286

Бобчо

преди 3 години

До ПроСоТоГенераът е на Халкидики, още не се е прибрал от там. Пече си задните части. И Кунчев беше там, ама се прибра по-рано и почнаха да му се привиждат пикове, при положение, че според собствените им данни, които цитират, няма промяна в процента на новозаразените последните 2 месеца. Затова е толкова черен сега Кунчев.

285

Анонимен

преди 3 години

ти за генерал Мутавчийски не бери грижа. лекар си е човека. ти му мисли къде ще се лекуваш с коронката на главата когато мургавелите без здр.осигуровки напълнят болниците..а още пияниците от Нидерландия не са дошли..

284

Черепа

преди 3 години

Анкета за Българското лято. Който познае с колко милиона спи тази вечер Боко печели място в листите ми за депутат. Отговорите:А) 1 млн евроБ) 2 млн евро и 3 златни кюлчетаВ) 3 млн еврака само в едри банкноти Ако познаете и колко Глока има до тиквата Му печелите избираемо място. Не пропускайте шанса си. Очаквам отговорите ви на фейсбук страницата ми. Бъдете здрави! Васко

283

Тулупчето от село

преди 3 години

От февруари досега не разбрахте че щаба консултира а не решава??. Бързо загрявате признавам ви хехехе. Щаба бил в Гърция? А вие къде ще почивате лятото сигурно в Китен?? Хаха жалки сте

282

Аиде бе

преди 3 години

Аиде бе , ще затворите градовете а данъци от де бре ,плачете за ресторанти , плажове отваряте .със маски в автобус и магазини а ресторантите работят за да си подсигурите оборот / дали са ваши / и да има лев за хазната

281

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Според г-н Кунчев ще стане,защото трябва да се "брани" правителството" със изфабрикувани данни както е удачно!!!Добре е че не живея в България и разни "псевдо-специалисти" и "коне с капаци" да ми налагат изфабрикувана статистика,което е ясно за малка група хора,които са наясно със проблема!!!!Този "индивид" незнам колко е във час какво се случва в цивилизованите европейски държави???Във това силно се съмнявам!!!!

280

иванов1

преди 3 години

какъв вирус кви 5 лева,вируса ви е само в главите,много е удобно да се удължава извънредното положение,с предтекст вируса,ама какъв вирус,грип б,още февруари го изкарах тоо вирус,разлика с грипа никаква

279

Анонимен

преди 3 години

*** освен това не е прегръщал китайци нито фандъкова е нареждала да прегръщаме китайци.И да *** не е италианец или испанец *** е расист.Това е

278

Анонимен

преди 3 години

*** тулупа вижда че никой нищо не лекува щото как лекуваш нещо като няма с кво.*** тулупа виде че с покачването на температурата нищо не изчезна през зимата с понижаването пак нищо не изчезна и *** разбра че няма никой ясна представа какво точно да прави.Освен това *** също разбра че като се вкарват непрекъснато заразени отвън изолацията не постига много.*** също така се усети че и ваксина няма да има поне до 2021-ва ако изобщо има.Е кво да прави *** да се зазида като в Ухан?

277

Аз

преди 3 години

Махайте всички мерки. Не успяхте да накарате хората да повярват в ковид. Провалихте се.

276

Ганьо Тулупа

преди 3 години

*** Умника е компетентен по всички теми в България...Особено, когато е на 3 ракии по 100 мл...Вируси,политика,расизъм, футбол, автомобили, компромати, пачки,чекмеджета... Просто няма равен на себе си. Единствено не му стигат парите ...и то защото е много "умен"...

275

Анонимен

преди 3 години

Много искам да върнат "сериозните мерки", за да видя дали нещо може да събуди тоя народ.

