184

Анонимен

преди 3 години

"Какво стана с глуппаците, които твърдяха, че вирусът никога няма да дойде в България? "..................Ами понастоящем оглавяват Националния оперативен щаб

183

Анонимен

преди 3 години

Докога? Хайде стига толкова си играхте с хората!

182

G

преди 3 години

СЕга разбрахте ли колко струва думата на Бойко бе хора.....Уж той не искал да удължава а кара ония изкуфяли страхливци от щаба да искат удължаване.....Засрами се Бойко.....ах как съжалявам,че работих аз хората,които убеждавах за теб и Герб.....кск събсляеам,че съм бил зад човек,на който думата е ден до плсдне,как дамо съжалявам.....Бил съм голяяяяямо теле

181

Анонимен

преди 3 години

На достъпен език какво значи това продължаване? Ще може ли да се пазарува сутрин преди работа или ще остане това удобство за бабите без маски?

180

До барове и хотели

преди 3 години

Стига сте драскали вече, отмяната на извънредното положение няма да ви спаси. Външните границите на Европейския съюз вероятно ще останат затворени за идващите от САЩ и Русия и след първи юли. От тогава Европа ще отвори външните си граници, но не за всички държави по света, предаде БНТ.

179

ЦИНИК

преди 3 години

Мислете му гражданятаааа.Ний на село сме си добре.Пием си ракия,побийваме си по стар български обичай жените,одим кадя си искаме,не носим парцаля по устите и от време на време прескачаме на нящо чуждо.У кръчмата на селу сяка вечер кючеци,ръченици,сръбско,гръцко и изтрели в таваня.Мислете му гражданята.

178

Известен

преди 3 години

До Анонимен Даже до края на 3031... И да знаеш, пак комунистите ще са им виновни, нищо, че горкичките си умряха от старост... И от гроба ги плашат

177

Анонимен

преди 3 години

"Съжалявам, демокрацията е за дисциплинираните, коментира той." (Борисов)И аз съжалявам, ама ние в момента не живеем в демокрация! Така че за нас няма никакво значение за кого е и за кого не е.

176

Анонимен

преди 3 години

Ами спрете да тествате или тествайте по 150 човека, както през март и всичко ще е ОК. Само хабите ресурси и време да откривате хора, които си нямат и идея, че са "болни". Наистина болните са единици и те сами си стигат до болницата. С тези бройки на здрави "заразени" само плашите пенсионерите. Знам за един такъв набеден "болен", здрав като камък, скучае вкъщи.

175

L.

преди 3 години

..."ние сме на всеки километър,и така до края на света."

174

Анонимен

преди 3 години

Епидемичната обстановка трябва да бъде фиксирана до края на 2021г.Не заблуждавайте хората и не подхранвайте фалшиви надежди за скорошен край на кризата.Безотговорно е и не кореспондира с реалността!!!

173

Анонимен

преди 3 години

ДДДК?!? Трите Д-та са ясни ,но това К направо мирише на Корупция...А като гледам дядката-министър и кюстендилския коремен хирург-генерал ,миризмата се превръща във воня.

172

ха-ха-ха

преди 3 години

Бай Киро направил жест ,като разрешил публика на стадионите.И жеста не бил оценен.Все едно слушам др.Ким Чен.Аз пък връщам жеста на изкуфелия бай Киро ,като му разрешавам да се омете от министерското кресло веднага , и да си гледа пенсията.Спокойно може да вземе със себе си и жалкия герберски ЩАБ от невзрачни подлизурковци.

171

Анонимен

преди 3 години

Ех, да му де не види, съвсем няма как тоя път комунистите, Станишев, Орешарски или който и да било да са му виновни, затова влиза в употреба целия народ - недисциплинирани сме, не спазваме мерките, не зачитаме грижите, които се полагат за нас. И малко за цвят - някой и друг професор, който за назидание трябва публично да си изяде дипломата. Патологията е по-силна от всичко.

170

дебел депутат

преди 3 години

камиони с трупове ли ?

169

минувач

преди 3 години

Абе Бати Боко да не е извънземен? Гледам - маската му все на брадичката - явно диша някак си през брадичката, а?

168

Ясно е че

преди 3 години

има вирус , този Ананиев какво пак декларира. ИЗВЪНРЕДНА ОБСТАНОВКА , то вирусът още 3 години ще е тук , какво Ананиев? ТРИ ГОДИНИ ИЗВЪНРЕДНА ОБСТАНОВКА....абе вие не сте добре , само подлудявате хората!

167

Анонимен

преди 3 години

Очаквано развитие. По принцип трябваше да се случи малко по-рано, защото правителството така и не спря вноса на заразата от чужбина. Явно българите доста се пазехме, което забави епидемията.

166

Анонимен

преди 3 години

Ако обявят КОРупцията за болест, под карантина задълго ще попаднат точните полу-хора!

165

Хм

преди 3 години

6 април: 252 теста - 18 случая (7.3% заразени)16 април: 435 теста - 53 случая (12.8% заразени)24 юни: 2946 теста - 130 случая (4.5% заразени)Докторите не могат да смятат и затягат положението, а %-тите си падат.