Корупцията убива - а Борисов и Пеевски са на върха.

22

Елемаг

преди 3 години

НАдигнахме глас заради удължването и ТОЯ не се свени,да жертва хора на момента.Никога не е зачитал българите за хора!!Важното е чекмеджето да е пълно!!!

21

лешояди

преди 3 години

Лешоядите-журналисти надушиха кръв. Това ги прави бикове. ще чуем много неща, верни и неверни. На всеки половин час по телевизии и радиа ще повтарят това и ще го преувеличават. Имайте малко милост към пострадалите и техните близки.

20

Анонимен

преди 3 години

Много глупави червени коментари. Има си строителна фирма има си строителен надзор. Те си имат ръководители. Правителството било виновно. То по безумната ви логика може и президентът и патриархът да са виновни.Между другото фирмата която строи тунела е единствената българска фирма която има такъв капацитет.