24

Да

преди 3 години

Както винаги, нашите братя

23

Не са останали

преди 3 години

щот нямат застраховки. Не че тука имат.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Защото най-вероятно не са здравно осигурени там, а са пращани от българска фирма за по 3 месеца като командировани работници. После се връщат, послед пак за 3 месеца и така. Осигуряват ги в България.

21

Бау

преди 3 години

Безотговорни *** ...

20

Да кажат

преди 3 години

на Боко. Он че се зарадва. Матряла му се връща по родните абитати. Религиозно мотивиран да гласува правилно.

19

Анонимен

преди 3 години

А бе, вие акъл имате ли ?Консула във Франкфурт не знаел.Той да не е длъжен да води на отчет кланниците, па и турски да говори та да регистрира всеки мало.у.м.н.и.к, които по някаква причина се е сдобил с български документи.

18

Анонимен

преди 3 години

Български граждани са и никой не може да и забрани да влязат в България.На тяхната съвест обаче трябва да тежи евентуална зараза.Имайки предвид ,че здравеопазването в Германия е доста по добро от нашето не разбирам защо не са си останали там.

17

Мама Росо

преди 3 години

Иследват ги немците , взели са проби на 7000 работници от таз кланица.В града са затворени училище, градини ..всичко.Такова огнище в Германия не е имло.Еми да има , търмъчат хорицата като роби там , колко фирми посредници си прибират комисионните и процентчета?Кой немец ще бачка там на 4/5 C темперaтура за без пари почти?В квартирите по шапка хора,във фабриката г.ъз до гъ.з.Как са се прибрали тез сънродници?Да поставят и шофьора и другите пътници под карантина.

16

Стамат

преди 3 години

Ако или когато им направят тестове и те се окажат положителни, може да плювате по хората. Но ако това са здрави хора,критиките и злобата ви са неоснователни. Дали са роми, българи, турци, отишли са да работят. Мизерията в която живеят е техен личен избор, повече спестени пари, означава повече похарчени в България. Не всички могат да тролят глупости по цял ден и да печелят стотинки от упорки в коментарите.

15

Plamen

преди 3 години

Той поне бачка,не е мързел като вас да седи и да хейтва

14

Анонимен

преди 3 години

В панделата! Незабавно!

13

Анонимен

преди 3 години

Този на снимката отиде на запад гордо казва, че е българин. как да не ме е срам да кажа, че съм българин?

12

Анонимен

преди 3 години

"за някаква съвест говорят ,за отговорност и прочие и то със ясното съзнание ,че такъв филм изобщо няма."Е затова трябва контрол, глоби и санкции.

11

у Бг--то не знаеш

преди 3 години

От къде ще ти дойде.....тези от брифингите въобще наясно ли са с това какъв хаос цари....за някаква съвест говорят ,за отговорност и прочие и то със ясното съзнание ,че такъв филм изобщо няма.

10

жалък плач

преди 3 години

Най-смешни и жалки са репортажите от мизерните условия, в които живеели в Германия тези работници в кланица! Ами в Германия никой не им пречи да си наемат по-добри със заплатите, които получават, но никой не казва че те се набутват по 20 човека в мизерни апартаментчета заради "авантата" , а и едва ли разликата е осезаема като се сравни със "стандарта" в масово незаконните коптори по гетата? Нали никой не ги е пратил насила там? И е време да ги съдят за безобразията в епидемия!

9

Teo

преди 3 години

Ами те са "добре ", "супер са ", ама като старата им майка или баща им си замине след месец ще обвинят Германия /България що не са командировали някого да ги осведоми лично за резултата! Пазете рисковите хора бе, папури! Ама на необразования човек винаги друг му е виновен!

8

БГА Балкан

преди 3 години

Връщайте ги още болни вкарвайте и се затваряйте после в бункери.

7

Анонимен

преди 3 години

Абе казах му на бакянският тарикат че Власите накрая на Дунава се давят, ама он рупа ли рупа царавичако. И с какво са се прибра ли и как са минали границата без никой да се поинтересува откъде идват чих кар са дръвиле и колко народ са заразили. Егати разградената територия, егати граничарите, егати управниците, егати територията Мутренска.

6

Анонимен

преди 3 години

Дали са им по 100 евро и са ги наритали да се прибират тайно и подмолно с обещание, че ще ги вземат пак като се разминат нещата ако си траят!Ние тук ще ги лекуваме за наша сметка, а после те пак ще отидат при баба Меркел да ги третира по-зле и от роби! После ще ни дръпнат евро лидерите една възторжена реч за европейските ценности!

5

Bb

преди 3 години

Заради тези просто роми, цяла България страда