274

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,тая УНИКАЛНА ИДИОТИЯ с така наречения "штаб" е нещо непознато в историята!!--Какъв е тоя "щаб"?..-както самия Мутробориссофф ДИРЕКТНО заяви,той/щаба/ има само КОНСУЛТАНТСКА роля!!!!!Мутрьо са ПОФАЛИ ГОРДО,че той-Мутрьо е ИЗМИСЛИЛ тоя "щаб",но РЕШЕНИЯТА ГИ ВЗЕМАЛ Тиквата!!!..Е?..По какви ЗАКОНИ и Конституционни НОРМИ тая сбирщина от натегачи,наречена от Мутрьо за благозвучно "щаб",може да ОПРЕДЕЛЯ нещата?!ЗАЩО МУТРьО СЕ ОПИТВА ДА ПРЕХВЪРЛИ НЕГАТИВНИТЕ решения на ФИГУРАНТИТЕ от ща

273

Анонимен 286

преди 3 години

Че властимащите са шайка алчни, безочливи, крадливи *** е факт, ама и ние българите като народ, като общество не ставаме. Още Славейков и Алеко и Вазов са го установили преди 100 и кусур години това и за съжаление това скоро няма да се промени, поне не и докато България не бъде изправена пред критичната заплаха да бъде заличена и географски като държава.

272

Анонимен 286

преди 3 години

Другия тип *** пък точно обратното- въобще нямат дори елемнтарно чувство за самосъхранение и възпитание да се къпят редовно,да обличат чисти дрехи когато излизат навън (и не само тогава), да си мият ръцете когато се прибират вкъщи, след тоалетна и преди ядене, да не кихат поне като разпръсквачки на слюнка наред, а най-малкото да си закрият устата с вътрешната част на лакътя, какво остава да се дезинфекцират и да спазват някаква дистанция.

271

Анонимен 286

преди 3 години

Единия тип *** се запасяват панически с тоалетна хартия и хранителни продукти, изпитвайки глупашко чувство на гордост, че видиш ли са "отговорни и съвестни граждани и опазват себе си и семействата си и обещството", както и на мазохистична увереност, че всеки, който все пак избере да не спазва сляпо командите, спуснати от "Вожда" и подопечните му и да се възползва от елементарното си човешко право да се придвижва свободно (било по работа или просто за отмора), трябва да бъде бичуван.

270

ПроСоТо

преди 3 години

абе,един"технически" въпрос:-Предварително ще изповядам греха си,че не гледам талавизия ОТ ГОДИНИ.ОТ сайтове като тоя научавам "какво ново и какво -старо"..Та:-Къде покриха оня ..дето му викаха "Женерал Гожди"?..-Оня с бръснатия череп и еполетите?Гледам,напоследък са ИКЛИМИСАЛИ в "светлините на прожектора" тая ..небръсната персона.Оня да не са го пратили на лечение на "Четвърти километър"?...А тоя?..-Него къде ще го прати Шебека от Банкя,като приключи пъкленото си дело?

269

Анонимен 286

преди 3 години

От другата страна е стадото псевдонарод, съставено от всички нас, в което критично мислешите разумни хора са капка в океана от празноглави тиквеници батбойковци, които за съжаление разполагат с умствения капацитет да си сипят ракийката, да плюснат салатката, да се изсерат в квнефа и да теглят една майна по телевизора на всичко, но не и да помислят реално над нещата, да огледат монетата от всичките и страни и да не изпадат от едната в другата крайност.

268

Анонимен

преди 3 години

Както всичко останало коронавируса си го побългарихме или по-скоро побайганьовихме. Смешни и жалки сме като народ, като общество, пасмина *** събрани на една територия. Дива, ***, просташка ориенталска държава сме. Управниците и "спасителите" от великия щаб лапат яката кинта и злоупотребяват с факта че са на ключови държавни позиции за да налагат каквито рестрикции са им удобни та да си запазят столчетата в йерархията.

267

Анонимен

преди 3 години

Нали го лекуваха с хидроксихлорокин сега па неставал бил опасен.Сега щели с дексаметазон а бе вие луди ли сте дексаметазона е за лечение на Кушинг синдром и проблеми с хиперактивност на надбъбречните жлези.СЗО обърнаха целият Свят на опитни мишки айде бегайте вече.Оня црън шеф на СЗО няма ли кой да ги изфърли от стола.