47

Анонимен

преди 3 години

Путин иска да мандатяса докато пукне като всички най-умни, най-способни, гениални вождове на СЕСЕСЕРЕ

46

Анонимен

преди 3 години

путин е фактор от световен мащабне неудабен - а опасен за американцитезатова виските им мекерета се занимават с томва да го обсъждати да пробутват тезата че е недемократичен или нещо друго общо взето накрая се завършва с неодобрение това е целта на подобни материалиразчита се на китайската капка - по малко но непрекъснатоа това че никой не смее да каже за истинските управници на краваршингтон?нима си мислите че обама или клинтън решават нещоколкото нашия банкянски комунист-пале на каишка

45

Анонимен

преди 3 години

Как може да се задава такъв въпрос...

44

Анонимен

преди 3 години

Иска разбира се,но няма да го огрее. Затова прие закон,за избори онлайн и по пощата,но и това няма да му помогне.

43

Анонимен

преди 3 години

чубурашку личи си колкоти е акъла щом казваш че и Вазов е бил русофил

42

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... Лош ни е материяла, лош......... Лоши са единствено менте българите от петата колона на Москва.

41

Анонимен

преди 3 години

Много е смешно ка се появяват "експерти" които разсъждават какво иска Путин.По-просто е да цитирате Путин - той си го казва в прав текст!

40

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Като имаме два пъти по-големи заплати от крепостните, защо нямаме жилища по черноморието като тях?..... Много българи имаме жилища по Черноморието, приятелю, митове са, че руснаците са изкупили всичко. През последните години много от тях започнаха да разпродават а често един апартамент има няколко руски собственика.

39

Анонимен

преди 3 години

До МдаКато имаме два пъти по-големи заплати от крепостните, защо нямаме жилища по черноморието като тях?

38

Анонимен

преди 3 години

Руският народ обича другаря ПУТИН И ГО ИЗБИРА С 99.99%- НИКОЙ НЕ МОЖЕ ТАКА ДА ЗАДОВОЛИ ПОТРЕБНОСТИТЕ НА НАРОДА СИ.. ДОВОЛНИ СА ОТ ЦЕНИ И ЗАПЛАТИ- В УИКИПЕДИЯ ЧЕТА ЧЕ МИН ЗАПЛАТА Е 118ЕВ- ЯВНО ЧЕ СА ДОВОЛНИ ОТ РЪСТА НА ЗАПЛАТИ, ТАМ СА ДАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ НА НЯКОИ ХОРА ХЕЙ ТАКА ИЗВЕДНЪЖ ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ- ОБИКНОВЕНО В БИОГРАФИЯТА ИМ ЛИЧИ ЧЕ СА СИРАЦИ И ОТ СЕЛИЩНИ ОБРАЗОВАНИЯ ДЕТО ДАЖЕ НЕ СА СЕЛА- ЕТО ТОВА Е ВЪЗХОД- ДА СПОМЕНЕМ ЧАСТНА АРМИЯ ВАГНЕР И ВЕЖЛИВИ ТУРИСТИ И УСПЕХИ В ЕВРАЗИЯ.

37

Анонимен

преди 3 години

Завиждате на руснаците като чели! Ние си имаме Баце с милиони в чекмеджето, пищов, кюлчета и къща в Барцелона.Завинаги с Бойко Борисоф?Напред с ГЕРП!

36

Анонимен

преди 3 години

Колко жалък е само Лилипутин. Прави се на три и половина.Горкият руски народ от когото не зависи нищо.

35

Анонимен

преди 3 години

*** ще рапат танкове, самальоти и паради.....Путин не може да се откаже от президенстването, дори да иска, защото ще го провесят от Бородицката кула....

34

българин

преди 3 години

Иск и ще го има! Пич е!-:) Жив и здрав да е за ужас на Американския империализъм!

33

дедо Динчо

преди 3 години

С най-голямо нетърпение очаквам парада на победата.Вставайте от усмърдените си легла и вие, хейтъри проклети. Приятно забавление!

32

Е,бравос

преди 3 години

Не един, а всеки следващ мандат! Властта опиянява,учудващо е как се самозабравя всеки, който я докопа! Няма друг такъв наркотик!

31

Мда

преди 3 години

За 20 години българите вече взимаме 2 пъти по-големи заплати от крепостните.След още един мандат,направо да се самозакриват!

30

Анонимен

преди 3 години

Путин е в Русия. Няма общо България . Проблема ако въобще има проблем е на руснаците.

29

Анонимен

преди 3 години

Лекето Захари Захариев пак се появи. Тоя е един от най-големите прокремълски *** у нас. Иначе е една дребна душица, еша си няма. Бил съм два пъти с него по Близкия Изток, още помня срама дето брахме.. Много обича момчето да харчи чужди пари, дали наши, държавни, дали руски - няма значение. Всякакви песни е готов да пее, срещу заплащане, специалист, та дрънка.

28

Анонимен

преди 3 години

До Ха-хаЩе ги накара той. С БВП по-малък от италианския, голяма икономическа сила ще да е. Най голямата газостанция в света. Я им погледни военните бюджети и състоянието на армиите, преди да ръсиш оптимистични глупости.