16

Д

преди 3 години

Евала ,*** пияни дърти ,каквото и да е направил за да ги предизвика ,не мисля че е разумно два пъти по дърти от него и три пъти повече на брой да бият дете .Незнам мъжка работа.Освен ако малкия не е пребил някоя баба за пари или някоя жена не виждам а какво е събудил такава злоба че 3 *** по възрастни

15

ceko

преди 3 години

БСП електорат, безспорно!Румен да наложи ВЕТО, ВЕДНАГА!!!

14

Да

преди 3 години

Всички пубери момченца са отвратителни и невъзпитани! Подкрепям биячите!

13

Анонимен

преди 3 години

Да - Това е съвременната журналистика. Преписва се сводката от МВР, която е само с първоначални данни, но не се прави опит да се разбере точно какво е станало. Тримата мъже защо в 23 часа се виждат с един 14 годишен. Къде е тръгнал този 14 годишен по това време. Къде е станало - в кръчма ли, при тършуване в чужда къща ли и т.н. Някак тази журналистика от компютърчето без да ти дреме за детайлите става причина за едно безкрайно умуване на хората, доката накрая се разбере, че компютрите били компо

12

Bergen

преди 3 години

В България никак не е на мода честният бой 1в1 между двама равнопоставени. Или ще е батка срещу хилка, или един срещу всички, или някой с оръжие. Страна на мижитурки.

11

Трима мъже...

преди 3 години

..на 30+ срещу здравеняк на 14....Тия са поели огромен риск, добре че им се е разминало! Страхотни смелчаги! Ама следващия път да са поне 10, че понякога късметът, нали знаете....

10

М дааа

преди 3 години

Оня ден ви казах , че в Бг мъжът не е мъж , ако не бие жени, деца или възрастни хора и ето поредната новина , която потвърждава твърдението.

9

Анонимен

преди 3 години

"Мъже"...

8

HeinrichHimmler

преди 3 години

Биячите са фенове на Левски върнали се вчера от София след мача.. няма по-големи комплексари от телетата!

7

Анонимен

преди 3 години

До СамураяАко човек прочете само заглавието.... трима на прилична възраст млатят момче - нормално така да се реагира. След това обаче региона и часа навежда на мисълта, че момчето наистина е от тези берящите си от чужди имоти. Та, ако не бяха трима мъже, а една баба, май съвсем друга новина щеше да има!

6

До 1

преди 3 години

Не може да не включим и Герб в коментара! И за прогнозата за времето са виновни те, ,възпалени мозъци! Е х,пусти пет лева ,трябва да се заработват,без да се използва сиво вещество!!!

5

Анонимен

преди 3 години

древноиндийски особености

4

Анонимен

преди 3 години

Човек или същество от древно индийски произход, тръгнало да "бере" разни "излишни" неща по къщите на хората?Пак някой изкривява истината!

3

Въпросчо

преди 3 години

Що ще 14 г. момче в 23 часа по улиците ? Трябвало е повече бой да отнесе ! Или дрогата му е дошла в повече ?

2

Самурая

преди 3 години

Лесно е да нападнат момче , я да видим като нападнат обучен човек счупена тиква ще е най-малкото с което ще се отърват

1

манганови частици

преди 3 години

пак манганови частици - гласопователи на герб.