146

Пижо без Пенда

преди 3 години

Най-вероятно това е операция на българското разузнаване, а Гришо е българският Рихард Зорге. 😅

145

!!!

преди 3 години

Джокович е бил контактен още преди турнира в Белград със заразения с коронавирус баскетболист от Партизан - Никола Янкович.

144

Анонимен

преди 3 години

Дришор да е добре другото че се оправи.

143

Анонимен

преди 3 години

Бащата на Джокович винаги е изпъквал с безпощадна простотия и слабоумие. Винаги, ни в клин ни в ръкав е оправдавал и възхвалявал сина си, без изобщо да се налага. Типична черта на тесногръди, бедни душици, които един ден са се оказали известни и с много пари. Всички В тениса и следящи тенис са наясно с неговите изцепки и характер като цяло.

142

Анонимен

преди 3 години

Сърбия,не ходете там! Джокович е необразован и неотговорен тип,който се държи акто жалъкстрахливец,като обвинява други за глупостта си. Покани Гришо,за да го зарази и за да си направи реклама. Сърбия е клръстър на зараза с корова вирус.

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен144 Въпхросът е,защо Джокович не си е признал,че носи вируса и защо организира турнир по време на пандемия? Защотоетъп.

140

Анонимен

преди 3 години

Джокович е бил без симптоми и още щеше да си разнася вируса, ако не се бяха проявили при Григор симптомите, което ги накара да се тестват. Ехидния сърбин посрещаше с целувка всеки на летището, а сега мълчи като т...а кърджалийска ...

139

Анонимен

преди 3 години

Троицки и съпругата му са дали положителни проби няколко дни преди Григор, но са си замълчали. Бащата на Джокович е бесен, че Григор е обявил в соц. мрежа, вместо да сподели с организаторите. Сигурно щяха да прикрият всичко, ако Гришо не беше си признал.

138

Анонимен

преди 3 години

До СЗО МАНЕКАНА141 "Золума" си гонаправи Сърбия. Кой луд,прави турнир по време на всеобщообявено засилване на мерките срещу корона вируса?! Димитров направи голяма грешка,че отиде в Сърбия. Сърбия има много повече заразени с корона вирус и починали от болеста,отколкото България. Някои сръбски журналисти святат,че Сърбия има двойно повече заразени,от обициално-обявените. Сърбия-не ходете там!

137

Анонимен

преди 3 години

Бащата на Джокович е един ограничен човек,да не кажем по-силна дума. Самият Джокович от малък играе тенис ,без да отделя време за учене .Едва ли е прочел една книга от начарото до крпая. Образованието му е на много ниско ниво.Независимо,колко пари има човек,може да си остане *** докрая на живота,ако не се образова,при Ноле не се забелязва такова желание. Националистите от сръбската църква,конспиративните теории и омразата към запада,са основните "възпитатели" на именитият сръбски тенисист.

136

СЗО МАНЕКАНА

преди 3 години

Колко ли милиона е взел Григор за да направи золума във Сърбия.

135

Анонимен

преди 3 години

Тоя само че е типичен спортист и явно не гледа тамошните новини, иначе щеше да знае, че болните в Сърбия бяха 2 пъти повече от една България, в която със сигурност влизат повече хора като членка на ЕС. Сега някакъв гост му бил виновен.... той сам е пожелал да се зарази и е отишъл заразен да им направи мръсно. Сърбите са злобарри и винаги са били.

134

Професора

преди 3 години

Гришо заразил Джокович , Виктор Троцки и той заразен,ок Борна Чорич и той ок нашия виновен,ами защо и жената на Джокович заразена.Нашия какви ги е вършил пак?

133

Анонимен

преди 3 години

Това е сръбско гостоприемство - отидеш, заразиш си, а и си виновен :)

132

Анонимен

преди 3 години

Някой да не се чуди защо се разпадна Югославия и всички вкупом избягаха от сърбите!

131

Анонимен

преди 3 години

какво очаквате от най-чалгизираната нация на света, всички контактни на Гришо в Хасково се с отрицателни тестове, а около Джокович точно обратното, и определено е знаел за това, щото отказваше да му се правят изследвания, не случайно го кръстиха Джоковид-19, ама иначе продължават да наглеят и да се оправдават

130

анчи

преди 3 години

мегаломанските рашковци до там стигнаха все не са те , все са най-великите , но се свиха в реалните си граници на рашка

129

Анонимен

преди 3 години

Точно така, какво пречеше на организаторите да вземат по един тест на всички участници в турнира и играчи и съдии. Пари ли нямат, смех.

128

мисъл

преди 3 години

До Анонимен 126Не вярно. Виж коментарите в сръбските сайтове. Масово хората казват че Сърджан приказва глупости и виновни са организаторите.

127

Анонимен

преди 3 години

Какво толкова се оправдават, все едно са се заразили с трипер, а не с вирус!