63

Анонимен

преди 3 години

"Макар и рядко, това поведение не е непознато сред вирусите". Добре е че човек понякога се постарава да прочете с разбиране статиите. Но с тази жълто-кафява преса не помагате особено, повярвайте.

62

Скептик

преди 3 години

Пръднята заразява ли?

61

Анонимен

преди 3 години

До ВиваСериозна статия, ама друг път. Прочети я пак, ама внимателно. А не само заглавието.

60

мдаа

преди 3 години

До Handelима и по опасно от водата това е въздуха който съдържа кислород, демек дето дишаме, тои оксидира и уврежда необратимо клетките и причинява тяхното стареене и смърт.това е най-опасното нещо на планетата за хората...опааа забравих да кажа че без него се умира даже по-бързо за няколко минутие избора си е ваш.....

59

Handel

преди 3 години

Едно безплатно научно откритие за отворковците, които се чудят как да изцоцат още пари:Най-опасното вещество на Земята е водата. Абсолютно всеки човек, който поне веднъж е пил вода под каквато и да е форма, рано или късно умира!Испанския ви грип ряпа да пасе.

58

aaa

преди 3 години

Най-вероятно е така. Обаче вредата от цигарите е мнооооого по брутална. Хора на по 40-50 години масово измират заради това, да не говорим за по възрастните. Вредата от алкохола и наркотиците е още по брутална, там жертвите започват от 20-30 годишните. За жертвите на захарта (диабет) няма да обяснявам. Та за какво ми говорите въобще не разбирам!? Хората умират от стотици неща, това е просто сто и първото. Колко хора са умрели от СПИН за миналата година?

57

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСегашните управници не се избират - купуват си властта.

56

до 67 амебата

преди 3 години

АМЕБА В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НИКОГО НЕ ИЗБИРА ВЕЧЕ 31 ГОДИНИ ИЗБОРИТЕ СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ И КОПУВАТ НАЙ ВЕЧЕ ИЗБИРАТЕЛИ И ЦЕЛИ КОМИСИИ *** ПАСИ ПАТКИТЕ ЧЕ НЕ СТАВАШ ЗА АНАЛИЗАТОР.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Глупакоо, народите не "случват" на управници а си ги избират!!!Вие сте ПРОСТИ и избиратИ себеподобни алчни селяни.Никой не ви е виновен!!Единствените виновни сте самите вие !!!

54

Щирлиц

преди 3 години

Дори когато сме умрели,въпросният вирус ще продължи съществуването си,а стадото човешко ще продължи да блее.

53

MaйMyнaтa

преди 3 години

Важно е почистването. И вече не е модерно да е с дpoга, а и катастрофите са не ефективни.

52

Анонимен

преди 3 години

От години повтарям на познати и приятели че трябва да сме щстливи защото имахме мире и безгрижен живот а това което идва ще е ужасно.А те ме гледат тъпУ и неразбиращо.Може би сега ще прогледнат леко.П.П. Вируса го нося вече 100 дни и не си е отишъл още. Явно това ще е дълъг процес ако не и доживотен

51

абг

преди 3 години

Може даже и след хилядолетия. Иначе испанският грип от 1918 год. е заради ваксина, т.е. всички ваксинирани са умрели и нито един неваксиниран не е умрял. Защо мислите сега събираха съдбоносните за човечеството, невероятни 8 милиарда за разработването на ваксина, за да имат всички държави по света равен достъп до "ваксината", разбирай на всички да им я бият наведнъж, защото няма луд на света дето сега да си бие ваксина за свински грип като знае какво стана с ваксинираните преди десетина години.

50

Анонимен

преди 3 години

Ако все е вероятно стига до едно. Ще срещнеш динозавър- 50:50. Ще срещнеш корона- 50:50...

49

Анонимен

преди 3 години

България никога не е случвала на добри и отговорни държавници, всичките са били натегачи, влюбени във властта или парите

48

Анонимен

преди 3 години

Мисля че е редно това да субуди и последните които мислят че вирусчето е безобидно / липсва

47

Реалист

преди 3 години

До 52. Глу.пости, чак пък бедна като африканска държава. Затова ли българите пълнят заведенията и магазините и ходят на почивка, и то в чужбина, по 3-4 пъти годишно. Но завистлив и озлобен червен галошш като теб е нормално да пише такива лъжи.

46

Може

преди 3 години

За това маски и карантина до живот.

45

Анонимен

преди 3 години

Дано вируса вече да се е ориентирал към бивши и настоящи членове на БКП, колкото попвече гътне толкова по-добре за България!

44

Анонимен

преди 3 години

Не е лъжа, всичко е истина за ковид, цифрите са точни, дори носителите на вируса са десетки пъти повече. Но истина е също така, че този вирус е не по-опасен от сезонните грипове.