221

Анонимен

преди 3 години

Да се изкара лятото без мрънкане, пък ннаесен кой минал между капките без корона, минал. Останалите ще мътят кокото под карантина, а по Коледа пак ще серазхлабят рестрикциите на честна дума, после пак преброяване кой как е и това е аджендата за неопределено маскирано време напред. Което носи и ярък положителен знак.

220

Анонимен

преди 3 години

Когато една обстановка се удължава и удължава, вече не е извънредна а това се превръща в нормалното положение. Извънредното ще е като махнат всички мерки.

219

Анонимен

преди 3 години

В Гърция са заключени наистина - по плажовете и кръчмите. А летище Хераклион днес приемра 33 чартъра. Ние ще си мрем от глад по черноморието. Чакаме Божков с още някой смс и ще станат 300 заразените. Овчо обаче е доволен, иска си "сопата".

218

до 235

преди 3 години

До АнонименВиетнамската война какво трябва да ни говори? Важно ли е? Важно е за зомбитата пред малкия екран! А истински важно е сравнението, дали са измрели повече американци, отколкото миналата година до днешна дата! Бройката е по-малка, така че виетнамската война може да си я заврете (заедно с медиите, които ви я пробутват) ОТЗАД! :) Разбирам и ти съчувствам! Умът ти е блокирал, защото е скован от страх! Даже не знам дали има лекарства за твоя случай! Съжалявам наистина!...

217

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 233,Питай американците, дето имат вече повече умрели от вируса, отколкото жертвите им във Виетнамската война, как го намират това с клатенето от медиите. Прави си се на мъж, кой ти пречи, само бай да не те гепне сериозно, че не е шега рсбота. Аз го разбрах го по трудния начин. Като ти се случи в семейството, а това неминуемо ще стане, тогава напиши, пак нещо за хипнотизирането, ако още имаш желание. Сега твойте приказки, без аргументи, са едно нищо. Преливане от пусто в празно.

216

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 229Айде спри се.,колко пъти повтори едно и също в различни аранжименти. Обясняваха десетки пъти, още от самото начало, че всичко се прави за да може здравната система да поеме по-голям брой заразени. И сега внимават за това. Толкова. Едни маски останаха от всичките мерки. Лекарство няма, а може и да не се появи въобще. Какво очакваш повече ? Да дойде някой да те погали по разтревожената главица, за да се успокоиш ли?

215

Анонимен

преди 3 години

Абе хора! Толкова ли сте изгубили разсъдака си, че не проумявате как ви клатят? Толкова ли сте хипнотизирани?? Плашат ви с Италия, тях ги плашат с Китай, Китай го плашат със щатите, щатите ги плашат с Италия и т.н.! Играят си с вас! Медиите си играят с вас! Влезли са ви в мозъците! Паралиализирали са ви от страх! За какво ви е даден мозък, след като не го използвате и се оставяте в ръцете на медии и щабове да ви водят за носа?

214

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикой не може да ти отговори на тези въпроси,защото надали и щаба знаят всичко,защото това е световна вълна,не зависи от нашите политици или само от щаба.

213

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 224Какво зацикли на кръвните групи? Не върви нещо Copy&Paste-а, а? Прочети какви са лимитите за писани, линк си дал, който иска - да чете. Мирясай вече.

212

Анонимен

преди 3 години

Навярно мнозина от вас не са чували за умрял от корона вирус. Имах съсед, който умря от свински грип! - Бъбреците му спряха! Но той не влезе в новините! И много други не влизат в новините! Новините броят само умрелите от корона вирус! С тези темпове на свали-сложи маските, можем като нищо да откараме още 6-7 години! А ако това стане, значи смятайте го завинаги гризачи на дистанционен контрол от телевизиите и някакви щабове! Кой носи отговорност? Срещу какво се борим? Какви са целите? Сроковете?

211

продължение

преди 3 години

Не знам на какво количество хора са правени данните и през коя от последните години,но това е таблица на кръвните групи,а във медиите пишат,че втората най-често срещана група А е най-засегната от коронавируса,а най-често срещаната група е нулевата - 0,но при нея коронавируса не е фатален и с последици,а останалите кръвни групи не се срещат толкова често по света.

210

продължение

преди 3 години

Националност 0 A B ABФранцузи 42% 44% 10% 4%Виетнамци 45% 21,4% 29,1% 4,5%Аборигени 44,4% 55,6% 0% 0%Лапландци 18,2%54,6% 4,8% 12,4%Средноевропейци 39% 48% 9% 4%Японци 30% 40% 20% 10%Китайци 40% 26% 27% 7%Филипинци 45% 22% 27% 6%Американци 45% 40% 11% 4%

209

Анонимен

преди 3 години

а каква "отговорност" носел щаба (че не мога да се сетя)? защото човекът горе я изтъква, като условие да сме му "вярвали"! да ви кажа ли аз какво виждам? виждам едни хора, които не разбират и не знаят какво правят, които са лоши мениджъри (а за водачи да не говорим изобщо!). те принуждават масата да ги слуша (чрез огромни глоби), но всъщност са с нулев авторитет! аз не им вярвам! не мога да им повярвам, сори! всеки може да "удължава" срокове, но не виждам кой решава пробемите!

208

Анонимен

преди 3 години

До Курис ПичерядисДрънкала сте и ти и анонимния 207. По-добре си размърдайте куфалниците и внимавайте какво си пожелавате. Някои пожелания се сбъдват съвсем наопаки.

207

Анонимен

преди 3 години

Само да припомня на тези с по-къса памет, че една от главните "мерки" (още през февруари) бе въведена, за да можело здравеопазването да не се срути! Тъй... и скоро ще сме юли, а не се чува, подготвено ли е вече здравеопазването или още малко трябва да го пазим?! Ако ние не помним какви са били целите на ограниченията, изпадаме в риск мерките да продължат завинаги! Или по закона на Мърфи "Проблемът с времето изчезва, но хората работещи върху разрешаването му продължават да си работят!" Ко прайм?

206

Анонимен

преди 3 години

Принадлежност към дадена кръвна група се определя от наличието на повърхността на клетъчната мембрана на червените кръвни клетки (еритроцитите) на специални кръвногрупови молекули, изградени от белтъчна и захаридна част (т. е. гликопротеини), и наличието на специфични антитела в серума. Кръвногруповитеантигени(молекулите,разположени по повърхността на еритроцитите) се наричат аглутиногени, а антителата в кръвта аглутинини. При човека съществуват четири кръвни групи А, В, АВ и 0. При кръвна група А по повърхността на еритроцитите се намира аглутиноген А, а в плазм

205

Handel

преди 3 години

До Анонимен 207:Стига си лъгал - това го написа преди месец поредния български разбирач, който отишъл да види как работят в италианска болница и те така му казали.

204

Handel

преди 3 години

Затворете граниоцата с Турция, бре нещастници! За да не накърните интересите на Пeeвcки и Доган съсипахте цяла България!

203

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 206Изпуснахте времето за протести.То беше преди 10 години!!Късно е либе за китка са казали хората.Сега и да протестирате е все тая.А всъщност нямаше нужда от протести през 2009та а само трябваше да гласувате за Станишев.....но нали сте "умни" и "красиви" та вижте се сега на какво приличате и в каква *** живеете.

202

207

преди 3 години

До 208Бамбук, аз го изкарах безсимптомно така че няма от какво да се крия но ти как ще го изкараш един господ знае,А ако мутира във по-злобна форма ще останеш наистина доволен.Това че го даваш бабаит само показва колко ти е акъла.......Най-глупавите ста най-"смели".